Aysonu Kizlari 2008

Birsencimm canım geçmiş olsun acil şifalar kendin hakkında öyle konuşma güzel arkadaşım olur böyle şeyler kendine dikkat et canımcım.

Papatyam eline sağlık süper lezzetli görünüyor.bende foto görünce kızının fotosunu koydun sandım :)))

Nasılsınız inş. iyisinizdir.
Dırımcımda ikizleri pörtletmiş hiç haberim yoktu geçen oldu daha:))
Maşallah hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah hepsinin.Sağlıcakla büyüsünler.
Bende yarışmadan geldim oyumu kullandım.walla tesadüf haberim oldu:
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/314975-ayin-uyesi-anketi.html

hicranım bir el atta düzeltelim şekercim süperwoman'ım:)

ozan ege 2 eylül doğumluydu demi bacım

http://www.mytickerz.com/stepthree/baby.html

ahanda buraya resmini tarihini gir okkkk bilgileri girip devam edince kutuların en sonundaki linki kopyala kontrol panelinden çizelge kısmına yapıştır bacım okadarrr

yada sen yapamam dersen ozanın bi resmini koy buraya ben halledip sana linki veririm yarın

Son düzenleme:
Papatyam eline sağlık süper lezzetli görünüyor.bende foto görünce kızının fotosunu koydun sandım :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/314975-ayin-uyesi-anketi.html

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım yakın olaydın ikram ederdükkkaydirigubbakcemile3

kendine iyi bak bacımopuyorumnanaktan

yarışmaya bende bi göz atam bakem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım yakın olaydın ikram ederdükkkaydirigubbakcemile3

kendine iyi bak bacımopuyorumnanaktan

yarışmaya bende bi göz atam bakem

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kızını ısırcam sanırken pideni ısırdık kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

kız birsennn ne yarışması leyn bu bize neden sölemiyon gizemli karuuuu yohsam bizde aday olurukta senü geçerükmü sandun:roflol::roflol::roflol:

neyse oyum sana bacummm

inşallah bi yanlış yoktur bu dırımkızı sensin demi kızzzz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kızını ısırcam sanırken pideni ısırdık kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 önce pideyi ısır sonra kızımı ısırırsın bugün doğum günümüz zatenn benden sana kalırsa ısırık alabülürsünkaydirigubbakcemile3

günaydın hicrancığım mesajını aldım.çok teşekkür ederim canım.Allahım sanada evltlarınla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. ceylinin bugün doğum günüymüş.Allahım onu çooook mutlu etsin doğum günü kutlu olsun. ömrü sağlıklı uzun olsun. ömrü boyunca hep gülsün inşallah. birsenim ali nasıl oldu canım. Allahım sağlık versin inşallah.sana bağışlasın inşallah. bu arada sana ayın üyesinde oy versim ama oyun çok az canım.

sağol cnm benimmm

kız birsennn ne yarışması leyn bu bize neden sölemiyon gizemli karuuuu yohsam bizde aday olurukta senü geçerükmü sandun:roflol::roflol::roflol:

neyse oyum sana bacummm

inşallah bi yanlış yoktur bu dırımkızı sensin demi kızzzz

ülen benidemi koymıuşlar heberim yokkii

günaydın hicrancığım mesajını aldım.çok teşekkür ederim canım.Allahım sanada evltlarınla sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. ceylinin bugün doğum günüymüş.Allahım onu çooook mutlu etsin doğum günü kutlu olsun. ömrü sağlıklı uzun olsun. ömrü boyunca hep gülsün inşallah. birsenim ali nasıl oldu canım. Allahım sağlık versin inşallah.sana bağışlasın inşallah. bu arada sana ayın üyesinde oy versim ama oyun çok az canım.

sağol sultancığımmmm

iyiki doğdun ceylin iyiki doğdun ceylin iyiki doğdun ceylin mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkishihoyyyt

selam millet bugün çok işim var CEYLİMNİN DOĞUM GÜNÜ BUGÜN biliyorsunuz asıl doğum günü partisi bayram sonrası haftasonu olacak ramazandan dolayı erteledik ama asıl doğum gününde de kendi çekirdek ailemiz arasında ufak çapta bir pasta kutlaması yapıcaz pastasınıda kendim yapıcam tabii tuba da annemden geldi şimdi kardeşini uyutuyor dışardaydık alışverişe gittik markete geldik size bi selam çakayım dedim

Back
X