- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saklayamıyorum ben ama daha önce de buna benzer bir şey geldi başıma o yüzden anlatmaya çekiniyorum güveni sarılacak kendimi yerine koyuyorum güvensizlik ama benim bunda ne suçum var insan gibi davranma olmuyorYa bu eşlerin tavrı da garip, kadın korkusundan anlatamıyor bile başına gelenleri.
Konu sahibinde suç yok demiyorum da eşi de çok fevri ki kadın bu kadar korkuyor.
Yani kadın da olsa erkek de olsa eşler anlayışlı olsun ki kimse birbirinden bişey saklamasın![]()
Resim atamıyorum sizin attığınız resimdeki gibi bir şey değil ben normal facebook sayfası kullanıyorum facebook messenger yüklü değil ama teşekkür ederim pc den bakıcamArkadaşım messenger zaten face messenger,senkronize uygulamalar,arkadaşlarım şekline ayarladı isen arkadaşın olmayan birinin mesajı düşmez
Ay ver adresini şifreni ben düzenliyim sonra şifreni değiştir cidden usandım
EngelliFacede diğer kutusuna düşüyor mesajlar ama artık bir uyarı geliyor bir mesaj isteği diye, pc den girince herhalde öyle dikkatinizi çekti. Onun yolladığı mesajları tamamen sildin mi? Hayır neden engellemiyorsun ki. Bu şekilde yaparsan senin ondan meaj beklediğini düşünür.
Arkadaşım dediğim insan çok erken evlendin askerden gelmemi bekleyeceğini bilseydim ben teklif edecektim dedi.daha önce başına buna benzer ne geldi konu sahibi
neden hep beni buluyor diye hiç düşündün mü
Adamin adini biliyorsanız direk savciliga verin derim. Fakat adamla hic muhatap olmamalisin yazsin yazsin sen oku yeter.. Ve hepsini kopyala yapisir yazici cikart. Ve adamin yazdiklari savciliga ver ki adam dibinden utansin artik:)Hepsi WhatsApp kullanmıyor benim için de yükleyeceklerini sanmıyorum.
Adam engelli yapacaklarını da merak etmiyorum o adresi de savcılığa vericem dedim engelledim yazdığı iki adreste engelli siz beni yargılıyorsunuz çözüm bulmaya odaklanmıuorsunuz haklısınız sizin sorununuz değil çözüm üretmeye bilirsiniz ama hepiniz aynı ağzı kullanmak zorunda değilsiniz yeteri kadar stres altında olduğumu düşünüyorum. Yazdıklarından yada yazacakarından memnun olsam gelipte buraya yazıp milletin aferin i ni almam biraz yardımcı olmaya çalışsanız bu kadar gerilmicem belki