Az kalorili ama tok tutan atıştırmalıklar hangileridir?

meyveler beni mahvediyo. aç karnıma yiyince midem yanıyo daha çok acıkıyorum. özellikle elma yiyince

tarçınlı ılık süt denedim ii geldi.. bir de leblebi.. epey tok tutuyorr

elma konusunda kesinlikle sana katılıyorum.çok fazla acıktıryo tokken resmen aç oluyorum anlamıyorum elma yiyenleri :50::50: yada bende mi sorun var :36::36:

:71::71:sabah kahvaltını güçlü yap sabah az yiyince insan gün içinde daha çok açıkıyor ve dayanayor merak etme kilolar bizden güçlü değiler eninde sonunda gidecekler sabırlı ol yavaş yavaş verelim aç kalarak kilo verilmiyor tecrübeyle sabid canım bende aynı yolrdan geçtim:71::71:

muhakkak protein içeren bir şeyler yemenizi tavsiye ederim. protein zor parçalandığı için uzun süre tok tutar. altın başak,eti form ve grisiniye gelince maalesef son derece karbonhidrat ve yağ içerikliler. diyetisyenim kesinlikle yemememi söyledi. gözünüz döndüğü an size önerim bir küçük bardak yağsız süte bir tatlı kaşığı tarçın atıp için. 5-10 dakikada anında insülininizi dengeleyip yeme isteğinizi kesecektir. bu formili bu forumlarda defalarca herkese önerdim ve uygulayanlar hep memnun kaldı. atıştırmalık olarak da; yağsız yoğurtla yapılmış ufak bir kase kuru cacık(bunun yoğurt ve haşlanmış ıspanak, kabak vs gibi farklı sebzelerle türevlerini de yapabilirsiniz), marul yaprağına dürüm gibi sarılmış şekilde haşlanmış tavuk/hindi göğsü, bir küçük dilim light beyaz peynirle ya da lor peyniriyle çeşnilendirilmiş iki domates, bir avuç fındık/badem/ceviz gibi tavsiyelerim olabilir. özellikle marulla tavuk acayip tok tutuyor. sonraki öğüne kadar acıkmıyorsunuz. bir de süt ürünleri muhakkak light olacak. normal beyaz peynirde %45 yağ, tam yağlı sütte %22-25 yağ vardır. yani bir dilim beyaz peynir yediğinizde hemen hemen yarısı yağ, ya da bir bardak sütün aşağı yukarı 4te biri yağ. siz siz olun yarım yağlıları bile yemeyin. 5 ay diyet yapıp 16 kilo verdim, 3 aydır da koruma safhasındayım gram geri almadım. önerilerim deneyimlerimle sabittir. herşey bu yaz bikinileri şöyle salına salına giyebilmek için:))))

kilo korumak vermekten daha zor bende 2 ayda 10 kilo verdim diyetle. korumak için ne önerirsin yine aynı diyete hep devammı edicem.ne yapayım biraz fazla yesem hemen yağa dönüyor:((

2-3 adet galeteyi kırarak bir kase yoğurdun içine karıştırıyorum.biraz nane ve bolca pul biberi ekliyorum. yemesi inanılmaz keyifli ve ayrıca pul biberi ve yoğurt karışımı kilo vermede çok etkili bir karışım.yani bir taşla iki kuş.:8:türk kahveside iyi bir iştah kesicidir........

Back
X