- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Psikolağa gidicem valla ucu bucağı yok, evlenmeden öncende pinti idiEşiniz ne yapsın baktiki olmuyor pinti olmaya karar vermiştir.
Bu hastalığınızdan en kısa zamanda kurtulun,yoksa bir çöküşe girersiniz.
Hadi onu yaptımda yarın napcam benYaninizda para tasimayin yani sizi idare edebilcek sekilde olsn gunlk 10 tl fln alin onu da harcamamaya calisin
MalesefAlınca da almayınca da olmuyormuşiki ucu b... değnek misali
Boşar mı acaba
O almadıkça benim alasım geldi, ciğerci önü kedi misaliEşinizin cimriliği sizi buna itmiş
Dönderiyom ya da döndürmeye çabalıyom ama yarın hesaplara bakacakBoşarmı bilememde kredi kartlarını ödeyemediğiniz takdirde,direk haciz işlemleri başlar.
Bende aynen öyle dedim ama durum ortadaamannn boş ver harca gitsin bir daha mı geleceğiz dünyaya borçlar nasıl olsa bir şekilde ödenir gider
Hahaaayy ben yazcaktım kız...Senin de dediğin gibi ayvayı yiyeceksin bu durumda
yazın yediğin hurmalar kışın tırmalar hesabı
Ne kadar borcun var.Çok mu yüksek miktar.Psikolağa gidicem valla ucu bucağı yok, evlenmeden öncende pinti idi
Kızacağı miktarda belki daha fazla, ben nasıl bi açıklama yapıcam onu bilmiyorumNe kadar borcun var.Çok mu yüksek miktar.
Boşar mı acaba
Aylık eve katkı yapıcam bi miktar vardır onu yaparım geri kalanla da kredi kartı v.s Ama kendi kart kullanmadığımı zannefiyoBeraber ödersiniz ikinizin de maaşı var
erkekler borç harç yapınca kadınlar ödüyor bu seferde tersi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?