Az Önce Başıma Gelen Sinir Bozucu Olay

İlk mesajınızı okudum sadece ona göre yorum yapıyorum.

Ablanız evli mi? yani evinize sık sık gelmiyor mu?

Gerçi ne olursa olsun ben evladımın karnı doymadan yemek bile yiyemeyen bir insanım, ailenin davranışı hoş bir davranış değil, önce evladım denmeli, kahvaltılık tercih ettiği için sevinilmemeli.

evlı ama hep bızdeler çalısıyor dıye cocuguna bız bakıyoruz 1 yasında, kendı ewlerine nerdeyse bı yatmaya gıdıyorlar

Selam kk halkı ...

Sinirliyim odama geldım buraya yazıp burdakı kızlarla dertleşeyim dedım.

Şimdi şöyle bir olay oldu , annem babam ben yemek yıyecektık. Akşam ki yemegın kalanını öğlen yıyecektık yanı. Annemle babam dedıler ki ama o yemek üçümüze yetmez ki dediler bende zaten geç uyandım dıye o zaman sız ıkınız bölüşün ben kahvaltılık bir şeyler yerim dedım, zaten bunu beklıyorlardı tamam dedıler.

Sonra ablam telefon ettı öğle arasına gelıyorum 5 dakka sonra kapıyı acın dıye, amanın bızımkıler bır telaş yemekten 3. bir tabak cıkarmaya calısıyorlar, sonra böldüler ablaM geldı üçü yedı sonra bende yumurta kırdım odamda yedım, bozuldugum sey tabıı kı yumurta yemek zorunda kalmam değil ama bana verılen değerle ablama verılen değerin uç noktalarda olması.Bundan sonra bende herkese gordugum kadar deger verecegim.

Bunu bir ergen bunalımı, alınganlıgı olarak gormeyın bu devırlerı coktan geçtim sıkıntım ablamı sevıyorlar benı sevmıyorlar tarzı bır kıskanclıkta değil, sadece yapılan davranısın bır anne baba olarak ne kadar cırkın durdugunu gorememelerı...

Siizn düşünceleriniz nedir?

Kırlangıç bile ağzında solucan taşıyor taa ağacın üstünde olan yuvasına yavruları için.. o yüzden ben böyle bir kayırma olduğunu düşünmüyorum. Sen yeni uyanmışsın haliyle yemek yemeyeceğini düşünmeleri normal. Ablan sizden ayrı mı yaşıyor? Bu durumda ona özlemden dolayı biraz daha ilgi duymaları bu yemek konusunda normal. En nihayetinde dışardan Tanrı misafiri de gelse bir kap açar insanımız.

cnmm şöyle düşünmen daha doğru olur ikinize de aynı durumdayken yaptıkları muamele

mesela
bu olayda olanlar bana normal geldi.... çünkü biri evde duruyor diğeri iş arasında geliyor ki mesela benm 2 kardeşimde kıyslasam bende evdeki kendisi istediği zamanı var ne istiyorsa yesin diye düşünür, dışarıdan gelen hangisi ise tek tabak yiyecek olsa onu veririm çünkü zamanı yok!!!

bence kıyaslamaları eşit durumlar arasında değerlendirersen daha iyi olur cnm :34:

ne yalan söylıyım bende alınırdım, alınırım da.. böyle ufak tefek seyler varkı ınsanın kalbını cok fena kırabılır..belkı onlar ıcın sorun bıle degl bu, büyük ıhtımal fark etmemıslerdır bıle..

bu arada konu dısı ama burcun nedır? :D

cnmm şöyle düşünmen daha doğru olur ikinize de aynı durumdayken yaptıkları muamele

mesela
bu olayda olanlar bana normal geldi.... çünkü biri evde duruyor diğeri iş arasında geliyor ki mesela benm 2 kardeşimde kıyslasam bende evdeki kendisi istediği zamanı var ne istiyorsa yesin diye düşünür, dışarıdan gelen hangisi ise tek tabak yiyecek olsa onu veririm çünkü zamanı yok!!!

bence kıyaslamaları eşit durumlar arasında değerlendirersen daha iyi olur cnm :34:
canım ewet tabııkı ısten gelen o ve ona yemek ayırsınlar bölsünler ama sonucta işten gelecegı bellı olmadan once bana da ayırabılırlerdı snra ben zaten hakkımı ablamın gelcegını ogrenınce ona verırdım.
haaa bak aklıma geldı sahi bı kerede pilav az kalmıstı yıne ablam annem babam ben sofradaydık annnem bana hürrem sen yıcenmı dıe sormustu bnde az kaldıgını anladıgım ıcın yok yemıcem demiştim :)))

ne yalan söylıyım bende alınırdım, alınırım da.. böyle ufak tefek seyler varkı ınsanın kalbını cok fena kırabılır..belkı onlar ıcın sorun bıle degl bu, büyük ıhtımal fark etmemıslerdır bıle..

bu arada konu dısı ama burcun nedır? :D

:))
farkettırdım valla lafı soktum:1:
canım oğlak benım burcum yukselenım de balık..çok duygusalımdır cok içliyimdir sevgı sadakat benım ıcın cok onemlıdır şiir felan yazarım ağlarım gucenırım cefakar fedakar bır tıpımdır:)).atılan kazıkları yuzume gulununce hemen unuturum ama değmedıgını gorunce içten içe kin beslerim felan..senın ne canım

Peki sence üçüncü tabağı sana verip, ablana da kendine birşey hazırla deseler hoş olur muydu? Sen ailenden mükemmelliği beklerken, bu kadarcık bişey için gelip burda onları şikayet etmen bence bir evlat olarak da hiç hoş değil. Hep anne babamızdan bekliyoruz, hep mükemmel olsunlar. Biz ne kadar evlat olabiliyoruz? Bir de bunu düşünelim.

:))
farkettırdım valla lafı soktum:1:
canım oğlak benım burcum yukselenım de balık..çok duygusalımdır cok içliyimdir sevgı sadakat benım ıcın cok onemlıdır şiir felan yazarım ağlarım gucenırım cefakar fedakar bır tıpımdır:)).atılan kazıkları yuzume gulununce hemen unuturum ama değmedıgını gorunce içten içe kin beslerim felan..senın ne canım

yükselenımı bılmıyorum ama burcum yengec..bende cok cabuk alınır, kırılırım..kötü yanım ıse söylemem kırıldıgımı öyle kendı kendıme acıların cocugunu oynarım..kımsede fark etmez..üzülüp agladıktan sonra bırsey yokmus gıbı hayatıma devam edrım :60:

Peki sence üçüncü tabağı sana verip, ablana da kendine birşey hazırla deseler hoş olur muydu? Sen ailenden mükemmelliği beklerken, bu kadarcık bişey için gelip burda onları şikayet etmen bence bir evlat olarak da hiç hoş değil. Hep anne babamızdan bekliyoruz, hep mükemmel olsunlar. Biz ne kadar evlat olabiliyoruz? Bir de bunu düşünelim.

yok zaten ablam yesın ona verırım tabagımı öyle desınler demıyorum tabıı kı hoş olmazdı, benım kusur buldugum konu ablamın gelıp gelmeyecegı bellı değilken aynı sekılde bana da artırabılırlerdı yemegı.

yükselenımı bılmıyorum ama burcum yengec..bende cok cabuk alınır, kırılırım..kötü yanım ıse söylemem kırıldıgımı öyle kendı kendıme acıların cocugunu oynarım..kımsede fark etmez..üzülüp agladıktan sonra bırsey yokmus gıbı hayatıma devam edrım :60:

hmm yengecte duygusal olur ama benım bıldıgım 4 ayak ustune düşerler enınde sonunda umarım senınde sansın yaver gıder canım...:34:

ne hissettiginizi anliyorum
32 yasindayim
cok kardesli bir ailem var
ve hep ayni isimler ön planlada
sadece onlar degil onlarin cocuklari ve esleri
bense kendimi bildim bileli en arkalardayim
cok üzücü( kendim iicn diyorum)

yok zaten ablam yesın ona verırım tabagımı öyle desınler demıyorum tabıı kı hoş olmazdı, benım kusur buldugum konu ablamın gelıp gelmeyecegı bellı değilken aynı sekılde bana da artırabılırlerdı yemegı.

Anlıyorum demek istediğini ama çok fevri düşünmüşsün. Ablan her ne kadar gün boyu siz de olsa da o artık o evde misafir, iki kişiye yetecek bir yemek varken gelen misafire de denmezki "sen başka şey ye bu ancak bize yeter" diye. Olmaz yani tabi ki bölüşecekler, sadece daha az doyacaklar o kadar. Bu senle ilgili bir mesele değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer ki üçüncü tabağı ablanla bölüşmeselerdi asıl sıkıntı bu olurdu. Tersi ayıp olur çünkü.

ne hissettiginizi anliyorum
32 yasindayim
cok kardesli bir ailem var
ve hep ayni isimler ön planlada
sadece onlar degil onlarin cocuklari ve esleri
bense kendimi bildim bileli en arkalardayim
cok üzücü( kendim iicn diyorum)
mutlaka ınsan içten içe gücenıyor,ailelerin boyle farklı dawranmamaya dıkkat etmelerı gerekır onların işi de zor belkı art nıyetlerı yoktur ama bazen de cok barız oluyor kotu bır şey

Anlıyorum demek istediğini ama çok fevri düşünmüşsün. Ablan her ne kadar gün boyu siz de olsa da o artık o evde misafir, iki kişiye yetecek bir yemek varken gelen misafire de denmezki "sen başka şey ye bu ancak bize yeter" diye. Olmaz yani tabi ki bölüşecekler, sadece daha az doyacaklar o kadar. Bu senle ilgili bir mesele değil bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer ki üçüncü tabağı ablanla bölüşmeselerdi asıl sıkıntı bu olurdu. Tersi ayıp olur çünkü.
tabıı kı sız benı anladınız zaten alındıgım nokta ablama yemek verıp bana vermemelerı değildi tabı kı aksı ayıp olurdu

Ben de bekarken bazı sıkıntılar çektim baba evimde, hatta babamdan nefret bile ediyordum. 4 kardeşiz, bir ben dışlanırdım. ama öyle değilmiş, evlat ayrılmazmış. Şimdi en çok beni arayıp sorarlar, en çok benim ihtiyaçlarımla ilgileniyorlar:34:

Tezemde uzakta benım dıger teyzem annemle yasıyor
Uzaktakı teyzeme bole el ustunde tutar bence senı her gun goruyor ondan kırılmıyor ıc ıcesınız cunku ablanın uzakta olmasının etkısı var
Ama boswer uzulme dıyıp geccen. Sende onlara olenyap kiiii sana yaptıkları dawranısı yuzlerıne wur bıdaha ypamazlar anlarlarsa!!!!

Ben de bekarken bazı sıkıntılar çektim baba evimde, hatta babamdan nefret bile ediyordum. 4 kardeşiz, bir ben dışlanırdım. ama öyle değilmiş, evlat ayrılmazmış. Şimdi en çok beni arayıp sorarlar, en çok benim ihtiyaçlarımla ilgileniyorlar:34:

belkı de bazen bız ınce dusunuyoruz alınganlık edıyoruz mutlaka her ne olursa olsun aile gıbısı olmaz

belkı de bazen bız ınce dusunuyoruz alınganlık edıyoruz mutlaka her ne olursa olsun aile gıbısı olmaz

Kesinlikle öyle canım emin ol aynı evde olduğunuz için dikkat etmiyorlardır, yoksa neden ayırsınlar ki? Hele sen o evden bir çık da, o zaman gör sana tencereyle verirler yemeği :34: Boşuna üzme kendini lütfen ve bu kadar ince düşünme

Anne baban midelerine düşkün galiba:D Biz bi doyalımda sen naparsan yap olmuş:) Ama bu konuda ablanı kayırdıklarını düşünmüyorum. Dışardan geliyor diye hazır yesin diye düşünmüş olabilirler. Yıllar önce ablam işten geleceğinde annemde bana sarardı onu yeme ablana kalsın bunu içme ablana kalsın. Ablama kalsın diye yemedim içmedim kurudum ayol :37:

Anne baban midelerine düşkün galiba:D Biz bi doyalımda sen naparsan yap olmuş:) Ama bu konuda ablanı kayırdıklarını düşünmüyorum. Dışardan geliyor diye hazır yesin diye düşünmüş olabilirler. Yıllar önce ablam işten geleceğinde annemde bana sarardı onu yeme ablana kalsın bunu içme ablana kalsın. Ablama kalsın diye yemedim içmedim kurudum ayol :37:

hehe canım cok hoşsun olabılır canım saol yorumun ıcın:)

Back
X