Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nenede az değil ara sıra kaçamak yapıyor dedeye kaçıyor hehalde kandırıyor onu ceyline bak diye demiiii buldun mazlum dedeyi kullan bakalım bakıcı ettin dedemizi:roflol:
bikere benim askim dede diil anam hem kiskanmayalim yavrum senin herùf yardim etmiyosa sana benim sucum neki babasi hem tabi bakcak :lepi:
herkese günaydın ve hoşçakallllll
fatoşun dediği gibi çatlarım ben bugün evde yine poffff
fatoşş sana bişeyy demiyorum susarak protesto ediyorumm
heee bide sana tavsiyem bu sayfanın geçmişini oku bakim ben geçmişte nasılmışım öğrennnnnn
fatoscum keyfim yok hic ama bebis ilac gibi gercektennunişde gelmiş hoşgeldin nuniş
minikkuş nasıl güzel vakitler geçiriyosundur demi minikkuşunla
kiz nasil yok her gelisimde en az 20sayfa oluyo zaten sayfalar zor acilio hepsini bitirip yazmaya firsat kalmiyo cikiyorumnuniş kız geçmiş pek yok ne okuyup duruyon çabuk okuyum derken bitiricn sonrada kaçacan yawwww
sende diğerleri gibi olma doğurup kaçnalardannnn
doğurup kaçmayanlardan hicrana bir kupa:hooray:
aslı yada bir kupa:hooray( bu arada aslı kaç gündür yok)
veriyorum bizi hiç bırakmadılar diğerlerine hiç birşey vermiyorum :1closedeyes:
iyi diyelim iyi olalim canim saolOFFFFFFFFFFF yine nerelerdesinizzz nuray da gelmemişşşş kız nerdesin iyimisin bebiş nasıl merak ettim yaww
kız nurayyy hş geldin bacım nerelerdesin sıkıntıdan geyik yapıyoz fatoş hanumla tabii o anlayana kadar ben sıkıntıdan patlıyommm:roflol:
kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli