• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyyy bir beceremedinnn

Arkadaslar çok Üzgünüm bunları söyleyen kadın bugün bebeğini kaybetti çok kötüyüm keşke hiç yazmasaydim buraya...

Allah'ın sopası yok.
Böyle peşin peşin çıkınca insan "ağzımdan çıkana dikkat etmeliyim" diye düşünüyor.
eeee gelin ata binmiş, ya nasip demiş.
bebeğe üzüldüm yazık yavrum o kadarmış nasibi.

oda bebeği doğurmayı becerememiş içinde tutmayı becerememiş işte, seni ne kadar üzdüğünü anlar şimdi.
Allah nasip etmeyince olmuyo bunu çok iyi anlar inşallah.becerip becermemekle alakası yok

onları Allaha havale et
bu senın elınde olan bısey degıl, onlarında elınde degıl
benımde degıl
bu senın ya da benim kadınlıgımızın bir göstergesi değil
Allah izin verirse olur, vermemesi kötü bişey değil
demek ki henüz zamanı değil demek ki burada bir mesaj var
ben sana dua etmeni tavsiye edeceğim

Yani kafana takma cnm ya.benimde 2.5 sene oldu evleneli ve cocugumuz yok.cocugu olmayan bi arkadasimla Bizde aramizda bi tarz konusmalar yapip gulusuyoruz ama size soleyen arkadas size uzmek icin solememistir belki.insanin kendi uzulecegi yoksa bile kafasina takacagi yoksa bile millet zorla uzmeye kafasina taktirmaya calisiyor.bazi seyleri duymazdan gel bosver uzulmenin kime ne faydasi var.kendini bosyere uzme

bu eski bi konu arkadaşım. . tekrar yazdım çünkü kadın bugün bebeğini kaybetti :KK43:

Allah sabır versin 6 aylık gerçekten zor olmalı arkadaşlar yorum yaparken dikkat edelim lütfen.. yaptığı patavatszlık ama ne bilim üzüldüm ben yine de

ıssız sende üzülme çekmeyen bilmez bu durumu bende çok yaşadım da düşünmüyoruz erken vs die geçiştir..tedavi olduğunu söylersen her seferinde tedavi nasıl die soruyorlar bişe buluyorlar geçiştir gitsin çok üzülme inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin

aslaa böyle bişey demem benimde canım yandı nasıl ağlıyor içim acidi. .
Demeyeceğini biliyorum zaten. Kendi anlamıştır umarım yaptığı terbiyesizliği. Bu arada söyliyim 7 aylık bir kızım var. İlaçları bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ben de. Canını sıkma. Geçen sene nisan ayıydı. Sene sonuna kadar oldu oldu olmadı doktora giderim dedim mayıs sonunda hamile olduğumu öğrendim. Stres yapma. Allah o kadına da sabır versin...

Patavatsız ve kıskanç bence
Erken bi hameilleik geldiyse başına, böyle dışa vuruyordur
Aklı başında insan bunun sadece insanların elinde olduğunu bilir
Ama böyle münasebetsizler çok
Allah hayırlısı ne zaman ise size de nasip etsin, 1 yıla kadar doktorlar bile doğal diyor karamsarlığa düşöe

Ağzına bir terlik patlatmak istediğim insanlardan biri daha işte ;)
Onane Onane veren omu, kimse allah çılık oynamasın tövbe yarabbim sanki senin elinde herşey de bık bık konuşuyor.

Allahım adele"Ceişte ee, post: 42569566, member: 478197"]Yaaa :KK57:
Oh olmuş diyemem yine de ama Allah'ın adaletidir belki..[/QUOTE]
Allahın adaleti iste :(

Patavatsız biriymiş.Böyle çok buldumcukların genelde Allah elinden alıyor çok konuşmazsa iyi olur

Bizde neredeyse 5 yıldır bekliyoruz. Bazen benimde canımı çok yakıyorlar.
-- Kimse olana güvenip de böyle ileri geri konuşmasın. Verende Allah alanda Allah diyorum ben hep.
Üzüldüğünü belli ettikçe daha çok üzerine geliyorlar, Rabbim hayırlısını versin de geç, o kadınında hayırlı değilmiş demek ki olmamış. Sen kendini suçlama.

Merhaba arkadaşlar
beni bilen bilir 7 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz allah nasip etmedi demekki..
çocuk istediğimi sınırlı insanlara söyledim korunmayi bıraktığımızida. ..
dün misafirim geldi kim olduğunun önemi yok. .. Kadın 6 aylık hamile...
bana sordu yok allah ne zamanki nasip ederse o zaman olur inşallah dedim...
bana ne dese beğenirsiniz.
AYYYY KIZ SENDE AYLARDIR BECEREMEDİNNN..
içim yanıyor sustum kaldım ne diyeceğimi bilemedim...
dün gece hiç uyumadim ağladım bunu yazarken de ağlıyorum...
benim sınavım da bu. ..
insanların senelerce olmuyor sabır et diyorum kendime...
insanlar destek olacağına içimi yakıyor...
insanlardan uzaklaşmaya nefret etmeye başladım...
beni anlayan insanların yorumlarına ihtiyacım var... gözyaşlarımi dindirecek yorumlara...
benimde 1 senedir yok canım. Arkadaşımında 5 senedir. bana bütün tanıdıklarımızdan uzak biryerdeyiz eşimle o yüzden pek soran olmuyor. Ama arkadaşıma dalga geçerek soranlara cevabı şu...
Olsa sen mi bakacaksın. Yada hiç olmasa derdi seni mi ilgilendirecek.... bu kadar

insanların patavatsızlıkları bitmiyor,özellikle evli ve çocuksuzsan...bana da benden sonra evlenip hemen hamile kalan eltim acır suratla bakıp 'ayyy işlh senin de olur ' demişti,o kadar kızmıştım ki...unutulmuyor böyle şeyler...
sen üzülme,Allah o kadına da sabır versin zor bişey, ama herkesin sınavı farklı..
evlenince hemen çocuk bekleyen erkek tarafına sinir oluyorum bende..

7 ay nedir canım ya kendinizi hazırlamanız için allah size zaman vermiş inşallah biran önce sizinde çocuğunuz olacak bak bizim 4 sene olmadı hiç bir sorun yokken sonra tüp bebekle hamile kaldım inşallah allahta sana nasip eder ama sen sen ol olmayan insanları sakın küçümseme

Ayrıca insanları memnun edemezsin canım alttan alırsan hep baskı yapacak şey bulurlar mesela bekar olursun evlen diye evlenirsin çocuk diye yaparsın ikinci nerde diye kız olur erkek olsun derler erkek olur kız olsun derler ama o sorunları boşver neyin yoksa onu sorarlar bana o kadar psikolojik baskı yapıp her görüşünde çocuk soran insanlar şimdi hamilelik nasıl gidiyor diye sormuyorlar bile yani onları boşver seni eleştireceklerine beyinlerini geliştirsinler

Back
X