Yazmayın böyle şeyler nolur gülücem ma sonra konu sahibi kızıyorçocuğun azıcık aklı varsa bu krizi fırsata çevirir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmayın böyle şeyler nolur gülücem ma sonra konu sahibi kızıyorçocuğun azıcık aklı varsa bu krizi fırsata çevirir..
Canım geyik değil bu anlamadığın şey de bu ! Diyoruz ki burada aslında "kafana takmanı gerektiren bir sorun değil üzme kendini boşuna bak geç git. En fazla konuşulup çözülebilecek bir konu sevgilinle" . Bu mesajı da anlayamıyorsun lakin ki.Geyik yapmayin lutfen ya zorla yorum yaptirmiyorum @Mune
Dalga gececekseniz yazmayin burasi bir derdim var. Buraya insan derdini yaziyor siz dalga geciyosunuz. Zorla yazdirmiyoruz
Ben o uye degilim ama benimde adim Elif nasil tesaduf olduLorena diye bir üye vardı o geldi aklıma. Sonra elif gibi bir nicki olmuştu. Ha o ha sen aynısınız. Hatta belki de osundur. Bakması hoş değil ama adam aldatmamış ki? Biraz sakin ve mantıklı olmaya çalış.
Hayır çıkmaz.Facebookta aratmadigin birisi yakindaki aramalarda cikar mi