AZ BİŞİ YALNIZ HİSSEDİYORUM

denizden gelen esinti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
2.072
1.895
Bugün annemi aradım Kuran okumaya camiye gidecekmiş kısa konuştu sonra kardeşimi aradım öğlen arası oda uyumaya hazırlanıyorum abla sonra konuşalım dedi kapadık.Arkadaşımı aradım açmadı.Diğerini aradım komşuma geçtim sonra konuşalım dedi.Anlıcanız bi kelam edemedim kimseyle. İşyerinde de arkadaş çok ama kafama uyan iki dostumdan biri emekli oldu diğeri başka yere nakil gitti.Birde işyerinde gruplaşma var aslında hepsi iyi insanlar ama gruba sonradan dahil olmak zor birde sıkılırsın içlerinde otur otur.Yaşlarımızda uyuşmuyor konuşulan konular çok başka.ben 37 yaşındayım. Arkadaşlarınızın kıymetini bilin yalnızlık zor.Biraradaysanız ne mutlu.Aslında konu şu herkesin hep çok işi var zaman zaman bende yapıyorum ama bu dostlara neden vakit ayrılmıyor...

Ben de genel olarak yalnızım.
Herkesin kendine göre telaşı var.
Kocam var işte en çok sataştığım.
Allahım onu yanımdan eksik etmesin inşallah.

Aslında iki tane çocuğum var çalışıyorum işten güçten burnumun ucunu göremiyorum ama sıkılmaya vakit buluyorum ne hikmetse. Özeniyorum sıkı dostlara.Çocukken annem çok arkadaş iyi olmaz diye diye büyüttü halende arkasında bölesi daha iyi der hep ama gelde anlat bana

Aslında iki tane çocuğum var çalışıyorum işten güçten burnumun ucunu göremiyorum ama sıkılmaya vakit buluyorum ne hikmetse. Özeniyorum sıkı dostlara.Çocukken annem çok arkadaş iyi olmaz diye diye büyüttü halende arkasında bölesi daha iyi der hep ama gelde anlat bana
O zaman kendiniz kaynaşacaksınız insanlarla.
Bebelerinizin okul arkadaşlarının anneleri,parkta bebesini bekleyen anneler,bebe kıyafeti satan mağazalardaki alışveriş arkadaşları vs. ilk aklıma gelen yeni arkadaş çevresi.

O zaman kendiniz kaynaşacaksınız insanlarla.
Bebelerinizin okul arkadaşlarının anneleri,parkta bebesini bekleyen anneler,bebe kıyafeti satan mağazalardaki alışveriş arkadaşları vs. ilk aklıma gelen yeni arkadaş çevresi.

oooo bebelerimin okul arkadaşlarının anneleriyle vatsaptan grup kurduk güncel olarak yazışıyoruz.Karne günü okulda o hanımlar gitmiş yerine başkalarını yollamışlar sanki hepsi soğuk mesafeli hiç bişi anlamadım.Ya ben çok samimi sıcakkanlıyım fazla şey bekliyorum zannımca :)

3 senedir unideyim arkadaşlığım en fazla farklı 2-3 kişiyle farklı zamanlarda 3-4 ay sürdü muhabbetler sıkıyo tanımadıkları insanları çekiştirmeleri filan yalnızım ben de bazen öyle bi zaman geliyo üzülüyorum o kadar liseden kalan yakın arkadaşlarım var ama farklı şehirlerde okuyoruz takma kafana bence abla

X