Az önce aldatildim

kurstaki kızların isim listesini size gönderiyor sizde babasının face inden tek tek kızlara bakıyorsunuz ..
ikinizde normal değilsiniz.. hangi sağlıklı beyin kızların isim listesini gönderir ve hangi sağlıklı beyinde tek tek onlara bakar ki ?
ayrılın destek alın normal bir kıskançlık değil sizin ki..
bir daha ki ilişkinizde bu hataları yapmayın..

Çok ilginç anlattıklarınız hiç mantıklı değil. Bir kere sevgiliniz daha ilk günden başladığı kursun listesini size neden gönderiyor? sizin o listeyi isteme nedeniniz nedir? sınıfında olan insanların listesini göndermesi ne alaka o ayrı bir mantıksız.

Normalde sosyal medya kullanmıyorsanız neden babasının face girdiniz bir şey bakmak için neye bakacaktınız ki adamın face adresinde yani neye bakabilirsiniz. Ben bakmak için girmiştim de gördüm de aratmış diyorsunuz babasının face şifresi sizde ne arıyor hadi arıyor ne niyetle girdiniz neye bakmak için?

bir de arama kısmına özellikle girmek çok enteresan. Yani sınıf listesini göndermesi, sizin babasının faceden kontroller yapmanız. Zaten güvensizlik var bir de babasının kendine özel face adresine o adamın kendi özeli girmek neyin nesidir?

bu aldatmak değil ki arkadaşım.sırf bundan dolayı sinir krizi geçirip ağlıyor musunuz? çok garip!

Ama neden bakmis olabilirki ya kursta begendi bakti yada sohbet ettiler bakti yani her sekilde sonucunda aldatacakti suanda beyninde aldatti iste :cry:

ne saçma. bende bu sene başladım üniversiteye ve sınıfımda erkekler de var. biz sohbet ediyoruz, sosyal medyadan ilk ben ekledim bitanesini çünkü evet muhabbetimiz var.

sevgilim yok ama olsaydı ben onu aldatmış mı olurum. yuh diyorum başka bişey demiyorum.

bahane aramışsınız resmen

Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi
iyide şahsen benim facemi biri zaman zaman açıp baksa deliririm üstelik sadece sevgilisisin aileden bile değilsin.

Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum

Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya

Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
senı aldatsa face şifresi vermez başka yerden aldatır canım.bak ıyı dusun sakınleş.

Bi sorun olmustu yapamadilar sifreyi bana verdiler arada girip bakiyorum tekrarliyor mu diye biliyolar. Yahu ayrica ne alakasi var sevgilim baska kiza bakmis begenmks ne ozeli ayni sey mi

Beğenmişte mi bakmış bilemiyiz di mi ?

İlk günmüş kursta , misal kız kendini tanıtırken öyle bir şey dedi ki ( şurdan mezunum, burda çalışıyorum ) inandırıcı gelmedi ve ona baktı .

İhtimal ararsan çok .

Bu bir aldatma değil öncelikle. İnkar etmesinin sebebi de cok mutluyduk hiç sorunumuz yoktu dediğiniz ilişkiniz de daha ilk günden kurs listesini size atmasi falan olabilir.
Sanırım güven probleminiz var yoksa arkadaşınızın size liste atmasi sizin hemen hepsine bakmanizn falan başka açıklaması olamaz.
Facebooktan ayni ortamdan birisine bakmak aldatilmak değildir gayet normal biseydir insaniz merak ediyoruz

Bu aldatılmak değil bu önce göz sonra akıl kayması.
Kursta görmüş gözü kaymış sonra aklı kaymış faceden aratmış.
Kendi facesinden yakalanır belki diye babasının facesinden bakmış.
Hiçbir kadın sevdiği adamın bi başka kadını beğenmesini hazmedemez, midesi bulanır.
Zor bir karar. Kolaylık diliyorum.

Bu aldatılmak değil bu önce göz sonra akıl kayması.
Kursta görmüş gözü kaymış sonra aklı kaymış faceden aratmış.
Kendi facesinden yakalanır belki diye babasının facesinden bakmış.
Hiçbir kadın sevdiği adamın bi başka kadını beğenmesini hazmedemez, midesi bulanır.
Zor bir karar. Kolaylık diliyorum.
Evet iste evet ben cok kotuyum kendimi ifade edemiyorum tam soylediginiz gibi hepsi

Bence gayet kızı begenmis biseyler hissetmis , sevgilisi var mi amaciyla bakmistir. Telefonunu kapatmak filan hic normal degil. Geri donme daha fazlasini yapar.

Baskasini begenmek aldatmak degil mi aldatmamis da ne yapmis

Hoş değil, ama aldatıldım diye de konu açtırmaz bence.
Bakın hayatı bu şekilde yaşamak sadece sizi yorar, sizi üzer. Biraz daha sakin. Şimdi açsam benim aramalarımdan kimler çıkar kimbilir. Eşiminkine şimdiye kadar bakmadım, bakmam da sanırım. Eminim onda da bir sürü arama vardır. Kendi iş yerindeki insanları falan aratmış olabilir. Bir sürü ihtimal var. Didiklemek çok anlamsız geliyor bana.

Back
X