Aysonu Kizlari 2008

günaydınlarrrrrrrrrr

yolunda gitmeyen bi hayatla uğraşıyorum heç keyfim yokk

hicroşş bak kardeşine anacığım en güsel günleri en keyifli geçeceği zamanlarrr

iyi bak hep güzel hatırlasın teyzeniz baktı desin çocuklarına

kus gunaydın
neler oluo hayırdır
baska sayfalardan topluorum hayatını:mymeka:buraya yazmıosun bızmle dertlesmıon uleyn

ben de sahurdan once uyandım sonra daha var dıye yattım tel yanımdaydı alarmı duymadım sanırım degdım ve kapandı ac tutuyorum umarım dayanabilirim hc boyle tutmadım

hadi hayırlısı yap bişiiler bencede evde çalışmak zor olur senin için e çocuğa kim bakacak sen kursta iken canım
kusum gıdersem haftasonu grubuna katılacam pazar esım bakar cumartesı babaannesıne bırakırım o gun evde o eltımın kızına haftaıcı bakıor 4-5 saat idare ediversin artık bizimkini de

hmmmmmmmmmmm ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.hem alışmışınızdır oraların sakinliğine buralar gürültülü gelebilir size gelseydin iyiydi tabii bizim açımızdan ama senin mutluluğun önemli tabii geçim derdi de burda biraz daha zor o da var tabii
saol canım
valla ıstıyorum aslında gelmeyı benı burda tutan hıcbırsey yok ama dedıgım gıbı baya para lazım.bakalım nereye atanacm ona gore ev tutman lazım burdan naklıye kımbılır ne kadar tutar fılan sıkıntıye gırerız gelmesek daha ıyı.burda en azından kurulu duzenımız var.oraya gelmeyı son secenek olarak dusunuorum sımdılık.ama bu işsizlik de canıma tak etti bir an once biyere kapak atmak da istiyorum arada kalıyorum bakalım nolur gorecez.. a.s.

kus gunaydın
neler oluo hayırdır
baska sayfalardan topluorum hayatını:mymeka:buraya yazmıosun bızmle dertlesmıon uleyn

ben de sahurdan once uyandım sonra daha var dıye yattım tel yanımdaydı alarmı duymadım sanırım degdım ve kapandı ac tutuyorum umarım dayanabilirim hc boyle tutmadım

günaydın kuşum evet buraya yazmıyorum ama burada dertleşmek istemediğimden değil

burada kimse olmuyor kuşum sen giriyon çıkıyon ben o anda duymak istiyorum bişilerr

sende oradan okudun kuşumm sende bişii dee

bu arada aç tutulmaz niyetlenmediysen boz cnm

nıyetlendım kus olsun artık bugun de boyle nabalım

bılıyorum devamlı burda olamıyorum malesef
ordakılerden farklı bırsey soyleyebılecek deılım zaten kusum sen elınden gelenı yapıorsun daha ıyısı can saglıgı ama onemlı olan karsındakılerın bunu takdır edebılmelerıa.s onu da yapmıolarsa işin zor tabiki..
eşin neyse de annen bunu gorebilmeli erkekler zaten genelde anlayıssız oluyor :1no2:bu boyle bir donem ve gececektır bebısler buyusun hersey yoluna girer kanımca simdi tamamen bakıma muhtaclar..

nıyetlendım kus olsun artık bugun de boyle nabalım

bılıyorum devamlı burda olamıyorum malesef
ordakılerden farklı bırsey soyleyebılecek deılım zaten kusum sen elınden gelenı yapıorsun daha ıyısı can saglıgı ama onemlı olan karsındakılerın bunu takdır edebılmelerıa.s onu da yapmıolarsa işin zor tabiki..
eşin neyse de annen bunu gorebilmeli erkekler zaten genelde anlayıssız oluyor :1no2:bu boyle bir donem ve gececektır bebısler buyusun hersey yoluna girer kanımca simdi tamamen bakıma muhtaclar..

inş. cnm yaa inş....

burada olmuyorsun diye sitem etmiyorum sakın yanlış anlmaa tabiki olmazsın

sadece orada daha fazla bakış var ondan oraya yazıyorum ve dediğin gibi olur inş..

bılıyorum cnm sıtem etmedıgını
haklıısn orası cok daha aktıf oraa yazman daha mantıklı ama buraa da yaz
gorunce cevplarık kusuma.s.

len krispi o halinle sen o kadar şeymi yaptın maşşallah sana beee ama bacım dikkat et sen bebek alışverişlerini yap kızım yaa..............o arkadaş neden erken doğurmuş öleee

aman çok kötü yaa 7 aylık doğurmuşşş 1 ay değil belki daha fazla durur hastanede rabbim şifa versin çocuğuna tez elden kavuşsunlar valla yavrun yokken hastaneden çıkmak çok zorrr

kızzz fatoşşşş senin hamişlik kolay geçiyor yoksa bu kadar işi nasıl yapacan
daha duymadın ağızndan kadın aldım,yemek yapamadım, yok bulantım var yada midem yandı

bide üstelikkk kızın var afacanmı afacann

kırkbinere maşşallah vallaaaa

bana gelince kardeşim ben ve eşim iftara gittik daha sonra kuşlarıma anı defteri aldımm

çok güselll ama bitane aldım artık tekle idare edecekler zaten hangisi duygusalsa ona vereceğimm
çok iyi düşünmüsün birsen büyüyünce ne güzel bi hatıra kalır onlara

kız çok şükür öle ağaır bi hamilelik geçirmiyom ben zaten busedede çok aktif bi karuydum hem şimdi o kaaa ağır değilimki daha iki ay daha var iyice ağırlaşmadan halledem dedim
doğum yapan arkadaşta şu yüksek tansyon yüzünden oldu kızın tansyonu çıkıyo eli ayağı yüzü çok şişmiş bir anda sanırsam gebelik zehirlenmesidir tam bilmiyorum
allahım benden uzak olsun yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
kız fatoş o kadar işi nasıl yapıyorsun yaav senin yatıp dinlenme zamanınn
kız yatıp dinleniyorum canım ama çokta yatınca sarhoş gibi oluyom yaaaa daha kötü hissediyom kendimi
manyekkk okadar zerzevat ile uğraşır yorarsan kendini allah korusun erken doğum olabilir tabii sen dinlensene yaww yokmu senin için yapacak birilerii senin yerinde olsam bugünleri iyi değerlendiririm valla yat keyfine bakk zaten bir çocuk önünde biri karnında sıkıntı az değil hanii
bak benim kardeşimde erken doğum yaptı o gece fasulye haşlamış dondurucuya koymuş 3 e kadar manyek işte sabaha da kanaması olmuş doğum yaptıı tezcanlı sabahı bekleyememiş ben ona gidip yapacaktım halbukiişakkıdı

ayyy aynen bende 3 kadar onlarla uğraştım menemenide bu hafta yapacaktım korktum valla dedim kendime dötüne fazla güvenme tatoş dedim
zaten beni yoran buse o bana yetiyo bütün enerjimi alıyo benden karnımdaki en azınden sesi çıkmıyo buse çok fena yaaa napcez onlan bilmiyom çok zorlarsa beni kreşe verecem başka çaresi yok

yav bu zerzavat işlerinde bana yardım edebilecek heç kimse yok bacım ailem yanıomda değil

ayy sağlık ocağına gittik ek gıdaya başlayalı 23 gün olduuu kiloya bakalım dedik ömer 7370 gr olmuş

6830 gr dı

aliş feşeli 6275 gr la başladı 6570 gr olmuş aliş az kilo alıyor yaaa ali ömerden daha aktif acaba ondanmı yaaa pöfffffffffffffffffffff alişe daha fazla tıkacam ama bazı şeyleri ali daha fazla yiyor ömerden

neyse ömerin gözü çapaklanıyordu haftada ikikere onun için damla ve merhem verdi doktor oradan çıktık eczaneye gittik sonra taksidim vardı meydandan dolaşa dolaşa ona gittik
bi yerde bebelac 1 5,50 buldumm oradan alacam mamayııı ..........

çok yorulmusum yaaa bide kasıklarım ağriiiiii yaaa aliş uyusun azcıkk uyuyacammm

anı defterimiz için eski resimleri ve yeni resmlerini yaptırmaya verdim aksama alacam hehehe defterimize hamişliğin başında tutuğum günlüğüde geçireceğimm

Son düzenleme:
ben geldim
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha

sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir

ohooooooooo kimse gelmemiş ben anneme gitti iftar yaptık geldim şimdi Ahseni uyutuyorum uyursa bende yatıcam

herkaesa günaydın

iyiki doğdun birseeeeeeeeeeeeeeeen hihoyyyt
iyiki doğdun birseeeeeeeeeeeeeeenhihoyyyt
iyiki doğdun hihoyyyt
iyiki doğdunhihoyyyt
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:

iyiki varsın birsencim
doğum günü çocuğu seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebek:

selamlar millettt ben yoğun bir tempodayım çoookkk yoruluyorum bide iftar telaşı sahur derken ayaklarım dizlerim belim kollarım kendimi çook yorgun hissediyorum allah güç kuvvet versin mutlu bir yorgunluk ama yorgunluk yorgunlukturr.
ceylin bebeği kıskanıyor ikide bir kardeşimin odasına gidip bebeğe dokunmaya çalışıyor birinde başardı kaşla göz arası kardeşimi banyoya hazırlıyordum oda gitmiş odaya bi baktım yok ziilli hemen koştum ne göreyim vuruyor çocuğa ama yatağın ortasında olduğu için bebeğin ayaklarına yetişebiliyor çıkmaya çalışıyor çıkamyorr aldım çıkardım odadan nasıl ağlıyor kızıyor bana feci komikti yanii

kardeşimi yarın kendi evine götürücez kontrolleri var öğlen ordan evine götürcez 2 gün anam kalcak orda ben eve gelicem yarın evlilik yıldönümümüzz
tam 5 yılı geride bırakıyoruz:nazar::nazar::nazar:ALLAH NİCE YILLARA NASİP EDER İNŞALLAH SAĞLIK HUZUR DOLU MUTLULUK DOLU YILLAR YAŞARIZ NASİPSE İNŞALLAH.

kusum gıdersem haftasonu grubuna katılacam pazar esım bakar cumartesı babaannesıne bırakırım o gun evde o eltımın kızına haftaıcı bakıor 4-5 saat idare ediversin artık bizimkini de

git bacım git kendin için ailen için hem iyi bir iş ve kariyer lazım sana allahın izni ile istediğin olur umarım:Saruboceq:

günaydın kuşum evet buraya yazmıyorum ama burada dertleşmek istemediğimden değil

burada kimse olmuyor kuşum sen giriyon çıkıyon ben o anda duymak istiyorum bişilerr

sende oradan okudun kuşumm sende bişii dee

bu arada aç tutulmaz niyetlenmediysen boz cnm

ne iş yaa ne derdin var bacım hayırlır inşallah kötü bişii yoktur umarım:uhm:

ayy sağlık ocağına gittik ek gıdaya başlayalı 23 gün olduuu kiloya bakalım dedik ömer 7370 gr olmuş

6830 gr dı

aliş feşeli 6275 gr la başladı 6570 gr olmuş aliş az kilo alıyor yaaa ali ömerden daha aktif acaba ondanmı yaaa pöfffffffffffffffffffff alişe daha fazla tıkacam ama bazı şeyleri ali daha fazla yiyor ömerden

neyse ömerin gözü çapaklanıyordu haftada ikikere onun için damla ve merhem verdi doktor oradan çıktık eczaneye gittik sonra taksidim vardı meydandan dolaşa dolaşa ona gittik
bi yerde bebelac 1 5,50 buldumm oradan alacam mamayııı ..........

çok yorulmusum yaaa bide kasıklarım ağriiiiii yaaa aliş uyusun azcıkk uyuyacammm

anı defterimiz için eski resimleri ve yeni resmlerini yaptırmaya verdim aksama alacam hehehe defterimize hamişliğin başında tutuğum günlüğüde geçireceğimm

maşallah kuzulara:nazar::nazar::nazar:
kendine dikkat et baccım sen bize lazımsın önce meleklerine tabiiopuyorumnanaktan

anı defteri hoş bir olay bende yaptım ama eksikleri var fırsat bulup tamamlayamıyom çizittiriyom kağıtlara deftere geçirecem sonra ilk fırsatta

ben geldim
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha

sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir

:nazar::nazar: maşallah minik ahsene :nazar:

Back
X