• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

O da can taşıyor sonuçta,siz öldürmekten bahesediyorsunuz,kapanlar,zehirler...Öldürmeden yakalayın !.. sositososito

ya kızlar yardım edin bi çare bulun bana dün gece karşılaştım kendileriyle mutfak tezgahının üstünde bana bir el sallayıp geçti gitti gözlerimin önünden :sinifsinif: ne mi? komacan bir fareee eyvahedigeldismile ayy zehir felan koydu eşim ama gece yarısı açık eczane bulup aldı adamcağız kapanda koydu ama sen fare akıllı çıktı peyniri kenardan yedi gitti yaa sinir oldum şimdi akşam işten eve gitmeye korkuyorum gecede uyuyamadım off ya nerden çıktı bu anlamadım üstelik evim 9.kat.Üşenmemiş nasıl çıkmış oraya yaaaamafoldumben

kapan mapan hikaye...yapışkan al kartona sür ortasına ufak peynir koy bak nasıl yapışıo geberesice kaydirigubbakcemile3

selamlar... ben cocukken dadanmıştı bir tane bizim eve.. üstelik annemin evinde hala en az bir kedi vardır:) O zaman da vardı :) kedi, kapan, yapışkan hepsi hak getire:) rahmetli babaannem alçı ve unu karıştırmış bırakmıştı bir köşeye ve böyle kurtulmuştuk. bir arkadaşımız kireç ve un demiş birkaç sayfa öncesinde ama aynı kapıya çıkıyor sanırım.

benim mesleğim gereği fabrikalarda kocamanlarına rastladığımız da oluyordu. mobilya fabrikası olunca bunlar kaçınılmaz oluyor. ama mutfağa dadanmaması için ultrasonic kovuculardan almıştık onlarda uzun vadede işe yarıyor. ama ev olunca duvarlar ses dalgalarını durdurabilir belki. sonuçta fabrika mutfağı büyük bir alan ve duvar gibi bölmeleri yoktu ve işe yaramıştı.

Fobi olmadan çözüme ulaşmanı dilerim. Bende küçüklerden değilde büyük olan antenli, kanatlı sürüngenlerden çekiyorum mevsim gereği buralarda... çalışmıyorumda şimdi, eve kapandım resmen çünkü heryerde beni kovalıyorlar sanki:) Allah hepimize sabır versin...

O da can taşıyor sonuçta,siz öldürmekten bahesediyorsunuz,kapanlar,zehirler...Öldürmeden yakalayın !.. sositososito

iyi aliyle koymuş gibi yakalar sanırım arkadaş dimi? :3:
nasıl yakalansın arkadaşım doğanın bi kanunu var sonuçta farelerin yeri evlerimiz,mutfak değil...ee zaten korkuyor çoğu insan öldürmeden yakalamak mümkün mü..sanırım pek fare ile tanışmadın ki, hızını bilmiyosun...hadi yakaladılar diyelim..nereye atacaklar bahçleye falan mı bıraksınlar yoksa kmlerce uzağa mı atsınlar.. sonra tekrar gelsin tin tin ... kurtulmak isteniyor o zaman ölecek başka yolu yok..sonuçta kedi köpekten bahsetmiyoruz fareden bahsediyoruz.kusura bakmayın ama bizde sizin kadar hayvanseveriz ama fareye de acıyamam

nasıl olacak canım o,öldürmedene yakalamakmı aman allahımmmmdelikafadulden:bbo:ohaoldumsmile:1shok:akannehir

heralde arkadaş fare diliyle falan konuşmaktan bahsetti yoksa nasıl yakalayacak dimi ..hatta fare ile arkadaş olmayı deneyin sayın konu sahibi..kanka olunca gel seni bi yakalayım dersiniz hemen atlayıverir ellerinize sizde yakalayıp anlaşma yaparsınız bi daa sizin eve adımını atmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :1:

Bence can taşıdığı için sen bu kadar merhametliyken onları alıp evinde beslemelisin.
Ben her gün eve korka korka giriyorum fare yüzünden!
Merak ediyorum hamam böceklerini falan ne yapıyorsun?

yani ben düşündüm düşündüm öldürmeden yakalama yöntemi bulamadım lirik sen biliyorsan söylebilmiyorumkismile hıı özellikle rica edecem yakınlardaysan bir zahmet seni misafir edeyim sen yakalaopuyorumnanaktan çünkü benim farenin ne ölüsünü ne dirisini görmeye yüreğim dayanmıyor günlerdir doğrudüzgün uyuyamıyorum

kapan mapan hikaye...yapışkan al kartona sür ortasına ufak peynir koy bak nasıl yapışıo geberesice kaydirigubbakcemile3

yapışmıyoooo canım yaaa yapışmıyooo çok feci halde zeki bi yaratıkla karşı karşıyayız maalesef:sinifsinif:

öldürmeden mi??? daha neler valla biz bir defasında o kadar uğraştık ki eşim terlik sopa işe yaramayınca yumruğuyla halletti bunun hayvan sevgisiyle alakası yok

Ayyyyy korkunç ve iğrenç birşey. bizede geçen yaz kertenkele gelmişti. İnşallah bu sene de gelmez.eyvahedigeldismile
Çok fena oldu bu konuyu okumam. Üstelik şuanda evde yalnızım, içerde bebeğim uyuyor. Allah korusun yahuu:(Böyle bişeyle karşılaşsam bebeğimi kaptığım gibi evi terkedermişim gibi geliyor akannehirkaydirigubbakcemileeyvahedigeldismile:bbo:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile

Bence can taşıdığı için sen bu kadar merhametliyken onları alıp evinde beslemelisin.
Ben her gün eve korka korka giriyorum fare yüzünden!
Merak ediyorum hamam böceklerini falan ne yapıyorsun?

Ben hiçbir canlıyı öldürmem.Böcek çıksa evden illa öldürmem mi gerekir?Canilik bu...Siz de madem böcekten,fareden şikayetçisiniz dikkatli olun girmesinler evinize.sempatiksalakcinni Kapıyı açarlar saatlerce lak lak yaparlar,farecik girer içeriye,ee sorumlusu kim fare mi ,siz mi?naniknanik delphin:

iyi aliyle koymuş gibi yakalar sanırım arkadaş dimi? :3:
nasıl yakalansın arkadaşım doğanın bi kanunu var sonuçta farelerin yeri evlerimiz,mutfak değil...ee zaten korkuyor çoğu insan öldürmeden yakalamak mümkün mü..sanırım pek fare ile tanışmadın ki, hızını bilmiyosun...hadi yakaladılar diyelim..nereye atacaklar bahçleye falan mı bıraksınlar yoksa kmlerce uzağa mı atsınlar.. sonra tekrar gelsin tin tin ... kurtulmak isteniyor o zaman ölecek başka yolu yok..sonuçta kedi köpekten bahsetmiyoruz fareden bahsediyoruz.kusura bakmayın ama bizde sizin kadar hayvanseveriz ama fareye de acıyamam

heralde arkadaş fare diliyle falan konuşmaktan bahsetti yoksa nasıl yakalayacak dimi ..hatta fare ile arkadaş olmayı deneyin sayın konu sahibi..kanka olunca gel seni bi yakalayım dersiniz hemen atlayıverir ellerinize sizde yakalayıp anlaşma yaparsınız bi daa sizin eve adımını atmaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :1:

Fareli köyün kavalcısını bilirsiniz herhalde.Kaval alın bir tane, çalın.sempatiksalakcinni O da öldürmüştü hayvanları,tabiatlarınız uyuyor,o açıdan öneride bulundum.aklinialirimsmile

öldürmeden mi??? daha neler valla biz bir defasında o kadar uğraştık ki eşim terlik sopa işe yaramayınca yumruğuyla halletti bunun hayvan sevgisiyle alakası yok

Hayvan sevgisinden bahsetmiyorum ben,bir canlının yaşam özgürlüğünü dikkatsizliğiniz,kendi hatanız yüzünden elinden almanızdan bahsediyorum.Zaten öldürmekten bahsedenlerin,hayvan sevgisi olamaz,hiç inandırıcı değil.ohaoldumsmile
Ben birlikte yaşayın ,demiyorum ki.Öldürmeden ...Öldürmeden....:3:

Ben hiçbir canlıyı öldürmem.Böcek çıksa evden illa öldürmem mi gerekir?Canilik bu...Siz de madem böcekten,fareden şikayetçisiniz dikkatli olun girmesinler evinize.sempatiksalakcinni Kapıyı açarlar saatlerce lak lak yaparlar,farecik girer içeriye,ee sorumlusu kim fare mi ,siz mi?naniknanik delphin:

Valla böcek de çıksa, örümcek de çıksa öldürürüm hemen. Canilik değil bana göre. Farenin sadece kapıdan girdiğini zannediyorsun, bence bilmiyorsun.
Lağım faresi klozetten de çıkabiliyor bilmiyorsan.amananiknaniknaniknanik
Evime giren farenin sorumlusu tabiki de faredir!

Farelere ölüm :lepi:

Hayvan sevgisinden bahsetmiyorum ben,bir canlının yaşam özgürlüğünü dikkatsizliğiniz,kendi hatanız yüzünden elinden almanızdan bahsediyorum.Zaten öldürmekten bahsedenlerin,hayvan sevgisi olamaz,hiç inandırıcı değil.ohaoldumsmile

şaka gibisin arkadaş yaahuukafamçokkarıştı

hala gitmedi senin misafir canım sende iyi ev sahibisin herhalde :1:fare gidince birazda ben geleyim bari kaydirigubbakcemile2

nasıl bilmiyorumkismile

yapışmıyoooo canım yaaa yapışmıyooo çok feci halde zeki bi yaratıkla karşı karşıyayız maalesef:sinifsinif:

hmm hakikatten zor bi durum canım ya Allah kolaylık versin

walla komikliğin beni öldürüyor gülmekten arkadaşım ya kaydirigubbakcemile3 demek dikkatli olsunlar girmesin aferin sen çok dikkatlisin demekki hiç girmemiş baksana.Bu her insanın başına gelebilecek bişey havalar sıcak farenin girmesi kadar doğal bişey yok.Hem sen sanırım fareler konusunda biraz cahil kalmışsın fareler pencerelere,balkonlara tırmanabilir ve kuyruklarının sığabildiği heryerden geçebilirler kapalı kapının altı da dahil.ve sadece dışardan gelmez klozetten ,banyo deliğinden ve tuvaletten de çıkabilir.

Fareli köyün kavalcısını bilirsiniz herhalde.Kaval alın bir tane, çalın.sempatiksalakcinni O da öldürmüştü hayvanları,tabiatlarınız uyuyor,o açıdan öneride bulundum.aklinialirimsmile

oldu sen dediysen alırım ben bi kaval marsmellow un evindeki fareyi çıkartırım.ki sen bizim tabiatımız hakkında konuşacak en son kişisin çok bilmiş sempatiksalakcinni

Back
X