Az kalsın çocuğum kucağimdayken boğuluyordum

Tekrar geçmiş olsun; size de tecrübe olmuş.
Derinlik tek başına bir ölçü değildir ; panik anında , insan 1 kaşık suda da boğulabilir.
Diğer aileler çocuklarıyla havuza girerken; bir yetişkin çocuğu tutup , sonrasında havuza giren anne/ babasına çocuğu uzatmış olabilir.
Tek başınıza kucağınızda çocukla girmek için havuzun fiziksel şartları uygun değilmiş.
Tekrar geçmiş olsun; size de tecrübe olmuş.

Derinlik tek başına bir ölçü değildir ; panik anında , insan 1 kaşık suda da boğulabilir.

Diğer aileler çocuklarıyla havuza girerken; bir yetişkin çocuğu tutup , sonrasında havuza giren anne/ babasına çocuğu uzatmış olabilir.

Tek başınıza kucağınızda çocukla girmek için havuzun fiziksel şartları uygun değilmiş.
Kesinlikle haklısınız

Ben de yemek yerken kucağınızda çocuk boguldunuz sandım, Cok geçmiş olsun
Ben bir kere ciddi anlamda boğuldum, çok kötü bir his. Belki dışarıdan bakana üç beş saniye gibi görünüyor ama su yutmak, çırpındıkça batmak , her an dakika gibi geliyor :(
Umarım kolay atlatirsiniz.
o havuz kısmını atlamışım evet sonradan bende öyle okuyunca farkettim.Bir anlik bir şey gerçekten ki iyi yüzen biriyim sözde ama o an tamamen durdu her şey sanki bir saniyelik bir şeydi Su yutmanin verdiği şok, cirpinmak gerçekten çok uzun geldi bir an

Kolluk varmış, keşke çocuğu bırakıp kendiniz denge saglasaydınız.
Evet ama ben bıraksam bu sefer kendi de panik edecek,korkacak bu panikle de Allah korusun batacak belki diye düşündüm kolluklara da hiç guvenemedim o an.O yüzden iç güdüyle tuttum bırakmamaya çalıştım.Yaninda olduğumu bilsin diye

Nasil bir havuz bu merdivenden hemen sonra bermuda ucgenine gönderiyor direkt?
Gecmis olsun, etkisi gecince daha iyi hissedersiniz umarim.
Teşekkür ederim,gerçekten de öyle merdiven ve çok küçük bir kısım var 2 adımlık falan maksimum aslında orası da basamak diye geçiyor ondan sonrası uçurum gibi derinleşen yerdi ve gerçekten hiç bir gösteri levhası ya da bir panel bir şey yoktu. Daha önünden geçmek sanırım oranin

Merhaba,bugün az kalsın havuzdayken basamaktan inince, aniden derin olan yere girdik bebeğimle.Hicbir uyarı da yoktu şikayet ettim sonrasında...Yalnizdik ve Allahtan oğlumda kollukları vardı ama yine de refleks olarak onu
tek kolumla suda tutma çabam bir yandan da kendimi suyun altından kurtarma çabam bunlar olurken de su yutuyor olmam beni çok kötü etkiledi sonrasında.
Bu arada yüzme biliyorum ama o an oğlumu bırakıp kendimi kurtarsam sanki oğlum da batacakmis hissi oluştu birden onu yenemedim.Cok kötü etkilendim gözüme uyku girmiyor.Allahima şükürler olsun bir şekilde merdivenin kenarındaki demirlere ulaştım da tek kolumla tutunup oğlumu köşesine oturttum ve suyun altından kendimi çektim.Bir kaç saniye daha geçse belki daha farklı olurdu herşey bu düşünceyi kafamdan atamıyorum.Bir süre havuz deniz dusunmuyorum, sizce bu şoku nasıl atlatabilirim.Sanirim oğlumun o an yanımda olması ve benim eyvah gittik biz düşüncem beni baya etkiledi.Allah'ima binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz.
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah

Merhaba,bugün az kalsın havuzdayken basamaktan inince, aniden derin olan yere girdik bebeğimle.Hicbir uyarı da yoktu şikayet ettim sonrasında...Yalnizdik ve Allahtan oğlumda kollukları vardı ama yine de refleks olarak onu
tek kolumla suda tutma çabam bir yandan da kendimi suyun altından kurtarma çabam bunlar olurken de su yutuyor olmam beni çok kötü etkiledi sonrasında.
Bu arada yüzme biliyorum ama o an oğlumu bırakıp kendimi kurtarsam sanki oğlum da batacakmis hissi oluştu birden onu yenemedim.Cok kötü etkilendim gözüme uyku girmiyor.Allahima şükürler olsun bir şekilde merdivenin kenarındaki demirlere ulaştım da tek kolumla tutunup oğlumu köşesine oturttum ve suyun altından kendimi çektim.Bir kaç saniye daha geçse belki daha farklı olurdu herşey bu düşünceyi kafamdan atamıyorum.Bir süre havuz deniz dusunmuyorum, sizce bu şoku nasıl atlatabilirim.Sanirim oğlumun o an yanımda olması ve benim eyvah gittik biz düşüncem beni baya etkiledi.Allah'ima binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz.
Ne kadar iyi yüzsekte (hepimiz için geçeli)denizde ve havuzda şakalaşmayı hiç sevmem korkarım..girerkende korkarım sonuçta kucağımda kızım olucak kollukları can yeleği ne olursa olsun yanımda mutlaka birisinin olmasını isterim..yüzerken o anda ayağıma kramp girse çocuğumla ilgilenemem mutlaka yanımda birileri olmalı..çok geçmiş olsun

Back
X