az biraz saçma ama

SUDESUDE09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
707
966
103
42
kızlar biraz saçma olucak ama sadece fikir almak istedim
ara ara bazen nedensiz olarak eşinizden soğuduğunuz oluyormu hiç ?
1,5 yıllık evliyiz çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık bu güne kadar. fena gitmneyen bi evliliğimiz var. bebek için tedavi görüyoruz şuan. başkada bi sıkıntı yok. ama ben son 1-2 haftadır adamdan kaçıyorum resmen her hareketi batar oldu bana normalde yatarken sarılmayı çok severim bu günlerde sarılmasın diye yatagın öte yanına kaçıyorum. adamcazıda paranoyak yaptım, bişi mi yaptımda böyle davranıyon diye sorup duruyor.
bişeyde yapmadı garibim.
bu normalmi sizce yanlış davrandığımın farkındayım bu arada. ama merak ettiğim evliliklerde arada böyle olurmu. sizlere danışmak istedim

kafaya taktığın başka problemlerin olabilir mi? bu da dışavurumdur belki.
sorun yoksa adam da birşey yapmadıysa sıkıca bir sarıl kokusunu duyunca geçer belki. Hem o da rahatlamış olur ben ne yaptım sıkıntısından.
geçer geçer takma kafaya.

Olur bazen öyle, ve bu konu üstünde düşündükçe daha da artar olumsuz düşünceler. Ona olan sevgini hatırlatacak şeyler düşün, iyi gelir

S SUDESUDE09 oluyor tabii olmaz mı ben eşimi çok seviyorum ama bazen oluyor öyle batıyor gözüme. Bebek için tedavi görüyormuşsunuz tez Zaman'da bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Belki ilaç kullanıyorsanız o hormonlar mı etkiliyor olabilir diye düşündüm.

Biliçaltınız ne yaşıyor uzaklaştığınız dönem bunları kendinize sorun

Insan oğlu sahip olamadığının esiri,
Sahip olduğunun ise nankörüdür derlerya..

Dertsiz başınıza dert aramayın, sıkıca sarılın eşinize, arayıp bulamayan çok..
Yoksa elbet bi sarılan çıkar, öylece ardından bakakalırsınız..

Son düzenleme:
saolun kızlar arada olması normalse korkmıyım.
aklımda bilinçaltımda sürekli bebek konusu var ilaçta kullanıyorum. 2 aydır aşılama yapılcak bi türlü olmadı onun streside olabilir dediğiniz gibi

olur öyle arada. kadın olmak zor :) hormonu dert regli dert :) biraz kendinizi sıkın zorlayın. geçici birşey :)

Insan oğlu sahip olamadığının esiri,
Sahip olduğunun ise nankörüdür..

Dertsiz başınıza dert aramayın, sıkıca sarılın eşinize, arayıp bulamayan çok..
Yoksa elbet bi sarılan çıkar, öylece ardında bakakalırsınız..

+100000

birde tavsiye böyle zamanlarda düğün albümünüzü veya videonuzu izleyin bazı duyguları heyecanları canlandırır ilaç gibi gelir

kızlar biraz saçma olucak ama sadece fikir almak istedim
ara ara bazen nedensiz olarak eşinizden soğuduğunuz oluyormu hiç ?
1,5 yıllık evliyiz çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık bu güne kadar. fena gitmneyen bi evliliğimiz var. bebek için tedavi görüyoruz şuan. başkada bi sıkıntı yok. ama ben son 1-2 haftadır adamdan kaçıyorum resmen her hareketi batar oldu bana normalde yatarken sarılmayı çok severim bu günlerde sarılmasın diye yatagın öte yanına kaçıyorum. adamcazıda paranoyak yaptım, bişi mi yaptımda böyle davranıyon diye sorup duruyor.
bişeyde yapmadı garibim.
bu normalmi sizce yanlış davrandığımın farkındayım bu arada. ama merak ettiğim evliliklerde arada böyle olurmu. sizlere danışmak istedim
tedavi sürecinde aldıgın ilaçlar yan etki yapar. ben halusilasyon bile görüyordum.
ilaç alıyorsan tabi.
eşine de söyle hayır senden degil de.
ilaçların prespektüslerini oku. hormonal dengenin bozuldugunu anlat eşine. bu da duygularını etkiler. kızabilrsin ve 1 sn sonra aglayabilirsin veya gülebilirsin.
sıcak gelir ateş basar sarılmak istemessin.
ben tüp bebek tedavisi sırasında ( ben 3 ay öncesinden farklı ilaçlar ile işe başladım. prolaktin degerim oldukca yüksekti ) neyse dk aglayıp- dk sınra gülüp sonra panik atak gcirirdim. bir gece ark. donuyorduk yagmur sis filan vardı... arabadaydık. önümüzde bisikletli var carpacagız diye eşime bagırdım. halbuki hiç kimse yokmuş filan...
cok iğrenc gecmişti benim ki...
tek değişmeyen eşime olan ttutkum ve arzum olmuştu :D habire yanaşırdım :D dur kadın.. onca para verim riske atmayalım. dinlen filan derdi.
ek : para için mi eşin böyle dedi - cok kaba - bilmem ne diye lütfen yazmayın. bizim aramızda bu normaldir. ben onun ne maksatla neyi dedigni önceliginin ne oldugunu gayet iyi bildigimden ve eşime asla alınganlık yapmadıgımdan bu konuda extra bir yorum istemiyorum lütfen...

tedavi sürecinde aldıgın ilaçlar yan etki yapar. ben halusilasyon bile görüyordum.
ilaç alıyorsan tabi.
eşine de söyle hayır senden degil de.
ilaçların prespektüslerini oku. hormonal dengenin bozuldugunu anlat eşine. bu da duygularını etkiler. kızabilrsin ve 1 sn sonra aglayabilirsin veya gülebilirsin.
sıcak gelir ateş basar sarılmak istemessin.
ben tüp bebek tedavisi sırasında ( ben 3 ay öncesinden farklı ilaçlar ile işe başladım. prolaktin degerim oldukca yüksekti ) neyse dk aglayıp- dk sınra gülüp sonra panik atak gcirirdim. bir gece ark. donuyorduk yagmur sis filan vardı... arabadaydık. önümüzde bisikletli var carpacagız diye eşime bagırdım. halbuki hiç kimse yokmuş filan...
cok iğrenc gecmişti benim ki...
tek değişmeyen eşime olan ttutkum ve arzum olmuştu :KK70: habire yanaşırdım :KK70: dur kadın.. onca para verim riske atmayalım. dinlen filan derdi.
ek : para için mi eşin böyle dedi - cok kaba - bilmem ne diye lütfen yazmayın. bizim aramızda bu normaldir. ben onun ne maksatla neyi dedigni önceliginin ne oldugunu gayet iyi bildigimden ve eşime asla alınganlık yapmadıgımdan bu konuda extra bir yorum istemiyorum lütfen...

: ) benimki hatun ayarın kaçtı senin diyo şimdilik garibim sadece Allahtan anlayışlı adam sinirlenmiyo sadece neden arıyor

Olur tabi ki, size nefes aldıracak bir haftasonu gezisi vs ayarlama imkanınız varsa, bir kaç gün ayrı kalın deşarj olursunuz. Ya da beraber yapabileceğiniz değişik bir şey iyi gelir bence.

Back
X