Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ordaki liste dediği, isim listesi miymişşşşş yok arttıkk
ay ben onu gittiği kursların listesi diye anladımhe ya.. komik dimi ?
bence çocuk hazır fırsat eline geçmişken kurtarsın kendini ..
gerçi o da pek normal değil tutmuş listeyi vermiş..
Facebook kullanamaz falan demedim ya abartmayin benim derdim baskaUffff ne yani bu aldatmak mı ? Allahım neyin kafası bu ya ?
O zaman bende aldatmış mı oluyorum ? Çünkü merak ettiğim kişilerin instagram hesabına bakıyorum, merak ediyorum...
Rüyalar aleminden çıkın bence. Sevgiliniz haklı telefonu kapatmakla... Ben sevgiliniz olsam sizden direkt ayrılırdım bu şekilde ki paranoya kuran biri ile asla ama asla birlikte olmazdım, NET.
Ayrıca nedir bu ya ? Birbirinize neden kısıtlamalar getiriyorsunuz ?
Yok listeyi göndermiş, yok mailin şifresi bende, yok facebook kullanamaz, yok şu yok bu... kim bilir daha neler var ama yazmadınız.
Ya bir öğrenin artık ya , büyüyün artık ya...
Böyle şeylere ne gerek var ? Aldatan zaten aldatır. Kısıtlamaya gerek yok.
Herkes özgür, herkes istediği gibi yaşar, herkes yaptığı seçiminin arkasında durmalı.
Sizlerde seçimlere saygı göstermelisiniz.
Diğelim ki sizi gerçekten aldattı, affetmeyin ve onun yaptığı secime ve seçtiği hayata saygı duyun ve ayrılın.
Ergen bunlar ergen, birde 3 senedir çıkıyorlarmış....
Çıkıyorlarmış dedim he birliktelermiş demedim![]()
Sokakta at gözlüğü mü takıyodun adama
Neymiş derdiniz ?Facebook kullanamaz falan demedim ya abartmayin benim derdim baska
Bizim zamanımızda da çıkıyoruz diyorlardı...çıkmaktan önce konuşmak vardı bizim zamanımızda.. bence henüz o aşamadalar
Niye bu kadar acimasizsiniz benim derdim var tansiyon hastasiyim siz bana guluyosunuz dalga gececekseniz okumayin dahada uzmeyin insani
Niye bu kadar acimasizsiniz benim derdim var tansiyon hastasiyim siz bana guluyosunuz dalga gececekseniz okumayin dahada uzmeyin insani
Gerard demeyeydin iyiydi.. Ahhh be ButlerımHayır başkasını beğenedebilir eyleme geçmediği müddetçe ne var bunda,ben eşimi seviyorum ama dışarda üff dediğim adamlar da oluyo aldatmamı bu, Gerard Butler geliyo bak gene aklıma