Az kald, korkuyorum...

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
kızlar burun estetiği olmama az kaldı bu ayın sonunda oluyorum ve çok korkuyorum ne yapacam ben morluk ve şişliklerden çok korkuyorum bakalım ne olacak bir yıl boyunca hergün burdaydım rinoplasti olanların yorumlarını okudum resimlerine baktım ve şimdi sıra bende bana destek olunopuyorumnanaktan ühü ühü ühhüüüsenağlama
şimdiden kara üzüm çekirdeği yemeğe başladım morluklar oluşmasın diye bu deneyen varmı acep

oyhhh canım benım hiç merak edilcek bişey değil . bende senın gıbıydım ve gecen hafta pazartesı oldum sonunda:) uyudum uyandım hersey bıtmş. sonrasındada agrı felan olmadı.merak etme canım benım hersey yolunda gıdıcek ve görüceksın kı eskısınden bın kat daha güzel birisi olcaksın

canımm bizlerde aynı senin gibi korkuyortuk ayy çok tırsıyorum ben diyordum ama hiçte korkuulucak gşbş değilmiş kime oluyorsun sen bitanem bak bugün 20 gün oldu inan varya gözlerim küçücüktü vs mosmordu şimdi yeni resim ekledim geçti gitti bak sende öyle olucaksın canımcım

canım ben kara üz. çek. kullandım ama hiç bir faydasıyok haberin olsun olabilidiğince morardım ve şiştim ama korkma 15 gün sonra 0 km oluyosun hiçbişey kalmıyor:D şimdiden geçmiş olsun sevgiler..

opuyorumnanaktançok teşekkürederim kızlar
benim doktorum irfan erdem öyle tanınan bi doktor değil ama yaptığı burunları gördüm beğendim o yüzden onda karar kıldım..
bu arada eşimle bi yıldır uğraşıyordum kızlar bilemezsiniz neler çektiğimi olmaz diyordu burnunda bi anormallik yok diyordu izin vermiyordu her yolu denedim ikna olmadı.
Ama artık kabullendi... kendini kaybettiği bi vakitkaydirigubbakcemile3 sen benden dünyaları iste!! sen benim canımı iste veririm!! falan diyordu bende tamam bi isteğim var ama ne dünyalar ne canın sadece rinoplasti olmama izin ver dedim kahkahadan yerlere yatmıştı :roflol:
sonrada sana kurban olurum diyiiiiip tamaaaaaaaaaaam dedi

benim doktorum irfan erdem öyle tanınan bi doktor değil ama yaptığı burunları gördüm beğendim o yüzden onda karar kıldım..
bu arada eşimle bi yıldır uğraşıyordum kızlar bilemezsiniz neler çektiğimi olmaz diyordu burnunda bi anormallik yok diyordu izin vermiyordu her yolu denedim ikna olmadı.
Ama artık kabullendi... kendini kaybettiği bi vakitkaydirigubbakcemile3 sen benden dünyaları iste!! sen benim canımı iste veririm!! falan diyordu bende tamam bi isteğim var ama ne dünyalar ne canın sadece rinoplasti olmama izin ver dedim kahkahadan yerlere yatmıştı :roflol:

Çok sevindimm ikna edebildiğine canım vereliniortak kadınlar her zaman kazanır yaşasın :jeyyar:

:enbuyukkk: :enbuyukkk:

muhaha sen bunu ''eşleri ikna çabaları'' topiğine yaz canım delikafadulden

Canım büyük ihtimal ameliyatını olmuşsundur hayırlısı olsun, hiç korkacak br şey yok, akşamları yatarken sırtına yastık koyup yatkki yüzün gözün iyice şişip morarmasın ve tamponlar çıktıktan sonra burnunu sterimar veya serum fizyolojik ile temizle...Geçmiş olsun şimdiden...

20 gün önce oldum..iykide olmuşum .. mutlu ve sürekli sırıtık bir halim var:))) hiç korkma ... acı hissetmiyorsun zaten:))

Back
X