Ayyy ne yaptim ben

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Eski sevgilimi stalklarken yanlislikla fotografini begendim. :oops: Bide bir panikle sayfayi kapatmisim ki sormayin sanki birisi gordu ben onun fotografina bakarken o_O:oops: Offf yaaa olu takliti yapmak istiyorum resmen su anda :KK70: O cizdigim aramayan umursamayan imaj gitti yere bir oldu.. Nasil rahatlatsam kendimi? :KK70:Olu takliti yapsam ise yarar m . :KK33:

Eski sevgilimi stalklarken yanlislikla fotografini begendim. :oops: Bide bir panikle sayfayi kapatmisim ki sormayin sanki birisi gordu ben onun fotografina bakarken o_O:oops: Offf yaaa olu takliti yapmak istiyorum resmen su anda :KK70: O cizdigim aramayan umursamayan imaj gitti yere bir oldu.. Nasil rahatlatsam kendimi? :KK70:Olu takliti yapsam ise yarar m . :KK33:
Beğeniyi geri alabilirdiniz bildirim gitse bile beğeniyi geri aldığınız için gözükmezdi.

Begenmekten vazgecseydiniz ya, bildirim gider ama tiklayinca biyere baglanti olmaz böylece hata gibi olur ve sizde üc maymunu oynarsiniz...:KK14:
Olmaz ki oyle. Bir kere bu senin fotografini begendi diye bildirim gitti. Caresizim sanirim :110:
Geçmiş olsun :)

Kendimi zor tutupta aramamalarim mesaj atmamalarim resmen bosa gitti :KK14:

X