Az önce aldatildim

Niye bu kadar acimasizsiniz benim derdim var tansiyon hastasiyim siz bana guluyosunuz dalga gececekseniz okumayin dahada uzmeyin insani

tansiyondan önce çözüm bulmanız gereken hayatınızı etkileyecek başka sorunlarınız var ..
bu şekilde yaşamak sizin içinde zor..
ciddiyim destek almalısınız ..

Niye bu kadar acimasizsiniz benim derdim var tansiyon hastasiyim siz bana guluyosunuz dalga gececekseniz okumayin dahada uzmeyin insani
Canım senin derdin yok ki...
Sana göre dert olabilir elbette ama karşına al konuş, eğer seni ikna ederse ne ala ..
Ama sen koşma peşinden...

Aldatılma konusuna girmiyorum bile. Bu kadar şüphe duyuyorsanız neden hayatınızda yer verirsiniz ki?
Bende merak ediyorum ya da başka bi sebeple alakam olmayan insanların profillerine bakabiliyorum. Hatta şöyle söyleyeyim. Çalıştığım kurumda farklı şubede işe giren birileri olduğunda ismen aratıyorum hergün konuştuğum bu insan neyebenziyo diye:D Nişanlımı aldatmış mı oluyorum. Zihniyetinizi geliştirin, hayatı kendinize zindan etmeyin yazık.
Anlamadığım nokta babasının face ini ne cüretle karıştırırsınız?
Problemi çözmeni için şifre verilmiş bakmışsınız tamam. E hadi face kullanmıyorsunuz diye o face i kullanıp birine baktınız bence bu bile yanlış ama tamam. Ne hakla arama geçmişine bakıyorsunuz ki.

Arkadaşım bu aldatılmak değil ki.. Sen çok kıskanç birisi olmalısın ve bu yüzden de kendini kontrol edemiyorsun.. Bak ben bile bazen uzaktan gördüğüm adını öğrendiğim birini araştırıyorum instagramda :) Mesela geçen kalp doktoruna gitmiştim onun ismine baktım :) Ben şu an aldatmış mı oldum eşimi..
Az sakin olur musun lütfen kendini heba etmişsin yok yere.

Valla ben günde 50 kişiyi arıyorum face'den. Az önce de iş hayatından tanıdığım birini arattım, tamamen meraktan. Hakkında bilgi edinmek için. Öyle sizin dediğiniz gibi beğenme falan yok, hiçbir kötü niyetim yoktu. Demek eşim bunu görse ve sizin gibi biri olsa onun da içine şüphe düşücek. Çok abartmışsınız,bunda hiçbir şey yok.

kızı beğenmiş, merak etmiş bakmış. üstüne inkar edip yalan söylemiş. ilişkiyi sorgulamak için gerekli sebep.

Back
X