- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.517
- 498
Aynen dikkat edecem.Kotu olmus ya samimi olmadigim biri boyle bisey dese gicik olurdum olan olmus artik birdahakine daha dikkat edersin artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dikkat edecem.Kotu olmus ya samimi olmadigim biri boyle bisey dese gicik olurdum olan olmus artik birdahakine daha dikkat edersin artik
Dervisin fikri cikmis ortaya:))Aynen ya kötü niyetim yoktu. Ağzımda hiç birşey tutamam zaten. Kötü oldu ynede. Samimi değilim çünkü
Sizinkide baya kötü olmuş. İnşallah farketmemişlerdir.Butun gun acik fermuarla sinif sinif dolandim,
is arkadaslarimla sohbet ettim. Eve donunce fark ettim durumu. Beni dusunup ne kadar az rezil oldugunuza sukur edin![]()
Aaaa ama insanlık hali dalginliginagelmisYolda komşuyla karşılaştık göz göze gelince merhaba demek zorundaymışım gibi hissettim. Bu kızda evlenmiş bi kaç ay önce annesine gelmiş. Biraz kaldıktan sonra 1 Ay öncede galiba eşine geri dönmüş. bende komşulardan duydum bunu. Gitmiştin geri mi geldin dedim. Sonra tabi düzelttim gezmeye mi geldin dedim. Samimi değiliz çok konuşmuşluğum yok. Ağzımdan yanlışlıkla çıktı kendimi çok kötü hissettim. Size anlatayım da rahatlayım dedim. Pişmanım![]()
Aman ben takilmiyorum boyle seylere. Sizinki de, benimki de ertesi gun unutulacak gulumseyerek anlatilacak dertler :))Sizinkide baya kötü olmuş. İnşallah farketmemişlerdir.
Biraz öyle oldu ama kötü oldu. Kimse kötü olsun istemem.Aaaa ama insanlık hali dalginliginagelmis