Az önce aldatildim

O an dersteydi dersteyken bakmis birde. Sordum inkar ediyor bakmadim diyor bide bana inanmiyosun diye telefonu kapatti ama bakmis iste
bızım bı arkadaş vardı işyerınde hepsının faceıne bakardı.Bakmasından bısey cıkmaz çok fazla tepkı vermıssın.sadece sıtem etmelıydın

Yapmayın ya bir facebook aramasından bu kadar anlam çıkarmayın. Hadi beğenip merak ettiğini düşünün tamam ama kesin bunlar kursta yakınlaştı, acaba tenefüste fingirdediler mi gibi gibi kurmayın yahu.
Ayrılıp ayrılmamak sizin düşünceniz tabi ama bu bana bile aldatma olarak görünmedi yani.
Baskasini begenmek aldatmak degil mi aldatmamis da ne yapmis

Yahu ne abartmissin aldatmayla begenmeyle ne ilgisi var . Merak edip bakmis . Ben de bi kursa baslasam bakarim yani herkese .

Listedeki tüm kızlara niye baktın ki ?

Bu kadar kontrol saçma değil mi ?

Bak ne yaparsan yap , babasından danasından girip bakabilir .

Biraz gevşe... kalbim sıkışıyor falan ?? 3 çocukla kendi yatağında kocasını yakalamış kadın feveranındasın şu an .

Sakinleş

Bakmış , niye bakmış bilemem . Aldatma değil ama bunu bil önce .

bu aldatılmak değil ki neden ağlamaktan için çıktı ben bi sürü kişiye bakıyorum merak edip kadın erkek hatta eşim bi defasında bu kim şu kim sordu hepsinede gayet normal cevap verdim aldatmış mı oluyorum :kahve:

Senın de begendıgın unlu yok mu? yakışıklı buldugun .sevmek ayrı begenmek ayrı.he yenı cıksanız hadı neyse 3 yıl olmuş.
Ben mesela hic calisma arkadaslarimi begenmiyorum hic oyle dusunmuyorum begenmek aldatmak iste kendimi ifade edemiyorum cok kotuyum kusura bakmayin titreyerek yaziyorum

Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum

Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya

Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
SIrf bunun icin aldatmami olur ya

meraktn bazen dıdımın dıdısının dıdısına kadr bakıyorum o zaman demek ki bende sevgilim varsa o kişiy aldatmış oluyorum sırf stakladım diye
Ben bı cocukla çıkmıstım sevmedıgım.ona bıle bakıyorum suan kıl oldugumdan.Sevdıgım kısı var ona bakmıyorum meselA

• Beğen
Reactions: KV_
ee sende babasının facesini kurcalamışssın niye kurcaladın özelini diye sormazlarmı adama.
Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi

Ben bı cocukla çıkmıstım sevmedıgım.ona bıle bakıyorum suan kıl oldugumdan.Sevdıgım kısı var ona bakmıyorum meselA
aynen bende yani cocugu biturlu sevememistim ona bende bakiyorum sevdigimdenmi ay yok uzak olsun nebilim bakiyom iste skldigim zamanlar insanlarin face ine bakiyorum :ıslık:

Back
X