Öyle stres oldum ki para konusunda çok hassasYok artık. para için bosayacak diye de korkulmaz yani daha neler
Obsesif rahatsızlığım var zaten bi de buEvet acilen psikoloğa gitmelisin.
Hassassa hassas eşini bu yüzden bosayacaksa paralariyla yatsin madem öyle.Öyle stres oldum ki para konusunda çok hassas
Bi iki söylüyorum surat asıyo kızıyo zaten, bazısını farketmiyo , cesaretim yok söylemeyeKendiniz çalışıyorsunuz sanırım nereye harcıyorsunuz bu kadar parayı kıyafet alsanız bir eşya takı filan alsanız eşiniz farkeder hiç mi farketmedi ve eşiniz hiç mi sormuyor para ne oluyor diye eşinizden gizli nasıl harcayabiliyorsunuz aynı şeyi eşinizin yaptığını düşünsenize bilmediğiniz nakit harcamalar kredi kartı borçları olduğu evinizin ortak parası sonuçta. Bence öğrenmeden siz söyleyin.
Öyle diye diye böyle oldum
Kendi paramda ama ona göre çok tersBen de alisveriskoligim. Hem modasever, hem alisverisever olmak cok kotu bir bilesim :)
Aman uzmeyin kendinizi panpa, 3 gunluk dunya. Genc, guzelken gezmeyip , giyinip kusanmayacaksak ne zaman yapicaz ? 70 yasinda parfumu, mucevheri ben ne yapayim? Kocaniza da aynen boyle soyleyin, ben de boyleyim iste boylece kabullen diyin.
Madem calisiyorsunuz kendi paranizi yemissiniz, sanki herifin parasini mi caldiniz......uzmeyin kendinizi fazla :)
Ben de alisveriskoligim. Hem modasever, hem alisverisever olmak cok kotu bir bilesim :)
Aman uzmeyin kendinizi panpa, 3 gunluk dunya. Genc, guzelken gezmeyip , giyinip kusanmayacaksak ne zaman yapicaz ? 70 yasinda parfumu, mucevheri ben ne yapayim? Kocaniza da aynen boyle soyleyin, ben de boyleyim iste boylece kabullen diyin.
Madem calisiyorsunuz kendi paranizi yemissiniz, sanki herifin parasini mi caldiniz......uzmeyin kendinizi fazla :)
Kendi paramda ama ona göre çok ters
Etiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyomerhaba,
Bu gercekten de bir hastalik.Size en yakin zamanda psikolojik destek almanizi öneriyorum.Ilerleyen boyutlarda tedavisi güclesebilir.
Kiyafete para harcayan kadinlarin klasik savunması:) erkeklerin arkadasim yaptı savunmasiyla yarisir bu:)
Eşine anlat ve özür dile.yardim alman gerektiğini söyle sana yardimci olmasına ihtiyacın olduğunu söyle... Mutlaka anlayacaktır seni...Etiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyo
Haklısınız ilk evlendiğimde kartımı almaya kalkışmıştı hayır olamaz öyle bişey dedim, parayı sormaz olur mu soruyo biriktiriyorum diyorum ki halbuki içerinin dibindeyimEşiniz pinti filan değil hanımefendi o pinti o yüzden beni bu duruma itti demeyin ne kocalar var eşinin maaş kartını ala sürekli ne aldı ne etti ne harcama yapıldı gözleyen laf söyleyen pinti olsa dikkat eder onu ne zaman aldın paran ne oluyor birikiyor mu ne kadar paran birikti sorardı yani rahat rahat harcama yapamazdınız baksanıza adamın ruhu bile duymamış miktar büyümese ödeyemeyecek duruma gelmeseniz daha da haberi olacağı yokmuş yani yolunu bulsanız hala söylemeyeceksiniz aynısını burada kadınlar yazınca fuzuli harcamış diye nasıl kızıyoruz ama değil mi herşey karşılıklı yani kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi eşinize karşı yapmayın.
Offff anlar mı kiEşine anlat ve özür dile.yardim alman gerektiğini söyle sana yardimci olmasına ihtiyacın olduğunu söyle... Mutlaka anlayacaktır seni...
Bir tanidigimizin senin gibi bir gelini vardi kocasini borc batagina soktu adam en sonundada intihar etti..bence adamin başini yemeden git tedavi olEtiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?