Aysonu Kizlari 2008

kız krispi cadısı seni görüyom ben buraya niye gelmiyon

hayırlı bayramlar doğum ne zaman
merhaba esencim nasılsın iyisindir inşallah
benim yatılı misafirim vardı kaç zamandır onalr dün gittiler işte ben fazla gelemiyodum
doğum allah nasip ederse kasım 16 ya denk geliyo ama daha önce olma olasılığı yüksek sezeryan olacağı için bakalım hayırlısı inşallah
ooo kimler gelmiş efendimmmm maşallah kızzz kocaman olmuşşş oğlunmu olcaktı senin bak unutmuşum orasını benn takip edemedim herhaldekaydirigubbakcemile3 napalım sık gelmiyonkiii ee nasıl oğluşun iyimi bariiii doğum nasıl olcak normalmi sezeryanmii normal yapacaksan epidural yap kızzzkafamçokkarıştı

selam hicroş
he yaaa kocaman oldu bebişim ne kadar çabuk geçiyor zaman yaaa senin kızında yaşını almış ben buraya geldiğpimde 2 bile değildi kız
bebeği doktor erkek dedi bakalım süpriz bi şey çıkmazsa oğlum olcek
doğumda sezeryan olcek buse sezeryan olduğu için artık normal yapma şansım yok hem olsaydıda zaten yapmazdım ben sezeryana razıyım tırsıyom ben normal doğuımdan
eeee buralarda ne var ne yok herhangi bir gelişme varmı fake napıyo gelmiyomu artık buraya

merhaba esencim nasılsın iyisindir inşallah
benim yatılı misafirim vardı kaç zamandır onalr dün gittiler işte ben fazla gelemiyodum
doğum allah nasip ederse kasım 16 ya denk geliyo ama daha önce olma olasılığı yüksek sezeryan olacağı için bakalım hayırlısı inşallah

selam hicroş
he yaaa kocaman oldu bebişim ne kadar çabuk geçiyor zaman yaaa senin kızında yaşını almış ben buraya geldiğpimde 2 bile değildi kız
bebeği doktor erkek dedi bakalım süpriz bi şey çıkmazsa oğlum olcek
doğumda sezeryan olcek buse sezeryan olduğu için artık normal yapma şansım yok hem olsaydıda zaten yapmazdım ben sezeryana razıyım tırsıyom ben normal doğuımdan
eeee buralarda ne var ne yok herhangi bir gelişme varmı fake napıyo gelmiyomu artık buraya

gözün aydın ozaman canım bir erkek bir kız ne güzel her iki evladın sevgisinide yaşayacaksın işte allah tamamına erdirsin bu aydan sonra yanılma olmaz zaten kesindir o kesinn bi bakmışsın doğmuşta sninkininde doğum gününü kutluyoruz bak görürsün zaman su gibi akıp geçiyor iştekaydirigubbakcemile4

gözün aydın ozaman canım bir erkek bir kız ne güzel her iki evladın sevgisinide yaşayacaksın işte allah tamamına erdirsin bu aydan sonra yanılma olmaz zaten kesindir o kesinn bi bakmışsın doğmuşta sninkininde doğum gününü kutluyoruz bak görürsün zaman su gibi akıp geçiyor iştekaydirigubbakcemile4
allah nasip kısmet ederse inşallah yaş gününüde görürüz bacım
dikkat et kendine yorma kendini fazla kolay gelsin canıma.s.opuyorumnanaktan

zaten istesemde yoramimki markete kadar git gel anca başkada bişe yok

herkse iyi geceler diyeyim dedim esen seni gördüm bacum ama vaktim yok yarın görüşürük inşallah sana da aslıyada yarın allah kolaylık versin okul başladı gene hem size hem bizeee =)

selam kızlar nabersinizz
az önce geldim ben esim yemeğe götürdü bizi boğaza çok iyi geldi valla
şimdi kızı uyuttum bende yatıcam
iyi gecelerrrrrrrrr

günaydınlar kızlarr ayy çok yoğun geçiyor günler iyice afacan oldularrr

esen ve aslı yeni öğretim yıkınız hayırlı olsun kuşlarım.......

hicroşş leyn nasılsın sizin eyllül annelerine anket linki attım bacılara desene bugün son oylasınlar yaa hep önde gittim bari öle bitsinnn hırs yaptım bian iiçin

günaydınlarrr
bugün okulvar çok gerginim neden olduğunu bilmiyorum hersene böyle olmazdı bu sene farklı
hem velilerimle karşılaşıcam (enson pek hoş ayrılmamıştık tüp bebek denemenin sırası mı diye arkamdan konuşmuş bazıları)
hem de kızımı bırakıcam
alışırım herhalde

selam millet benim bugün çok işim var temizlik yapıyorum malum bayram sonrası temizliği hem cumartesi için hazırlık kendinize iyi bakın öpüyorum sizii

Birsencim öncelikle tebrik ederim ayrıca tşk ederim düşünceli arkadaşım.
Esencim yeni egitim-öğretim yılın hayırlı olsun güzelim pozitif olki öyle devam etsin canım boşver duymamazlıga gel.

günaydınlarrr
bugün okulvar çok gerginim neden olduğunu bilmiyorum hersene böyle olmazdı bu sene farklı
hem velilerimle karşılaşıcam (enson pek hoş ayrılmamıştık tüp bebek denemenin sırası mı diye arkamdan konuşmuş bazıları)
hem de kızımı bırakıcam
alışırım herhalde

takma kafana tokadan başkaaakaydirigubbakcemile3 ciddiyim hee kızım sen bi öğretmensin sen kendine gereken değeri saygıyı gösterki herkeste göstersinn :oklava:

bırak o laf etmiş bu laf etmişi boşverrrr sen başkalarının lafına değer verdiğin kadar onların lafları önemli ve günceldir bunu unutmaa.s.
laf bölemiydi tam hatırlayamadım şimdi ama uysada olur uymasada olur

ANLADIN SEN ONUUUUkaydirigubbakcemile3

anladım anladım
özlemişim ama okulu sıraları öğrencilerimi
ilk gün güzel geçti çoğu velim hocam iyiki siz geldiniz çok şükür dediler bir kaçınında lafını takmıycam dediğin gibi canım
cumartesi doğumgünü kutluycan di mi kolay gelsin canım

Back
X