Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Ben verirdim ya emekli olunca gitmeyi düşünüyorsam. Ki öyle yazdınız ama sonra 3-5 sene sonra demissiniz. Kira da almazdım ne olacak ki? O evler taşınabilir bir şey sonuçta. Vakti geldiğinde 3 ay önceden taşıyın diye söylerdim.tasimazsa o zaman çirkef olacaksam olurdum. Dünya malı ya paylaşın iyidir.
Dünya mali haklısınız ama insan oğlu çiğ süt emmiş bazen cektirilenler unutulmuyor 🙃

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
Kira verme niyeti olan adam düzen bozmaz zaten kiradaymış işte eşinize söyleyin bunu açık açık

E şimdi kpeder orada ev yaparsa siz sonra yapmak isterseniz çıkın demek daha mı kolay. Esinize biz konteyner koyunca arada gider hava alırlar gezip gelirler diyin. Yarın öbür gün diğer kardes lerde hak talep eder. Sonucta buyuklerın yerkesık hayata gectıgı bir yer olacak.
Heh aynen öyle zaten arsa almadan önce ev alma fikrinden bu yüzden vazgeçmişti bunu iyi aklima getirdiniz ...

Düne kadar babasına çik diyemem diyordu o yüzden vazgeçmişti ev almaktan arsaya döndü 🙄

Vallahi benim kayınvalidemde sizin kayınpeder gibi.
Benim kabul etmeyeceğim şeyleri hep eşime yalnızken söyler, beni sevmediği halde bayılıyormuş gibi anlatır eşime.
İlk başlarda ben “hayır” dedikçe eşim bozuluyordu ama alıştı artık benim içinde bir şey değişmiyor zaten her halükarda bana fesat kadın. 😂
Size de zaten sinir oluyorlarmış nasılsa, bırakın reddedin kaybedecek bir şeyiniz yok.☺️
Aynen öyle ben zaten kötüyüm bişey değişmeyecek 🤷🏼‍♀️

Dünya mali haklısınız ama insan oğlu çiğ süt emmiş bazen cektirilenler unutulmuyor 🙃
Ben takmam ya. Şu an konuşuyorsam benden bir şey isteyebilecek duruma da gelmişlerse demek ki çok da bir şey yokmuş. O zaman şu an konuşmuyor olmam lazım. O arsa en az 3 sene boş duracaksa verin gitsin ya. Iyilik size iyilik olarak döner. Küçük hesaplar ise başka türlü.

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
Bunda çekinecek bişey yok bence. Bizdede böyle bir mevzu olmustu hatta gorumcem kayinpederimin yapacağını sanıp banada ayrı bı ev yap dedi eşimde babam kendi yapmayacak ben kendim yapacağım paran varsa bı köşeye sende yap dedi arsa kayinpederimin yani ilerde çocuklarına kalacak diye. Burada hem arsa sizin yani söz hakkı sizde bilemedim

Ben takmam ya. Şu an konuşuyorsam benden bir şey isteyebilecek duruma da gelmişlerse demek ki çok da bir şey yokmuş. O zaman şu an konuşmuyor olmam lazım. O arsa en az 3 sene boş duracaksa verin gitsin ya. Iyilik size iyilik olarak döner. Küçük hesaplar ise başka türlü.
Ya şimdi ucundan kiyindan anlatmak istemiyorum olayları çok çok büyük olaylarda yaşadık çünkü ..şunu diyeyim kk da 100 kadın varsa 80 i eve sokmazdi bunları 🤷🏼‍♀️

Eşimin ailesi kanlı bicakli olsa da ertesi gün merhaba derler kısaca .

Sizler ne zaman emekli olacaksınız

Kv kp kaç yaşında

Yani emeklilik yaşı 50 civarı desek kp o zaman 75 üstü olur gibi

Haftasonu gider geliriz yazın kalırız vs derseniz siz orayı değerlendirin ama 5 yıl bomboş duracaksa ben git takıl derdim

Yani 5 yıl bana uzun geldi 14 yıllık evliyim kp de babam da 75 yaşında 5 yıl sonraya kime ne olur bilinmez

Ya şimdi ucundan kiyindan anlatmak istemiyorum olayları çok çok büyük olaylarda yaşadık çünkü ..şunu diyeyim kk da 100 kadın varsa 80 i eve sokmazdi bunları 🤷🏼‍♀️

Kkdaki kadınlar olayları bilmeden vermeyin diyor. Demek ki olay dediginiz şey neyse onu bilseler 100uinden 100u almaz:)) Ben olayı bilmiyorum ama hicbir olay görmedim ki sadece bir taraf %100 haklı olsun. Sadece olay yaşanırken herkes kendini hep haklı görüyor o kadar. Sizin olayın özelinde değil genel söylüyorum.

Kkdaki kadınlar olayları bilmeden vermeyin diyor. Demek ki olay dediginiz şey neyse onu bilseler 100uinden 100u almaz:)) Ben olayı bilmiyorum ama hicbir olay görmedim ki sadece bir taraf %100 haklı olsun. Sadece olay yaşanırken herkes kendini hep haklı görüyor o kadar. Sizin olayın özelinde değil genel

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Arkadaşım alıntı yapamadım ama anladım şimdi, eşiniz müteahhite vericez kat çıkıcak,şu an arsa üzerine birşey yapmamamız lazım desin ,en makul böylesi sanki.

Sizin birşey yapmayacağınızı anlarlarsa onlarda vazgeçer belki.
3,5 seneye de çok şey değişir , başka planlar yaparsınız belki.

Keşke hiç söylemeseydiniz arsa filan aldığınızı, inşallah eşinle aranız bozulmadan çözebilirsiz.

Sizler ne zaman emekli olacaksınız

Kv kp kaç yaşında

Yani emeklilik yaşı 50 civarı desek kp o zaman 75 üstü olur gibi

Haftasonu gider geliriz yazın kalırız vs derseniz siz orayı değerlendirin ama 5 yıl bomboş duracaksa ben git takıl derdim

Yani 5 yıl bana uzun geldi 14 yıllık evliyim kp de babam da 75 yaşında 5 yıl sonraya kime ne olur bilinmez
Eşimin emekliligine 3 yıl kaldı kayınpeder emekli zaten 63 yaşında 🙄

Ya istesek hemen yaptrirdik biz oraya konteyneri benim evime 5 dk olması da cabası 🤦🏼‍♀️

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Arkadaşım alıntı yapamadım ama anladım şimdi, eşiniz müteahhite vericez kat çıkıcak,şu an arsa üzerine birşey yapmamamız lazım desin ,en makul böylesi sanki.

Sizin birşey yapmayacağınızı anlarlarsa onlarda vazgeçer belki.
3,5 seneye de çok şey değişir , başka planlar yaparsınız belki.

Keşke hiç söylemeseydiniz arsa filan aldığınızı, inşallah eşinle aranız bozulmadan çözebilirsiz.
Kayınpeder gösterdi arsayı bize eşim öyle biri ki daha para gelmeden danisti zaten ...gerçi gelen parayı cemil cumle biliyordu toplu tazminat yapılacağı için alan almayan kişileri burası ufak yer bilmeyen yoktu yani 🤷🏼‍♀️..yani arsa almasak paranjn bize geleceğini bilen borç isteyecekti ..biz para hesaba yatirilmadan arsayı bulduk ..

Miniko hiç tavrını değiştirme.

13 yıllık karısısın sen.

Babasına hayır diyemiyorsa, senin iznin olamadan da iş yapamaz.
Ben tavır degistirmeyecegim simdilik ama o bir sonraki görüşmelerine kadar beni ikna etmeye çalışacak onu biliyorum 🙄 her ucu da 💩 değnek bu işin

• Beğen
Reactions: JES
Kkdaki kadınlar olayları bilmeden vermeyin diyor. Demek ki olay dediginiz şey neyse onu bilseler 100uinden 100u almaz:)) Ben olayı bilmiyorum ama hicbir olay görmedim ki sadece bir taraf %100 haklı olsun. Sadece olay yaşanırken herkes kendini hep haklı görüyor o kadar. Sizin olayın özelinde değil genel
Hani bir laf vardır bende çok kullanırım 'herkes kendince haklı "

İllaki onlarında vardır haklı olduğu yerler ...ama hiç bir tartışma da ben ileri gitmedim hakaret vs etmedim etmem de ...

Ama şöyle söyleyeyim tüm olaylarda kayinpederin tüm kardeşleri beni haklı goruyordu o kadarını söyleyeyim ...

Eşimin emekliligine 3 yıl kaldı kayınpeder emekli zaten 63 yaşında 🙄

Ya istesek hemen yaptrirdik biz oraya konteyneri benim evime 5 dk olması da cabası 🤦🏼‍♀️

Yakınmış zaten

Yazın takılmalık yer yapın, tavuk kedi köpek organizasyon yapacağız deyin o zaman

Ben emekli olunca gideceğiz deyince uzak sanmıştım, özellikle okul yokken arada gider kalırız da dersiniz

Yakınmış zaten

Yazın takılmalık yer yapın, tavuk kedi köpek organizasyon yapacağız deyin o zaman

Ben emekli olunca gideceğiz deyince uzak sanmıştım, özellikle okul yokken arada gider kalırız da dersiniz
Adam herşeyi düşünmus diyormuş ki geniş olsun ev gelip sizde kalın 🤦🏼‍♀️ ..zaten amaç arsa bizim oldugu için bizi oraya çekmek ...beni orda yerli yapana kadar da eltimi besleyecekler 🤦🏼‍♀️

Ben söylerim cekinmem de eşim engel olacak gibi duruyor

İstmemenin altinda bir sürü sebep var ...eşim hatta birlikte konuşalım bu konulari deuynce kayınpeder siz yalniz konusun karar verin demiş eşime ...

Ama o an beni muhabbete dahil etselerdi zaten ben ılımlı konuşmazdim

Eşim dün anlatinca dedi ki seni cagirsaydkm konuşmak için sen ne derdin dedi

Bende oraya arada bir gidip gelmek için ev yapmayi düşünüyoruz derdim dedim

Öyle denir mi diyor 🤦🏼‍♀️
Vallaha bal gibi de denir. Siz söyleyin bence uygun bir dille

Back
X