Ayy kızlar rezil oldum ya :(

Ancak bu kadar ayıp olurdu oda olmuş zaten

Şimdi niye bebek yapmiyon diyen teyzelerden ne farkın kaldı

Kötü olmuş ama kasıtlı söylememişsiniz sonuçta. Vücut dilinizden anlamıştır kötü niyetli söylemediğinizi bence. Ben de yaptım geçen gün benzer bişey. Olan olmuş artık üzülmeyin.

İstemeden olur öyle şeyler kötü niyet yok.Zaten düzeltmişsin sonra.Kız anlamıştır merak etme hiç üzme kendini.Arada hepimiz yapıyoruz böyle şeyler.

Bos bogazlik etmisiniz kirmisinizdir tabi o kisiyi ama yapacak bir sey yok malesef.
bunun icinde konu acilmaz yani ben diyorum bu forumda duygu durumum diye bir bolum olacak bu bolumden daha cok tutulur.

Butun gun acik fermuarla sinif sinif dolandim,
is arkadaslarimla sohbet ettim. Eve donunce fark ettim durumu. Beni dusunup ne kadar az rezil oldugunuza sukur edin :KK14:

Yolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım:KK42:
Aaaa ama insanlık hali dalginliginagelmis

Çok ayıp olmuş, bu kadar özel bir konuyu ise yol ortasında konuşan sizin için özür dilemeniz gerektiğini düşünürüm.

Back
X