• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Ayyy lütfen kendine gelir misin???
Isten cikmissin borclar ödeniyor fazla sıkıntı yok
Daha hızlı ev almak içini evliligini riske attigina deger mi

Kv ne evet saygılı ol ama o da sana saygi duysun bi zzahmet!!
Beni kirma bunu giy diyorsa sen de teşekkürler ama benim tarzım böyle de giyme! esin iyi ki koruyor seni bence sen de esin gibi net ol
Sonra pisman olma
Not benim kv de deiyidir cok sukur sorunumuz yok. bana kiyafet alacaksa benim tarzimda alır. karışmaz açık (normal) diye bu da beni tanıdığını gösteriyor

sakın aynı evi düşünme eşinle özel hiç bir şeyiniz kalmaz ...

@lulumom petunya_love petunya_love
eşime aşagiya inelim dediğimde eşimin hiç inesi gelmiyor buda benim sinirlerim bozuluyor.
kv görümcem daha durun oturun diyo..
işkence gibi geçiyo işte.. kendi evimde çok rahatim...
eşimde benim ailemi sevmiyor. hiç bi zamandada sevmedi.
ee benim ailemi sevmese ben senin aileni niye seveyim dedim sinirlerim tepeme çikmaya başladi
diyo ki sana naptılar söle dedi..
ilerde ne yaptıklari ortaya çikacagi biliyorum benim ailem hiç bişey yapmadi sana benim ailem bakti diyecek.
bi kere dedim yemegimi kendim yapayim diye.
yok boşuna uğraşma diye müsaade etmedi.
annem bile der bana kızım yemegini kendin yap onlarla yeme diye..
çocuk olunca ne olucak bilmem.
ben bebegimi kimseye teslim etmek bile istemiyorum. 2 sene ücretsiz izine çikmak bile istedim eşim kabul etmedi ki.. para birikcez diye.borçlarimiz var bide..
4 ayın sonunda bebegimi mecbur kv birakicam. hiç istemiyorum bebegimi herkesten kıskaniyorum.

yalnız değilsin..:KK25:
benim 8 aylık bebeğimi kv bakıyor, sağolsun çok da güzel bakıyor. şu an bebeğim olduğu için yemekleri orda yiyoruz.
ama insanoğlu yarın çıkıp da 'ben şunu yaptım bunu yaptım' demeyeceğinin garantisi yok.
bu his içinde olduğu sürece rahat edemiyorsun.
beni de uyaranlar oluyor bu konuda.:KK64:
bedelini ödeyemeyeceğim şeyleri yüklemek istemiyorum kimseye.
her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. tabii yoruluyorum ama kafam rahat, başımı yastığa huzurla koyuyorum.
sadece maddiyat mı? çok şükür değil
uzun süreli çalışma hayatımı terk etmek ve evde günlere katılan bayanlardan olmak istemediğim için şu an durum bu.

33 yaşındayım ve iyi kötü kendi yaptığım yemeğin tadına bakmak,
kendi zevkimle kurulmuş masada yayıla yayıla, belki döke saça keyif yapmak istiyorum
fırsat buldukça da bunu yapmaya çalışıyorum :KK24:

kıskançlık konusuna gelince evlat kimseyle paylaşılmıyor çok güzel bir duygu.
Annelik içgüdüsü. Rabbim nasip etsin herkese.
Bu konuda da bencil yaklaşmamak ve bu duyguyu biraz köreltmek gerekiyor sanırım.
çoğu zaman bende hissediyorum, benden daha çok vakit geçirenleri gördükçe ;)

1 sene sonra burda "boşanıyoruz" başlıklı konu açmamak için, kayınvalide ile aynı evde yaşamaya HAYIR!

kizlar selam.
Biz 7 aylik evliyiz. Isten ayrildim. Maddi sorun nedeniyle kayinvalidem ve kayinpederim ile ayni eve cikmayi dusunuyoruz. Bu arada benim is gorusmelerim devam ediyor. Evimiz kira dugun borcumuzda var Cok sukur rahat geciniyoruz. Esim ev almak istiyor. Kayinvalidem birlikte oturalim dedi bizde dusunuyoruz esimde suan rahatiz ama birlikte oturursak daha da rahat oluruz borclari rahat oder ev aliriz diyor.

Ama Ben biraz cekiniyorum. Kv Cok iyidir. Saygimdan hic bir lafini ikiletmen. Ama sorun su ki esim bana Cok duskun kv esimin yaninda bana hic birsey diyemez esim hemen kizar kv bu yuzden esim yokken bana konusur Ben Cok acik giyinmen. Ama kv onada karisir. Bir yere gidecegimiz zaman esim cikar arabayi calistirir kv beni odaya ceker kendi kiyafetlerini verir bunu giy der. Giydigim pantolon thsirt veya dizde elbise. Esim kizar anne sanane benim esim sen karisma diyor ama beni odaya cekiyor beni kirma kizim bunu giyin diyor.

Kv basi acik ama hep uzun elbiseler giyer ozel diktirir ayni model farkli renkler uzun etekler falan. Bir yere gitcek olsak hemen kiyafetlerinden cikarir verir bana. Ve cevreleri oldukca acik yurt disinda yasayan insanlar. Kendi kizi super mini etekler giyer hic karismaz.Kocasi var der. Ben neysem. Herseye mudahale eder. Esim yokken hep laf sokuyor. Dugun yaparken o kasimda yapilsin akrabalarimiz koyde oluyor kasimdan baska tarihte gelemezler dedi. Annemde sizin akrabalariniza gore ayarlayamayiz bizimde akrabalarimiz var o tarihte okullar acik herkesin cocugu var dedi ve mayisin son haftasi yaptik hem okullar in kapanmasina yakin hem akrabalari koye gitmemis olur dedik.Dugune destek olamayiz borcumuz var dediler biz zaten onlara para odetecek degiliz Esimle kredi cektik dugunumuzu yaptik esyalarimizi aldik. Simdi Yok dugunu kafaniza gore yaptiniz. Yok esya secerken bize sormadiniz diye bana soyleniyor esime hic bise diyemiyor. Yazlik aliriz hep beraber gideriz diyor kv calisiyor. Cocugunuz olunca sen evde evi temizler yemek yapar cocuguna bakarsin diyor saka gibi kiramiyorum ve cok daraliyorum

şu son paragrafta herşey açık zaten aynı eve çıkınca size kuma olacak yazlığa bile birlikte gideriz diyor siz maddi yönden rahatlamak için aynı eve çıkalım diyorsunuz allahaşkına orda psikolojin bozlupu kafayı yedikten sonra paran olmuş ne yazar sakın böyle bi hata yapma

yalnız değilsin..:KK25:
benim 8 aylık bebeğimi kv bakıyor, sağolsun çok da güzel bakıyor. şu an bebeğim olduğu için yemekleri orda yiyoruz.
ama insanoğlu yarın çıkıp da 'ben şunu yaptım bunu yaptım' demeyeceğinin garantisi yok.
bu his içinde olduğu sürece rahat edemiyorsun.
beni de uyaranlar oluyor bu konuda.:KK64:
bedelini ödeyemeyeceğim şeyleri yüklemek istemiyorum kimseye.
her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum. tabii yoruluyorum ama kafam rahat, başımı yastığa huzurla koyuyorum.
sadece maddiyat mı? çok şükür değil
uzun süreli çalışma hayatımı terk etmek ve evde günlere katılan bayanlardan olmak istemediğim için şu an durum bu.

33 yaşındayım ve iyi kötü kendi yaptığım yemeğin tadına bakmak,
kendi zevkimle kurulmuş masada yayıla yayıla, belki döke saça keyif yapmak istiyorum
fırsat buldukça da bunu yapmaya çalışıyorum :KK24:

kıskançlık konusuna gelince evlat kimseyle paylaşılmıyor çok güzel bir duygu.
Annelik içgüdüsü. Rabbim nasip etsin herkese.
Bu konuda da bencil yaklaşmamak ve bu duyguyu biraz köreltmek gerekiyor sanırım.
çoğu zaman bende hissediyorum, benden daha çok vakit geçirenleri gördükçe :KK66:

görümcem bi doğsun gül gibi bakicam dedi.. valla kıskançlık krizie girdim o an:)
4 ay kendim bakmak istiyorum bebegimi kimseyede veremem kusura bakmasin...
o an delirme süresi giriyorum eşim de ne fesatsin sen ya diyo:KK62: nede olsa 4 ayın sonunda onlara birakicam. bakalım nolucak herşey bebek doğduğunda başliyormuş geçimsizilk.:KK61:

kizlar selam.
Biz 7 aylik evliyiz. Isten ayrildim. Maddi sorun nedeniyle kayinvalidem ve kayinpederim ile ayni eve cikmayi dusunuyoruz. Bu arada benim is gorusmelerim devam ediyor. Evimiz kira dugun borcumuzda var Cok sukur rahat geciniyoruz. Esim ev almak istiyor. Kayinvalidem birlikte oturalim dedi bizde dusunuyoruz esimde suan rahatiz ama birlikte oturursak daha da rahat oluruz borclari rahat oder ev aliriz diyor.

Ama Ben biraz cekiniyorum. Kv Cok iyidir. Saygimdan hic bir lafini ikiletmen. Ama sorun su ki esim bana Cok duskun kv esimin yaninda bana hic birsey diyemez esim hemen kizar kv bu yuzden esim yokken bana konusur Ben Cok acik giyinmen. Ama kv onada karisir. Bir yere gidecegimiz zaman esim cikar arabayi calistirir kv beni odaya ceker kendi kiyafetlerini verir bunu giy der. Giydigim pantolon thsirt veya dizde elbise. Esim kizar anne sanane benim esim sen karisma diyor ama beni odaya cekiyor beni kirma kizim bunu giyin diyor.

Kv basi acik ama hep uzun elbiseler giyer ozel diktirir ayni model farkli renkler uzun etekler falan. Bir yere gitcek olsak hemen kiyafetlerinden cikarir verir bana. Ve cevreleri oldukca acik yurt disinda yasayan insanlar. Kendi kizi super mini etekler giyer hic karismaz.Kocasi var der. Ben neysem. Herseye mudahale eder. Esim yokken hep laf sokuyor. Dugun yaparken o kasimda yapilsin akrabalarimiz koyde oluyor kasimdan baska tarihte gelemezler dedi. Annemde sizin akrabalariniza gore ayarlayamayiz bizimde akrabalarimiz var o tarihte okullar acik herkesin cocugu var dedi ve mayisin son haftasi yaptik hem okullar in kapanmasina yakin hem akrabalari koye gitmemis olur dedik.Dugune destek olamayiz borcumuz var dediler biz zaten onlara para odetecek degiliz Esimle kredi cektik dugunumuzu yaptik esyalarimizi aldik. Simdi Yok dugunu kafaniza gore yaptiniz. Yok esya secerken bize sormadiniz diye bana soyleniyor esime hic bise diyemiyor. Yazlik aliriz hep beraber gideriz diyor kv calisiyor. Cocugunuz olunca sen evde evi temizler yemek yapar cocuguna bakarsin diyor saka gibi kiramiyorum ve cok daraliyorum

belli ki buralarda yenisin. çok değil bi 10 sayfa geriden itibaren kv ile birlikte oturanlar konularını oku sonra bir daha görüşelim.

Neresi iyi bu kayinvalidenin?
Bisver 1 sene içinde degilde 2 yil icinde alin evinizi ama sakin tasinmayin
.esini sevdim. Karisina laf soyletmiyor. Esin sana maristirtmiyor da sen neden kendine karistiritiyorsun.
Kayinvalidem bunlari cikar al bunlari giy diyemez.
Ha bazen getirir birseyler. Bunlar bana olmadi yada aldim ol.adi al sen der. Kirmama alirim dolabin bi köşesine koyarim. Giymemde...

Bukadar karisanin yanina gidilmez.

görümcem bi doğsun gül gibi bakicam dedi.. valla kıskançlık krizie girdim o an:)
4 ay kendim bakmak istiyorum bebegimi kimseyede veremem kusura bakmasin...
o an delirme süresi giriyorum eşim de ne fesatsin sen ya diyo:KK62: nede olsa 4 ayın sonunda onlara birakicam. bakalım nolucak herşey bebek doğduğunda başliyormuş geçimsizilk.:KK61:

şimdiden stres yapma @orkidekaramel, unutma çocuk olayına karışan çok oluyor. 4 ay da sana kalır umarım .
bırak baksınlar şimdiden olacaklara kendini hazırla, onun gerçek annesi sensin ve bunu kimse değiştiremez ;)

kizlar selam.

Bu anlattıklarına rağmen kayınvalide çok iyi yazmışsın.
Bak canım isterse melek olsun,aynı evde oturmak iyilikten ziyade O L M A Z
Kendine bu kötülüğü yapma.Evüstüne ev olmaz.Herkesin kendi hayatı çevresi eşi dostu misafir edeceği veya evinde rahat edeceği bir ortamı var.Ki senin kayınvalide herşeye karışıyormuş.Bunun da önlemini al.Bir dediğini iki etmemek saygı olmuyor kölelik oluyor

kv sorunu parasizlik sorunundan be
ter kuru soğan ve kuru ekmek ye daha huzurlu ol :KK4:c

Back
X