Az daha vuracaktim dedi....

sevdam1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
11
0
36
Diğer
Selam size bir konu hakkinda danismak istedim. Esimle disarda yürürken bana "Askim ben sana kac defa söyledim öyle kisa etek giyinme diye" söyledi. Bende buna karsilik "Hic acik giyinmedimki dedim ve etegimi biraz üste dogru cektim bak bu kisa etek olurdu dedim". Etegim dizlerime kadardi biraz üste dogru cektim iste. Onun bir anda yüz ifadesi degisti ve "Sen ne yapiyorsun birdaha görmim böyle sacma hareketleri". Evdeykende bana "O hareketin cok yanlisdi kendimi zor tuttum az daha vurcaktim sana" dedi. "Ok yapmamam gerekirdi ama ben etegimi fazla yukariya cekmedim ve sakadan takildim orda iste. Zaten özür diledim ama onunda bana bu sözü söylemesinede cok kizdim. Ben sok oldum yani 6 aydir evliyiz tamam kiyafetlerime biraz karisir cok acik olmasin der ama onun az daha vuracaktim demesini hic hos bulmadim. Sizce abartiyorummu?! Sizin basiniza buna benzer seyler geldimi?! Sizin tepkiniz ne olurdu?!

Evli değilim ama abartmıyosun.Hem sen kısa giymemişin sadece göstermişin böyle olur diye.Sanırım fazla kıskanç ve kalabalık bir yerdeydiniz ondan çok kızdı.Bence uyar söylediği kelime hiç hoş değil.

sizde bi hoşsunuzohaoldumsmile

kısa eteğinizden şikayetçi

siz dışarda eteğinizi çekiyorsunuz böyle olur diye gösteriyorsunuzakannehir

uygulamasını evde gösterseydiniz keşkeaklinialirimsmile

sokak ortasında hoş olmamışlmaz:

kızmakta haklı eşiniz

canım vurmamışki az daha vuracaktım ama kendime hakikimim demeye getirmiş bence gayet normal
çünkü siz gerçekten kıskançlığını bile bile damarına basmışsınız gerçektende hemde sokakta!

kıskançlıktan söylenilmiş bir latife bence. bunu yapamayacağını biliyorsanız üzerinde durmayın.

ben evde oldukça dekolte giyinirim böyle çıktın mı yoksa dışarı diye panikler evet derim o da seni keserim falan der:) ama o da bilir şaka olduğunu bende...

Allah başka dert vermesin ne güzel seviliyorsunuz. kıskanılıyorsunuz. bazen yerinde güzel bir kelime seçemeyebiliyor erkekler.

her iikinizdede hata payı var .
Siz sokakta uygulama yaptığınız için hatalısınız o ise vurmak gibi bir kelimeyi karısına kullandığı için :)
eşinizi karşınıza alın güzel güzel konuşun :) halledersiniz

Yorumlariniz icin tesekkür ederim. Evet bende hataliyim biliyorum. Sokak ortasinda öyle yapmam dogru degildi. Ama etrafimda cok siddet uygulayan erkek gördügümdendir belki bu kücük sözünde bile hemen endiselene biliyorum.

canım ikinizdede birazcık hata var sen keşke öyle yapmasaydın yada evde eşine danışıp yapsaydın . o da bi an sinirle yanlış bişey söylemiş olabilr byle şeyler siz yine iyisiz bnm sevgilim bi etek gysem ufff neler yapıyo zaten gyemiyorum artık . erkeklern hassas olduğu konular bunlar

sadece dışarda olduğundan fazla kızmış bence.. bi anda ne yapacağını bilememiştir sinirlenmiştir doğal olarak. . bi yerde haklı da bence.. affınıza sığınarak dışarda yakışık almaz sanki böyle bi hareket. .

valla sende niye eteği çekiyosunki yukarı
çok saçma bir hareket yani o sanki bilmioyrmu kısa etek boylarını ve senin giydiğin eteğin dahada kısa olanlarının olduğunu....adam senin eteğinin boyunada kızmış zaten bide üstüne üstük eteğini çekebiyorsun yolda valla adam az bile demiş

Kısa etek boyle olur dıe evde gosterseydın keske cnm.Dısarda oyle etegınıcekınce kızmıstır.Bıraz damarına basılmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…