• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Eşin şimdi strese gireceğine madem evlenmeden söylese de eşya almasaymışsınız

Îş bulun oturun evinizde

Ona kalirsa kendi esyalarini atacakmis senin esyalarini kullaniriz dedi esimede birsey soyleyince hemen strese giriyor bozuluyor bende arada kaliyorum
Canım senin eşyaların eskiycek bir ikinciside sen evden çıkmak istediğin de ne olacak evde kullanılan eşyaları mı alacaksın ev bomboş kalacak kayınvaliden eskileri atacakmıs ya .kendi eşyalarını bile isteyemeyeceksin biz napcaz eşyasız demezler mi kocana alamayacaksın bile gidin bidaha alın diyecek. Hem kaynanan borcumuz var deyip yardım etmeyecek hemde senin sıfır eşyalarını mı kullanacak valla cok yanlış yapıyorsun çok pişman olursun. Git bi göz odaya git onun yanına gene girme.lüx olmak zorunda değil yıkık dökük olsun ucuz olsun huzurun olsun.

Canım senin eşyaların eskiycek bir ikinciside sen evden çıkmak istediğin de ne olacak evde kullanılan eşyaları mı alacaksın ev bomboş kalacak kayınvaliden eskileri atacakmıs ya .kendi eşyalarını bile isteyemeyeceksin biz napcaz eşyasız demezler mi kocana alamayacaksın bile gidin bidaha alın diyecek. Hem kaynanan borcumuz var deyip yardım etmeyecek hemde senin sıfır eşyalarını mı kullanacak valla cok yanlış yapıyorsun çok pişman olursun. Git bi göz odaya git onun yanına gene girme.lüx olmak zorunda değil yıkık dökük olsun ucuz olsun huzurun olsun.

Evet kesinlikle o an idrak edemedim sonra dusundum benim esyalarimi kullanmayi dusunuyor yani demek ki amac omur boyu beraber kalmak ayrilacak olsam tekrar esya derdim olacak yine borc yapcam Cok dogru diyorsun

Ona kalirsa kendi esyalarini atacakmis senin esyalarini kullaniriz dedi esimede birsey soyleyince hemen strese giriyor bozuluyor bende arada kaliyorum

Yıllarca siz stres olacağınıza bırakın eşiniz stres olsun. Emin olun onun ki daha çabuk geçer. Kendi anneniz dahi olsa ev ev üstüne olmaz. Tecrübeli çok insan var bu konuda ornek alın derim.

Kuru ekmek sogan yiyin ama kendi evinizde oturun.

Esinizle bosanmak istiyorsaniz kv ile ayni evde oturun tabi ona bisey diyemem.

Evet kesinlikle o an idrak edemedim sonra dusundum benim esyalarimi kullanmayi dusunuyor yani demek ki amac omur boyu beraber kalmak ayrilacak olsam tekrar esya derdim olacak yine borc yapcam Cok dogru diyorsun
Hem eşyaların eskiyecek hemde sen senin olan malını isterken utanırsın.çünkü onlar eşyasız kalacak rahat yasamak isterken borca gircen bi da. Kaynannala beraber yasarken biriken para çıkınca Yen'i eşyalara gidecek ve eşyalar çok pahalı

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar tecrubeleriniz fikirleriniz benim icin onemli kesinlikle esimle net konusup bu dusunceyi aklindan silecegim

Ayyyy ne demek bunu giyin beni kırma? Kocam böyle seviyo de. Valla senin kaynana fena söyliyim. Sakın sakın sakın beraber oturma. Rahatmışsınız işte daha rahat etmek için huzurunu bozma. Çok iyi olabilir. Benimkide çok iyi ama uzakta diye. Valla en iyi kaynana uzakta oturan kaynana.

Kocası varda ne demek kocam bişey demiyor diye bikiniyle mi dolaşayım sokakta. Bu kadının yapısıyla ilgilidir Size karışacağına kızını kendi istediği gibi yetiştirseymiş söz geçirseymiş. Onane sizin giydiğiniz kıyafetten. Yapmayın dediğini surat yaaprsa da eşinize böyle böyle oldu ona bozuldu dersiniz. Somra da ya biz aynı evde olursak aramız bozulacak galiba ben kırmak istemiyorum ama farklı yapılardayız baksana bozuluyor üzülüyor ne gerek var aramızdaki ilişki bozulacağına biraz daha dişimizi sıkalım daha iyi deyin ve ayrı eve çıkın

Yalının bir şarkısı geldi aklıma : Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki??
Hele ki bu yazdıklarınızdan sonra bence aklınızın ucundan bile aynı evde yaşayabilme ihtimalini geçirmeyin:KK51:

kabul etmeyin derim. Büyük hata olur. Dünyanın en iyi insanı bile olsa aynı ev içinde kayınvalide ile olmazzzzz. Benim kayınvalidemlerin burada kurulu evi var ama başka şehirde yaşıyorlar iş nedeni ile. Eşim geçenlerde çocuk olunca çalışmazsan orda eşyaları boşaltır otururuz dedi onu bile kabul etmedim. Gerek yok. Daha uygun bir eve çıkarız, herkes nasıl yapıyorsa, nasıl geçiniyorsa geçiniriz ama oraya gitmem dedim. Hiç mantıklı değil yani. Bir erkek kardeşi daha var oda evli. Gitsin o otursun madem. Onlar falan laf edecek bilmem ne hiç gerek yok. Dertsiz başıma dert mi alacağım.

bacımm ayrılacağım dediğine ne bakıyorsun bir kere kabul ettin ömür boyu berabersin. Haytını mahvedersin

ben kayınvalidemin üstüne tasınmıyorum her şeye karısacak diye siz aynı evde mi yaşayacaksınız? yapmayın kendinize acımıyorsanz evliliğinize acıyın lütfen. kim kırılırsa kırılsın. borç ödenir. ama o eve girdiniz mi çıkması okadar kolay değil haberiniz olsun.

kizlar selam.
Biz 7 aylik evliyiz. Isten ayrildim. Maddi sorun nedeniyle kayinvalidem ve kayinpederim ile ayni eve cikmayi dusunuyoruz. Bu arada benim is gorusmelerim devam ediyor. Evimiz kira dugun borcumuzda var Cok sukur rahat geciniyoruz. Esim ev almak istiyor. Kayinvalidem birlikte oturalim dedi bizde dusunuyoruz esimde suan rahatiz ama birlikte oturursak daha da rahat oluruz borclari rahat oder ev aliriz diyor.

Ama Ben biraz cekiniyorum. Kv Cok iyidir. Saygimdan hic bir lafini ikiletmen. Ama sorun su ki esim bana Cok duskun kv esimin yaninda bana hic birsey diyemez esim hemen kizar kv bu yuzden esim yokken bana konusur Ben Cok acik giyinmen. Ama kv onada karisir. Bir yere gidecegimiz zaman esim cikar arabayi calistirir kv beni odaya ceker kendi kiyafetlerini verir bunu giy der. Giydigim pantolon thsirt veya dizde elbise. Esim kizar anne sanane benim esim sen karisma diyor ama beni odaya cekiyor beni kirma kizim bunu giyin diyor.

Kv basi acik ama hep uzun elbiseler giyer ozel diktirir ayni model farkli renkler uzun etekler falan. Bir yere gitcek olsak hemen kiyafetlerinden cikarir verir bana. Ve cevreleri oldukca acik yurt disinda yasayan insanlar. Kendi kizi super mini etekler giyer hic karismaz.Kocasi var der. Ben neysem. Herseye mudahale eder. Esim yokken hep laf sokuyor. Dugun yaparken o kasimda yapilsin akrabalarimiz koyde oluyor kasimdan baska tarihte gelemezler dedi. Annemde sizin akrabalariniza gore ayarlayamayiz bizimde akrabalarimiz var o tarihte okullar acik herkesin cocugu var dedi ve mayisin son haftasi yaptik hem okullar in kapanmasina yakin hem akrabalari koye gitmemis olur dedik.Dugune destek olamayiz borcumuz var dediler biz zaten onlara para odetecek degiliz Esimle kredi cektik dugunumuzu yaptik esyalarimizi aldik. Simdi Yok dugunu kafaniza gore yaptiniz. Yok esya secerken bize sormadiniz diye bana soyleniyor esime hic bise diyemiyor. Yazlik aliriz hep beraber gideriz diyor kv calisiyor. Cocugunuz olunca sen evde evi temizler yemek yapar cocuguna bakarsin diyor saka gibi kiramiyorum ve cok daraliyorum
ayrı evin var iken düzenini bozmak niye?
her ev alacak olan kv yanına mı taşınıyor?
asla asla asla kabul etme.
kendi başınızın çaresine bakın.
çalış,birikim yapın.
üç senede değil atıyorum beş senede alın ama kafanız dinç olsun.

Kv cok iyidir demissin ama alta siralamissin yaptiklarini.Sakin ayni eve cikiyim deme hayatinin hatasi olur.Paradan cok huzur onemli.

Benim KV de öyle. Kiyafetlerime karisiyor. Pantolon giyseydin rahat olurdu diyor. Altli ustuluyum çok şükür herşey yolunda.. Yemeği KV yapar. Hamileyim bana yemek yaptirmiyor. Çocuk olunca ne olucak bilmem.

şu kıyafete karışan kv de anlamıyorum.
Eşim karışmaz bi kere, çok nadir öneri de bulunur, şöyle giyinsen filan ama kv ne alaka yani bana göre saygısızlık . Bilmiyorsun der gibi.

ev ev üstüne olmaz, çok aileler tanıyorum, hep derlerdi bazen şaşırıyordum.
O kadar sıkıntı yokluk çekiyor ama yine de evi ayrı. ayrı oturuyor.
Bi sulu çorba makarna yesem de her akşam, huzurum olsa diyenleri biliyorum.
Az olsun temiz olsun.
Eviniz aileniz size özeldir, ve öyle kalsın bırakın. Herkes sağlıklı sıhhatliyken yerinde iyidir.
Henüz 7 aylık evlisin bugünlerin tadını çıkarın.
İlerde zaten çoluk çocuk vs. kendine zor zaman ayırıyorsun.

Benim KV de öyle. Kiyafetlerime karisiyor. Pantolon giyseydin rahat olurdu diyor. Altli ustuluyum çok şükür herşey yolunda.. Yemeği KV yapar. Hamileyim bana yemek yaptirmiyor. Çocuk olunca ne olucak bilmem.
Yorumu gorunce yazmak geldi icimden.Benim kv de yakin oturuyoruz hamile oldugumda israrla bana gelin yemege evde ugrasma derdi ben de esimin israriyla kabul etmistim amaaaa sonrasinda neler yasadik bilseniz.Cocuk dogdu o cocugu 9 ay ben besledim baktim dedi utanmaz kadin..Yemegi onda yiyelim diye israr eden kendisi.Sonra lafi sokan da kendisi.Agzina doladi o kadar besledim 9 ay diye diye beni cileden cikardi.Herneyse konuyu dağıtmiyim doğumdan sonra dikkat et.

Back
X