• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Ya bu eşlerin tavrı da garip, kadın korkusundan anlatamıyor bile başına gelenleri.
Konu sahibinde suç yok demiyorum da eşi de çok fevri ki kadın bu kadar korkuyor.
Yani kadın da olsa erkek de olsa eşler anlayışlı olsun ki kimse birbirinden bişey saklamasın:KK51:

Arkadaşım messenger zaten face messenger,senkronize uygulamalar,arkadaşlarım şekline ayarladı isen arkadaşın olmayan birinin mesajı düşmez

Ay ver adresini şifreni ben düzenliyim sonra şifreni değiştir cidden usandım

Ya bu eşlerin tavrı da garip, kadın korkusundan anlatamıyor bile başına gelenleri.
Konu sahibinde suç yok demiyorum da eşi de çok fevri ki kadın bu kadar korkuyor.
Yani kadın da olsa erkek de olsa eşler anlayışlı olsun ki kimse birbirinden bişey saklamasın:KK51:
Saklayamıyorum ben ama daha önce de buna benzer bir şey geldi başıma o yüzden anlatmaya çekiniyorum güveni sarılacak kendimi yerine koyuyorum güvensizlik ama benim bunda ne suçum var insan gibi davranma olmuyor

Arkadaşım messenger zaten face messenger,senkronize uygulamalar,arkadaşlarım şekline ayarladı isen arkadaşın olmayan birinin mesajı düşmez

Ay ver adresini şifreni ben düzenliyim sonra şifreni değiştir cidden usandım
Resim atamıyorum sizin attığınız resimdeki gibi bir şey değil ben normal facebook sayfası kullanıyorum facebook messenger yüklü değil ama teşekkür ederim pc den bakıcam

Facebook sayfası da aynı yere çıkıyo messenger facebook ile senkronize çünkü,pc den facebook ayarlar, hesap ayarları, gizlilik

Gizliliğe gelince tüm seçenekleri arkadaşlar ya da arkadaşlarımın arkadaşlarına çevir

Facede diğer kutusuna düşüyor mesajlar ama artık bir uyarı geliyor bir mesaj isteği diye, pc den girince herhalde öyle dikkatinizi çekti. Onun yolladığı mesajları tamamen sildin mi? Hayır neden engellemiyorsun ki. Bu şekilde yaparsan senin ondan meaj beklediğini düşünür.

daha önce başına buna benzer ne geldi konu sahibi
neden hep beni buluyor diye hiç düşündün mü

Facede diğer kutusuna düşüyor mesajlar ama artık bir uyarı geliyor bir mesaj isteği diye, pc den girince herhalde öyle dikkatinizi çekti. Onun yolladığı mesajları tamamen sildin mi? Hayır neden engellemiyorsun ki. Bu şekilde yaparsan senin ondan meaj beklediğini düşünür.
Engelli

daha önce başına buna benzer ne geldi konu sahibi
neden hep beni buluyor diye hiç düşündün mü
Arkadaşım dediğim insan çok erken evlendin askerden gelmemi bekleyeceğini bilseydim ben teklif edecektim dedi.
Bende eşime böyle oldu dedim ve bir daha o kişi ile konuşmadım

Eşime anlattım bütün gece buz gibi soğuk davrandı adamı aradı açmadı gündüz yine Arıcak savcılığa vericem diyor.
Ben deli olacam ya bu tepkisi beni daha deli ediyor keşke aöylemeseydim silip engelli kalsaydı ama vicdanım söylemeden rahat etmicwkti üzerinden zaman geçseydi keşke uff ya herşey üst üste geliyor.
Elimi yaktı neyin sızısına yanacam bilmiyorum kocam katı davranıyor elimin sızısından duramıyorum

Hepsi WhatsApp kullanmıyor benim için de yükleyeceklerini sanmıyorum.
Adam engelli yapacaklarını da merak etmiyorum o adresi de savcılığa vericem dedim engelledim yazdığı iki adreste engelli siz beni yargılıyorsunuz çözüm bulmaya odaklanmıuorsunuz haklısınız sizin sorununuz değil çözüm üretmeye bilirsiniz ama hepiniz aynı ağzı kullanmak zorunda değilsiniz yeteri kadar stres altında olduğumu düşünüyorum. Yazdıklarından yada yazacakarından memnun olsam gelipte buraya yazıp milletin aferin i ni almam biraz yardımcı olmaya çalışsanız bu kadar gerilmicem belki
Adamin adini biliyorsanız direk savciliga verin derim. Fakat adamla hic muhatap olmamalisin yazsin yazsin sen oku yeter.. Ve hepsini kopyala yapisir yazici cikart. Ve adamin yazdiklari savciliga ver ki adam dibinden utansin artik:)

Ben bu konuyu okuyunca edda sönmez saruhan hunel aklima geldi. Adam gazeteci sevgilisi dövmüş de kadim basına sizmiş fotolari. Rezil etmişti adami.. Ama o ayri konu tabi sende sosyal medyadan bi sapik tarafından taciz ediliyorsun. Direk savciliga ver ki konu kapansin o kadar.

Eşim konuşmuş facebook dondurdum kullanmıyorum artık. Ses kaydı var ama bağrışmadan anlaşılmıyor eşim çok öfkeli birazda hakaret içeriyor şeref yoksunu gibi mesajları silme dedi ama ben mahkeme ile uğraşmak istemiyorum eşim çok kararlı benim namussuma nasıl dil uzatır diyor

Back
X