• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Beynelcim artık cevap verme bence daha fazla bu adama:KK51:
Sıkılmadın mı adama laf anlatmaktan. Ben olsam savcılığa giderdim yazışmaların çıktısını alıp. Pazartesi çıktıları al bu adama fotoğraflarını yolla, savcılığa gittiğini belirt, eşime de söyledim, biliyor de. Ama seninle mahkemede hesaplaşacak de. Eşinden korktuğunu çaktırma yoksa seni tehdit etmeye devam eder.
Ben böyle bi durumda eşime söyler, gerekirse onunla beraber savcılıga giderdim.
Böyle giderse inan haklıyken haksız duruma düşeceksin. Eşine söyle. Rahatsız ediyor de. Sen niye yazdın derse sana yansıtmadan halletmeye çalıştım ama laftan anlamadı de.
Yazmıyorum ki onun yazması beni rahatsız ediyor.
İstemediğimi söylediğim halde yazması sinir ediyor

Okumadan asla yorum yapmam.
Zira az ve öz yorum yapisim belkide bundandır :KK66:

Akşamdan beri engelle diyoruz,cvp yazma diyoruz.
Senin verdiğin cvp herkesi çileden çıkartıyor.
Engellemek acizlikmis sana gore !!
Sonunda engellediğinizide biliyorum.
Tamam buraya kadar.
Farklı bi hesaptan yazmış onuda engelleyip son olarak gayet sert ve kararlı bi tavırla savcılığa vereceğinizi söyleyip tamamen iletişimi kesin
Ben bunları yazdığımı yaptığımı söylüyorum sorun şu anlamak için omumuyorsun
Bir daha yazarsan seni savcılığa vericem aile düzenini bozmaktan
Diye Bir mesaj attım umarım dikkate alır

Göremezsin o halde, pc den bakınca mesaj istekleri diye birşey var normal mesajın dışında ama telefon da o secenek çıkmıyor, sadece arkadaşın olanlar var, facebook messenger yüklü ise bakarsın zaten olmadığını görürsün

Benimde var böyle biri yazdım az önce,ayda yılda bir girer bakarım mesaj isteklerine, yazmışsa silerim

Ben bunları yazdığımı yaptığımı söylüyorum sorun şu anlamak için omumuyorsun

Sanirim anlayamiyorsunuz.
Bakin savcılığa verdiginizi engellediginizi biliyorum!
Bende diyorum ki tamam iste bidaha yazarsa cvp vermeyin tamamen iletişimi kesin.
Başka yapacak bisey yok.
Umarım anlamissinizdr.

Beynelcim artık cevap verme bence daha fazla bu adama:KK51:
Sıkılmadın mı adama laf anlatmaktan. Ben olsam savcılığa giderdim yazışmaların çıktısını alıp. Pazartesi çıktıları al bu adama fotoğraflarını yolla, savcılığa gittiğini belirt, eşime de söyledim, biliyor de. Ama seninle mahkemede hesaplaşacak de. Eşinden korktuğunu çaktırma yoksa seni tehdit etmeye devam eder.
Ben böyle bi durumda eşime söyler, gerekirse onunla beraber savcılıga giderdim.
Böyle giderse inan haklıyken haksız duruma düşeceksin. Eşine söyle. Rahatsız ediyor de. Sen niye yazdın derse sana yansıtmadan halletmeye çalıştım ama laftan anlamadı de.
Eşimden böyle bir şey saklayamam zaten hemen kendimi ele veririm anlar bi şekilde bir şey olduğunu söylicem ama şuan konuşmam uygun değil

Adam beni tanıyor sorun orda köyden arkadaşımın sınıf arkadaşı onun aracılığı ile tanışmışım. Ben ne kadar tanımıyorum desem de adm sayıyor.
Engelledim ben gece yazdığım mesaj evliyim ben görüşmek istemiyorum deyip engelledim.
Bugün bir sürü şey yazmış sustum cevap vermedim umursamadığımı bilsin istedim ama mesajını okundu yazısını görünce ne sandı bilmiyorum seni seviyorum yazmış tekrar bu yazıyı görünce dayanamadım bir daha yazma savcılığa verecem Aile düzenini bozmaktan dedim. Mesaj atınca
Kıvırdı aile düzenini mi bozuyorum ne yaptım baktım devam ediyor onuda engelledim

Ya sevmiyorum ben konuşmak ta istemiyorum anlamıyor geri zekalı ya mesajlari kapatıcam ama ayarı bulamıyorum

Yavrum kalk git esine anlat, biri beni isletiyor sandim ama manyagin sapigin tekiymis, liseden taniyormus beni ama ben cikaramadim kim bu de. Senin hesabindan cok sert bir mesaj yazalim kurtulalim sundan de. Esine oldugu gibi anlat, bak büyüdükce büyüyor uzadikca uzuyor. Empati yap, esin böyle yazissa ve gelip sana söylemese ortaligi ayaga kaldirirsin. Ortada bir sey yokken cok süpheli hareketler oluyor. Yazik günah adama, hicbirseyin farkinda degil. seni rahatsiz eden adami benzetemeyeceksem ben neciyim burada, niye gizleyip sakliyorsun der. Süphelenirse kurcalar da kurcalar.

Facebook mesaj kısmına gelip ayarları girip kisilere bakıp mesaj isteklerine özellikle girmesiyle Göremezsin

Screenshot_2015-12-12-18-35-35.webp
Screenshot_2015-12-12-18-35-35.webp
Screenshot_2015-12-12-18-35-40.webp
Screenshot_2015-12-12-18-35-44.webp

Sanirim anlayamiyorsunuz.
Bakin savcılığa verdiginizi engellediginizi biliyorum!
Bende diyorum ki tamam iste bidaha yazarsa cvp vermeyin tamamen iletişimi kesin.
Başka yapacak bisey yok.
Umarım anlamissinizdr.
Engelli zaten dönerip aktarıp insanların aynı şeyi yazması daha çok geriyor beni.

Evet ben bir hata yaptım kabul ediyorum onunla konuşmakla
eşime de bir şekilde söylicem ama şuan uygun bir zaman değil.
Ben onu geçtim farklı adreslerden mesaj atıyor hangi birini engellicem mesaj ayarlarını değiştireceğim oda telefon da görünmüyormuş ilk pc gördüğüm yerde değiştirecem

Arkadaşın olmayan birinin mesajı görünür olmuyo yani mesaj istekleri kısmına düşüyor,bakma görme tamamen engellemenin bir yolu yok kişi ölmedikçe

Yavrum kalk git esine anlat, biri beni isletiyor sandim ama manyagin sapigin tekiymis, liseden taniyormus beni ama ben cikaramadim kim bu de. Senin hesabindan cok sert bir mesaj yazalim kurtulalim sundan de. Esine oldugu gibi anlat, bak büyüdükce büyüyor uzadikca uzuyor. Empati yap, esin böyle yazissa ve gelip sana söylemese ortaligi ayaga kaldirirsin. Ortada bir sey yokken cok süpheli hareketler oluyor. Yazik günah adama, hicbirseyin farkinda degil. seni rahatsiz eden adami benzetemeyeceksem ben neciyim burada, niye gizleyip sakliyorsun der. Süphelenirse kurcalar da kurcalar.
Ben saklayamam zaten dün anlatmak istedim ama olmadı konuyu açarken rengi değişti konuşmak istemedim işi riskli o sinirle çalışsa ben birşey oldu olacak diye hop oturup kalkarım devam etmemesi için yazmasının ayarları değiştirecem telefondan olmuyor muş pc den yapıcam.

Cevap yazarsan düşer,yazdığı tüm adresleri engelle yeni hesap alsa da arkadaşın olmadığı için mesaj isteklerine düşecek ama ayarlarını sadece arkadaşlarım yapman lazım

Benimle kimler iletişim kurabilir diyo sadece arkadaşlarım de

Cevap yazarsan düşer,yazdığı tüm adresleri engelle yeni hesap alsa da arkadaşın olmadığı için mesaj isteklerine düşecek ama ayarlarını sadece arkadaşlarım yapman lazım

Benimle kimler iletişim kurabilir diyo sadece arkadaşlarım de
Telefonda göremedim pc den bakıcam

Back
X