Aysonu Kizlari 2008

bu nenede az değil ara sıra kaçamak yapıyor dedeye kaçıyor hehalde kandırıyor onu ceyline bak diye demiiii buldun mazlum dedeyi kullan bakalım bakıcı ettin dedemizi:roflol:

bikere benim askim dede diil anam hem kiskanmayalim yavrum senin herùf yardim etmiyosa sana benim sucum neki babasi hem tabi bakcak :lepi:

bikere benim askim dede diil anam hem kiskanmayalim yavrum senin herùf yardim etmiyosa sana benim sucum neki babasi hem tabi bakcak :lepi:

ben bu saat oldu daha uyumadım erdoğanın açıklamasını bekledim neler olmuş öyleee
hanfendü hanfendüüü yardımcın varmış demekki okadar şeyin altından kalkıyosun
benim herüf gelirgelmez mamasını yiyor hoooop uykuyaaa yorgunluktan gözleri kan çanağına dönüyor yaaaa bide kıza bakmı diyem ona ama bazen bakıyor allahı var bende çıkıp biraz hava alıyorum

günaydınnn sabah ezan okunmadan uyandım tabi siz geyik yapmışsınız gece yarısına kadar
fatoş leyn benim şarjım tabi bitik olacak iki çocuk var içimde bidr üdtrlik kusmalar ,kaşınmalar ağrılar
benim gibi olsan sen buralara gelemezsin......
yinede herşeye rağmen en çok ben buradayım..keyfim yok olmayınca yazmak gelmiyor içimden

günaydın millet
birsen hanım tabiki siz daha çok burda olacaksınız yapacak bişey yokki insan sürakli yatınca oturunca ee tabi lep top da varsa ne olacak yattığın yerden yazacan işta tamam biliyorum zor günler geçiriyorsun ama demekki canın sıkılıyorki geliyorsun yazıyorsun
ama seana bşey söylimmi sen doğurunca burası çok yetim kalacak çokkkk

:roflol:
herkese günaydın ve hoşçakallllll
fatoşun dediği gibi çatlarım ben bugün evde yine poffff

çatlada patla ooohhhhhhhhihoyyyt
kuduuuur kuduuuurrhihoyyyt
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
güle güle esencim anca gelirsin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

fatoşş sana bişeyy demiyorum susarak protesto ediyorumm
heee bide sana tavsiyem bu sayfanın geçmişini oku bakim ben geçmişte nasılmışım öğrennnnnn

fatoşş sana bişeyy demiyorum susarak protesto ediyorumm
heee bide sana tavsiyem bu sayfanın geçmişini oku bakim ben geçmişte nasılmışım öğrennnnnn

bende seni protesto ediyom maaaaneeeeeeeee
şimdi geçmişe felan bakamam kız evin işi olduğu gibi duruyor ütü yapacam yemek yapacamm oooooooooohhoooooooo

bernoş naber kuşum nasılsın
geçmişi okuyosan bi hayli uzun bacım
yetişemezsinkaydirigubbakcemile3

ben geldim ev işimi bitirdim sayılır
lavaboyu çamaşır suyladım ama kendimide yapmışım eşortmanın çamaşır suyuna değmişşş
ne ka becerikliyimmm:1closedeyes:

selam kızlarrr ben geldimmm ancak gelebildim kimliğimde doğum günüm 30 ocak görünüyorr da türkcel bana kıyak geçmişş bugün tüm türkcellilerle bedava konuşma hakkı vermiş hediye olarak bende svegili türkcelin hediyesini güle güle konuşarak kullanıyorummm:roflol::roflol:

nunişde gelmiş hoşgeldin nuniş
minikkuş nasıl güzel vakitler geçiriyosundur demi minikkuşunla
fatoscum keyfim yok hic ama bebis ilac gibi gercekten
pek sevimli bise oldu buyudu abla oldudelikafadulden

nuniş kız geçmiş pek yok ne okuyup duruyon çabuk okuyum derken bitiricn sonrada kaçacan yawwww
sende diğerleri gibi olma doğurup kaçnalardannnn
doğurup kaçmayanlardan hicrana bir kupa:hooray:
aslı yada bir kupa:hooray( bu arada aslı kaç gündür yok)
veriyorum bizi hiç bırakmadılar diğerlerine hiç birşey vermiyorum :1closedeyes:
kiz nasil yok her gelisimde en az 20sayfa oluyo zaten sayfalar zor acilio hepsini bitirip yazmaya firsat kalmiyo cikiyorum

OFFFFFFFFFFF yine nerelerdesinizzz nuray da gelmemişşşş kız nerdesin iyimisin bebiş nasıl merak ettim yaww
iyi diyelim iyi olalim canim saol:delphin:
kız nurayyy hş geldin bacım nerelerdesin sıkıntıdan geyik yapıyoz fatoş hanumla tabii o anlayana kadar ben sıkıntıdan patlıyommm:roflol:

kusum o gelen ben deildim kocisti:roflol:
firefox son oturumu kurtardan acmistir

annem geldi 2 gece kaldi bu sabah gitti

ben burdayım ama karnum aççççççççççç
sonra gelirimmm
nuniş yaw seni ösliyorum ben ben sölemekten bıkmadın sen duymakatan bıkıcan
özledim sohbetlerimizi umarım iyisindir

Back
X