Az Önce Başıma Gelen Sinir Bozucu Olay

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Selam kk halkı ...

Sinirliyim odama geldım buraya yazıp burdakı kızlarla dertleşeyim dedım.

Şimdi şöyle bir olay oldu , annem babam ben yemek yıyecektık. Akşam ki yemegın kalanını öğlen yıyecektık yanı. Annemle babam dedıler ki ama o yemek üçümüze yetmez ki dediler bende zaten geç uyandım dıye o zaman sız ıkınız bölüşün ben kahvaltılık bir şeyler yerim dedım, zaten bunu beklıyorlardı tamam dedıler.

Sonra ablam telefon ettı öğle arasına gelıyorum 5 dakka sonra kapıyı acın dıye, amanın bızımkıler bır telaş yemekten 3. bir tabak cıkarmaya calısıyorlar, sonra böldüler ablaM geldı üçü yedı sonra bende yumurta kırdım odamda yedım, bozuldugum sey tabıı kı yumurta yemek zorunda kalmam değil ama bana verılen değerle ablama verılen değerin uç noktalarda olması.Bundan sonra bende herkese gordugum kadar deger verecegim.

Bunu bir ergen bunalımı, alınganlıgı olarak gormeyın bu devırlerı coktan geçtim sıkıntım ablamı sevıyorlar benı sevmıyorlar tarzı bır kıskanclıkta değil, sadece yapılan davranısın bır anne baba olarak ne kadar cırkın durdugunu gorememelerı...

Siizn düşünceleriniz nedir?

bazı yorumlardan sonra su notu eklemelıyım tabıı kı işten gelen ablam ona ayırsınlar versınler zaten bana ayırsalardı bıle ablam gelınce ona verirdim ben, demek ıstedıgım ablamın gelecegı bellı değilken benımle paylasmak istemedıler ablamın gelecegını duyunca onlara yetmeyecek olan yemek demek kı yetebilecekmiş, neyse belkı de benım hassas bır anımdı ve alınganlık ettım...

Son düzenleme:
Selam kk halkı ...

Şimdi şöyle bir olay oldu , annem babam ben yemek yıyecektık. Akşam ki yemegın kalanını öğlen yıyecektık yanı. Annemle babam dedıler ki ama o yemek üçümüze yetmez ki dediler bende zaten geç uyandım dıye o zaman sız ıkınız bölüşün ben kahvaltılık bir şeyler yerim dedım, zaten bunu beklıyorlardı tamam dedıler.

Sonra ablam telefon ettı öğle arasına gelıyorum 5 dakka sonra kapıyı acın dıye, amanın bızımkıler bır telaş yemekten 3. bir tabak cıkarmaya calısıyorlar, sonra böldüler ablaM geldı üçü yedı sonra bende yumurta kırdım odamda yedım, bozuldugum sey tabıı kı yumurta yemek zorunda kalmam değil ama bana verılen değerle ablama verılen değerin uç noktalarda olması.Bundan sonra bende herkese gordugum kadar deger verecegim.

Bunu bir ergen bunalımı, alınganlıgı olarak gormeyın bu devırlerı coktan geçtim sıkıntım ablamı sevıyorlar benı sevmıyorlar tarzı bır kıskanclıkta değil, sadece yapılan davranısın bır anne baba olarak ne kadar cırkın durdugunu gorememelerı...

Siizn düşünceleriniz nedir?
benim annemde abim le bana yapar aslında yapmaz ama ben hep öyle bi düşünce içine girerim abimde tam tersi :1:
yani büyütmeyin bence size değer vermedikleri anlamına gelmez ki bu sadece ablanız dışardan geldiği için ona yumurta kırıp gönderemeyeceklerini düşünmüşlerdir.
hem siz demişsiniz ben kahvaltılık yerim yemeği siz paylaşın diye .

Son düzenleme:
benim annemde abim le bana yapar aslında yapmaz ama ben hep öyle bi düşünce içine girerim abimde tam tersi :1:
yani büyütmeyin bence size değer vermedikleri anlamına gelmez ki bu sadece ablanız dışardan geldiği için ona yumurta kırıp gönderemeyeceklerini düşünmüşlerdir.
hem siz demişsiniz ben kahvaltılık yerim yemeği siz paylaşın diye .

belkı ben hassas davrandım ama hep bu tarz bı ayrım var zaten genel olarak ondan büyüttüm belkı de

ben valla kendim yemem evladıma yediririm ne demek ya .ben kahvaltı ederim kızım sen ye derdim .bilmiyorum hamiliktendir belki ama çocuk konusunda çok hassasım .kaç yaşına gelirse gelsin o benim gözümde bebeğim olarak kalıcaktır .

ben valla kendim yemem evladıma yediririm ne demek ya .ben kahvaltı ederim kızım sen ye derdim .bilmiyorum hamiliktendir belki ama çocuk konusunda çok hassasım .kaç yaşına gelirse gelsin o benim gözümde bebeğim olarak kalıcaktır .

benım bıldıgımde anne babalar fedakar olur ama bızde tam tersı herhalde biz anamızı babamızı düşünüyoz

benım bıldıgımde anne babalar fedakar olur ama bızde tam tersı herhalde biz anamızı babamızı düşünüyoz

işte onu diyorum ya bende ilginç geldi banada .benim annemde ben gibiydi çok fedakardı o yüzden bana tuhaf geliyor böyle şeyler .

bende öyle düşünüyorum ailede bir çocuk vardır o *gözde çocuktur* ben tek kızım abim herşeyleridir...
ayrım yapmak istemeselerde hep bir kayırma vardır insan bunu hisseder benim durumda öyle bunu her seferinde yüzlerine vursamda degişmedi ve aslada degişmeyecek içimde kalmasın diye yüzlerine vuruyorum....
benim için bir sorun yok bazen duygularım bunun aksini söylesede :)) çok mutlu olmasamda bu durumdan :(
ben çocuklarımı böyle birşey yapmayacagım diyip kendimi avutuyorum :D

yanına makarna falan haşlasaydınız 5 dk almaz
hislerinizi anlıyorum ama anne babanız ayıp etmiş sanki...

ablan iş arasında geldi galiba o yüzden seferber olmuş olabilirler, ama ablan gelmese bile kızım sen ye derdi benim annemde, koca kız oldum evlendim babam hala yemeğin etlerini seçer benim tabağıma atar, annem kızar bu ne görgüsüzlük diye :1:

işte onu diyorum ya bende ilginç geldi banada .benim annemde ben gibiydi çok fedakardı o yüzden bana tuhaf geliyor böyle şeyler .
canım ben cok özenıyorum ne guzel

bende öyle düşünüyorum ailede bir çocuk vardır o *gözde çocuktur* ben tek kızım abim herşeyleridir...
ayrım yapmak istemeselerde hep bir kayırma vardır insan bunu hisseder benim durumda öyle bunu her seferinde yüzlerine vursamda degişmedi ve aslada degişmeyecek içimde kalmasın diye yüzlerine vuruyorum....
benim için bir sorun yok bazen duygularım bunun aksini söylesede :)) çok mutlu olmasamda bu durumdan :(
ben çocuklarımı böyle birşey yapmayacagım diyip kendimi avutuyorum :D
valla canım hiç umrumda değil aslında desem alıştım cunku cocukluktan berı kendılerınden soğutuyorlar farkında değiller.bende yuzlerıne vuruyorum zaman zaman.çocukluktan berı cok içli büyüdüm kımseye demezdım ama artık çelik gibi sinirlerim yaş aldıkca hayatla boğuştukça yıpranmaya basladı artık herkese her şeyi söylüyorum

yanına makarna falan haşlasaydınız 5 dk almaz
hislerinizi anlıyorum ama anne babanız ayıp etmiş sanki...
yapmadım canım ınan iştahım kactı zaten bencede ayıp cunku..

sen evde olduğun için nasılsa bulunur yiyecekı bişeyler...
ablan işten öğle molasına gelmiş..
bana abartılacak bi durum gibi gelmedi...

ablan iş arasında geldi galiba o yüzden seferber olmuş olabilirler, ama ablan gelmese bile kızım sen ye derdi benim annemde, koca kız oldum evlendim babam hala yemeğin etlerini seçer benim tabağıma atar, annem kızar bu ne görgüsüzlük diye :1:

ya canım ıste bende tam bunu demek ıstıyorum.iş arası oldugunu goz onune alıyorum fakat genel durum hep bu yonde.
kendımden kısayım evladıma vereyım tarzı bır dusunce hıc bır zaman olmadı bızımkılerın bu yemek bır bahane işin aslı konu bu:50:

Son düzenleme:
valla canım hiç umrumda değil aslında desem alıştım cunku cocukluktan berı kendılerınden soğutuyorlar farkında değiller.bende yuzlerıne vuruyorum zaman zaman.çocukluktan berı cok içli büyüdüm kımseye demezdım ama artık çelik gibi sinirlerim yaş aldıkca hayatla boğuştukça yıpranmaya basladı artık herkese her şeyi söylüyorum

geçen sene hep kişisel gelişim kitabı okudum o yüzden de takmak istemiyorum bende canımın her istedigini yapıyorum yani ben kendime deger veriyorum kendime böyle bir savunma sistemi geliştirdim ben çok içime kapanık biriydim ama artık öyle degilim şimdi bana dilin uzamış diyorlar fark etmez.... GENDİMİ SEVİYOMMM... :))

selam kk halkı ...

şimdi şöyle bir olay oldu , annem babam ben yemek yıyecektık. Akşam ki yemegın kalanını öğlen yıyecektık yanı. Annemle babam dedıler ki ama o yemek üçümüze yetmez ki dediler bende zaten geç uyandım dıye o zaman sız ıkınız bölüşün ben kahvaltılık bir şeyler yerim dedım, zaten bunu beklıyorlardı tamam dedıler.

Sonra ablam telefon ettı öğle arasına gelıyorum 5 dakka sonra kapıyı acın dıye, amanın bızımkıler bır telaş yemekten 3. Bir tabak cıkarmaya calısıyorlar, sonra böldüler ablam geldı üçü yedı sonra bende yumurta kırdım odamda yedım, bozuldugum sey tabıı kı yumurta yemek zorunda kalmam değil ama bana verılen değerle ablama verılen değerin uç noktalarda olması.bundan sonra bende herkese gordugum kadar deger verecegim.

siizn düşünceleriniz nedir?
canım kırılmakta haklı olabilirsin..ama birde şöyle düşün sen evdesin vaktin bol yumurtada kırarsın kendine tekrardan yemekte hazırlayabilirsin..ama ablan öğlen arası geldiği için vakti sınırlı yani yemek pişirmeye kalkışılsa yetişmez zaten, bence annenle baban bu yüzden yemeklerini bölüp ona vermiş olabilirler..

:56:

Öfkeyle hareket etmemek lazım. Ben dışardan bakınca açık bir art niyet ya da kayırmaca görmedim. Senin vaktin var yumurta kırar, makarna haşlar yersin. Ama ablan kısıtlı bir zaman diliminde gelip hemen dönecekmiş. Vakit yok diye böyle yapmışlardır.

O yüzden çok aklına takma. O an hislerine yenik düşmüşsün ama sakin kafayla düşününce ortada çok da birşey olmadığını göreceksin

İlk mesajınızı okudum sadece ona göre yorum yapıyorum.

Ablanız evli mi? yani evinize sık sık gelmiyor mu?

Gerçi ne olursa olsun ben evladımın karnı doymadan yemek bile yiyemeyen bir insanım, ailenin davranışı hoş bir davranış değil, önce evladım denmeli, kahvaltılık tercih ettiği için sevinilmemeli.

Back
X