Ayvayı yedim ki ne yedim

Kendiniz çalışıyorsunuz sanırım nereye harcıyorsunuz bu kadar parayı kıyafet alsanız bir eşya takı filan alsanız eşiniz farkeder hiç mi farketmedi ve eşiniz hiç mi sormuyor para ne oluyor diye eşinizden gizli nasıl harcayabiliyorsunuz aynı şeyi eşinizin yaptığını düşünsenize bilmediğiniz nakit harcamalar kredi kartı borçları olduğu evinizin ortak parası sonuçta. Bence öğrenmeden siz söyleyin.

Ben de alisveriskoligim. Hem modasever, hem alisverisever olmak cok kotu bir bilesim :)

Aman uzmeyin kendinizi panpa, 3 gunluk dunya. Genc, guzelken gezmeyip , giyinip kusanmayacaksak ne zaman yapicaz ? 70 yasinda parfumu, mucevheri ben ne yapayim? Kocaniza da aynen boyle soyleyin, ben de boyleyim iste boylece kabullen diyin.

Madem calisiyorsunuz kendi paranizi yemissiniz, sanki herifin parasini mi caldiniz......uzmeyin kendinizi fazla :)

Tr'de kredi kartı borçlarının neden tavan yaptığı belli oldu, "dünyaya bir daha mı geleceğiz".. allah korusun eve gelecek haciz memurlarına da böyle dense keşke..

asla ama asla tasvip etmediğim halde bir süre minimum ödeyin ve hiç alışveriş yapmayın.. azalarak biter..

Harcama yapmamak için kendinle savaşmak zorunda kalacaksın. Çok acil psikoloğa giderek yardım alın. Eşin problem çıkarması burdaki en basit problem. Geçmiş olsun.

Bi iki söylüyorum surat asıyo kızıyo zaten, bazısını farketmiyo , cesaretim yok söylemeye

Kendi paramda ama ona göre çok ters

Eşiniz pinti filan değil hanımefendi o pinti o yüzden beni bu duruma itti demeyin ne kocalar var eşinin maaş kartını ala sürekli ne aldı ne etti ne harcama yapıldı gözleyen laf söyleyen pinti olsa dikkat eder onu ne zaman aldın paran ne oluyor birikiyor mu ne kadar paran birikti sorardı yani rahat rahat harcama yapamazdınız baksanıza adamın ruhu bile duymamış miktar büyümese ödeyemeyecek duruma gelmeseniz daha da haberi olacağı yokmuş yani yolunu bulsanız hala söylemeyeceksiniz aynısını burada kadınlar yazınca fuzuli harcamış diye nasıl kızıyoruz ama değil mi herşey karşılıklı yani kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi eşinize karşı yapmayın.

Kiyafete para harcayan kadinlarin klasik savunması:) erkeklerin arkadasim yaptı savunmasiyla yarisir bu:)

Kendi paramda ama ona göre çok ters

Eeee, evlenmeden once gozu kor muymus ? Madem alisverissever hatun aliyorsun kardesim, o zaman ses etmiceksin di mi :)

Bence tavrinizi koyun sekerim. Bundan sonra kendi parami istedigim gibi harcicam, bana karisamazsin diyin.

merhaba,

Bu gercekten de bir hastalik.Size en yakin zamanda psikolojik destek almanizi öneriyorum.Ilerleyen boyutlarda tedavisi güclesebilir.
Etiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyo

Ben de çok düşkünüm aslında alışverişe. Ama çevreme de dikkat ediyorum gündelik hayatımda. Aslında ne kadar çok yardıma muhtaç insan var; dikkatli bakmadığımız için görmediğimiz. Bir çocuk vardı mesela, eve giderken fark etmiştim. Kağıt topluyordu ama kağıt taşıdığı poşetin içine yetişmiyordu boyu, zıplayıp kenarını falan çekiştirerek tıkıyordu kartonları içine.

Ne zaman kendimi kaybedecek olsam o çocuk geliyor gözümün önüne.

Eğer gerçekten hastalık seviyesine ulaşmamışsa size de çevrenize dikkat etmenizi öneririm. 500 TL vereceğiniz bir çantanın getireceği hazzın milyon katını verir ekmek parası peşindeki bir çocuğun cebine bir çorba parası koymak.

Kiyafete para harcayan kadinlarin klasik savunması:) erkeklerin arkadasim yaptı savunmasiyla yarisir bu:)

Ahahhaha :) Ama savunma degil ki bu, vallahi billahi gecerli br arguman, genclik bir kere yasaniyor. Simdi giymezsem, gozum kalirsa birikimi ne yapayim 80 yasinda :) Gozum kalacagina cuzdanim delinsin :)

Etiketi ile duran bi sürü kıyafet var bende olsun diye alıyorum, dolap bekliyo, saçmalığın farkındayım, almazsam aklıma takılıyo
Eşine anlat ve özür dile.yardim alman gerektiğini söyle sana yardimci olmasına ihtiyacın olduğunu söyle... Mutlaka anlayacaktır seni...

Haklısınız ilk evlendiğimde kartımı almaya kalkışmıştı hayır olamaz öyle bişey dedim, parayı sormaz olur mu soruyo biriktiriyorum diyorum ki halbuki içerinin dibindeyim

Bir tanidigimizin senin gibi bir gelini vardi kocasini borc batagina soktu adam en sonundada intihar etti..bence adamin başini yemeden git tedavi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…