Az kalsın çocuğum kucağimdayken boğuluyordum

Merhaba,bugün az kalsın havuzdayken basamaktan inince, aniden derin olan yere girdik bebeğimle.Hicbir uyarı da yoktu şikayet ettim sonrasında...Yalnizdik ve Allahtan oğlumda kollukları vardı ama yine de refleks olarak onu
tek kolumla suda tutma çabam bir yandan da kendimi suyun altından kurtarma çabam bunlar olurken de su yutuyor olmam beni çok kötü etkiledi sonrasında.
Bu arada yüzme biliyorum ama o an oğlumu bırakıp kendimi kurtarsam sanki oğlum da batacakmis hissi oluştu birden onu yenemedim.Cok kötü etkilendim gözüme uyku girmiyor.Allahima şükürler olsun bir şekilde merdivenin kenarındaki demirlere ulaştım da tek kolumla tutunup oğlumu köşesine oturttum ve suyun altından kendimi çektim.Bir kaç saniye daha geçse belki daha farklı olurdu herşey bu düşünceyi kafamdan atamıyorum.Bir süre havuz deniz dusunmuyorum, sizce bu şoku nasıl atlatabilirim.Sanirim oğlumun o an yanımda olması ve benim eyvah gittik biz düşüncem beni baya etkiledi.Allah'ima binlerce kez şükürler olsun ki iyiyiz.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ALLAH korumuş ALLAH birdaha yasatmasin

Kimse fark edip yardıma gelmedi mi ?
Çok geçmiş olsun

Paniklemişsiniz ama bence tutunabilirdiniz hemen soğukkanlı olsanız biraz. Sonuçta basamağın hemen yanında olmuş olay. Suya atlamamışsınız ki. Tek elinizle tutunup diğeriyle halihazırda kolluğu olan çocuğunuzu pekala tutabilirdiniz,kolluk batmaz kolay kolay zira.
Şikayet edilecek bir konu var mı onu bilemedim. Bizim sitenin havuzu da alçak bir tarafı 1.70 cm civarı,diğer tarafı 2.20 derin taraftan yüzme bilenler giriyor genelde. Yada yine yüzme bilen cocuklar atlıyor suya. Uyarı levhasi yok ama girişte genel uyarıların oldugu yerde yazıyor derinlik vs.

AriaBlue AriaBlue bunu kac keredir yapiyorsunuz bilmiyorum, su an farkettim. Herhangi bir konudaki benim gayet normal mesajlarima begenmedim atip konuya da tenezzul edip yorum yazmayip cikiyorsunuz. Beni bu kadar buldugunuz yerde begenmeyecek kadar issiz misiniz gercekten? Ya da tek hayatiniz (muhtemelen, hatirlamiyorum cunku) benim size gecmis tarihlerde atmis oldugum begenmedim emojisine karsilik vermekten mi ibaret?

Konu sahibi yazmayi unutmustum, hemen bugun yarin tekrar yuzun yoksa cidden sizde ve/veya cocugunuzda fobi kalacaktir. Hic vakit kaybetmeden uzerine gidin durumun
İşsiz değilim ama siz bunu fark ettiğinize göre siz olabilirsiniz. Dikkatimi çeken , fikrime uymayan , faydalı olmayan veya özellikle de azarlar tarzda yazılan yorumlara ben de beğenmedim atabiliyorum.

Sizi tanımıyorum size bir kastım yok, sizin yorum neydi hatırlamıyorum bile , hatırladığım kadarıyla bana bir beğenmedim de atmadınız (yani kin tutmuyorum).

İyi forumlar. Keşke özelden yazsaydınız açıklamamı o şekilde yapardım

Ben de yemek yerken kucağınızda çocuk boguldunuz sandım, Cok geçmiş olsun
Ben bir kere ciddi anlamda boğuldum, çok kötü bir his. Belki dışarıdan bakana üç beş saniye gibi görünüyor ama su yutmak, çırpındıkça batmak , her an dakika gibi geliyor :KK43:
Umarım kolay atlatirsiniz.
Biz ablam ile birlikte böyle bir olay atlattık.😕 Gerçekten çok zor. Olaydan sonra bir sene kadar gece uykuya dalmadan önce yerim de sıçradım. Gözümü kapattığım zaman aklıma hep babamın bizi kurtarmaya çalışması,annemin çırpınması geliyordu. Asla dalga geçilecek bir durum değil.

Sizi çok iyi anlıyorum, bende çocuğumla araçla şehirlerarası giderken birden frenimin tutmaması yüzünden çok korkmuştum. Soğukkanlıligim sayesinde aracı kazasız sakin bir yerde durdurdum. Kendime bu şekilde kurulduğumuz için aferin dedim hep. Kötü kısmı tekrar etmedim kendi içimde. Olayı toparladiginix kısma odaklanın derim.

Kesinlikle çok mantıklı. Ben de arabanın bir anda kaymasıyla uçuruma karşı kalmıştım, rampa bir de freni bıraktığım an araba ilerliyor, karlı yol. Belki tek olsam kurtaramazdım oradan ama kızım vardı arabada. Hiç kötü yönden bakmamak en doğrusu ben de "analık işte süper güçlerim geldi hehehe" diye değerlendirdim olayı çok şükür korkmadım sonrasında 🤭 Yoksa bir daha binemezdim o arabaya.

Çocuğunuza kullandığınız yüzme yardımcıları sağlam bir markadan olsun mutlaka,bu sayede çocuğunuz daima emniyette olur. Siz de sanirim tam yüzme bilmiyorsunuz bu nedenle boyunuzu aşan bir derinliğe girmeyin. Havuzlar illaki sığdan derine gitmek zorunda değildir. Suda en büyük tehlike paniktir,böylesi bir durum insallah yaşamayın .

Kesinlikle çok mantıklı. Ben de arabanın bir anda kaymasıyla uçuruma karşı kalmıştım, rampa bir de freni bıraktığım an araba ilerliyor, karlı yol. Belki tek olsam kurtaramazdım oradan ama kızım vardı arabada. Hiç kötü yönden bakmamak en doğrusu ben de "analık işte süper güçlerim geldi hehehe" diye değerlendirdim olayı çok şükür korkmadım sonrasında 🤭 Yoksa bir daha binemezdim o arabaya.
Öyle durumda her yerden ayağınızı çekip sadece direksiyon kontrolüne odaklanın. Frene basmak daha tehlikeli, kontrol kaybedilir. Burda dursun, okuyanın aklında kalır. Bana da bir arkadaşım söylemişti, rampa aşağı uçuruma doğru mıcırlı yolda kayarken bu aklıma gelmişti de kurtarmıştım.

Back
X