az önce çok büyük bir yanlış yaptım. (eski sevgilimle ilgili)

arkadaşlar daha önce konu açmıştım. 5 senelik ilişkim anlaşmazlıklar,kavgalar yüzünden bitmişti. Yani o bitirmişti,hatta ben bunu kabullenemeyip aylarca peşinden de gitmiştim. Sonuç ise daha kötü olmuştu her yerden engellendim, biraz ukalaca sözler duydum falan. ama hep sevmediğini değil sevginin yetmediğini evleirsek anlaşamadığımız için ayrılacağımızı düşündüğünü söylemişti. Ben üstüne gittikçe de sevmiyorum seni, hayatımda istemiyorum da dedi.. Şimdi ise son olarak en yakın arkadaşım ona mesaj atmıştı zeynep kendini kötü hissediyor son kez konuşsan diye. o da ben tükendim,bugün böyle olmaya mecbur kaldık,artık kendimi düşünmeliyim, onunla konuşursam ona umut veririm demişti..
Kızlar, ben de onun beni sevip sevmediğini test etmek istedim kendimce ve ona az önce mesaj attım :KK43: Mesajda bende kalan anıları(ki bunlar hep manevi) artık saklamak istemediğimi ama atmak da istemediğimi söyledim. Ne yapayım sana vereyim mi buraya geldiğiinde dedim. Ki uzun zamandır hiçbir mesajıma cevap vermiyordu. Ama bu mesajıma yazdı ve dedi ki sen bilirsin ama bende olması daha iyi olur dedi. ben de peki o zaman geldiğinde veririm sorun olmazsa dedim. O da tamam öyle yaparız dedi. iyi akşamlar dedim. sağol sana da iyi akşamlar deyip konu bitti.
Ve asıl mesele ben her şeyi atmıştım bir anlık sinirle :KK43: Sanmıştım ki o da at gitsin der veya cevap vermez. Şimdi napsam bilemiyorum. İlk olarak bana yazdığı mesajdan umut aldım kızlar. Yani neden hala beni sevdiğini ama akfasındaki soru işaretlerinden dolayı gelmediğini düşünüyorum ki ? Sizce gerçekten bitiren,sevmeyen insan bu şekilde mesaj atar mıydı? Arkadaşıma ona yazmak umut vermek olur diyip benim bu mesajıma hatta buluşma teklifine sayılır cevap vermesi,onaylaması çelişki değil mi? Yaklaşık 20 gün sonra buraya gelecek. biliyorum o demez hadi getir eşyaları diye, sonuçta istemesinin ayıp olacağını düşünür,bendne haber bekler. Sizce hiç buluşmayayım mı yoksa buluşup artık evmediğini gözlerimle göreyim mi* son bir kez yüzyüze konuşmak istiyorum onla ama.. çok yıprandık. nasıl tepki alırım bilmiyorum? bana akıl verin kızlar? olaylara çok mu yanlış anlamlar yüklüyorum :KK43:
bu mesajda umut edecek hicbirşey yok uzgunum
tabi ki de sevmeyen adam da bu mesajı atar mesajda ne var ki

arkadaşlar daha önce konu açmıştım. 5 senelik ilişkim anlaşmazlıklar,kavgalar yüzünden bitmişti. Yani o bitirmişti,hatta ben bunu kabullenemeyip aylarca peşinden de gitmiştim. Sonuç ise daha kötü olmuştu her yerden engellendim, biraz ukalaca sözler duydum falan. ama hep sevmediğini değil sevginin yetmediğini evleirsek anlaşamadığımız için ayrılacağımızı düşündüğünü söylemişti. Ben üstüne gittikçe de sevmiyorum seni, hayatımda istemiyorum da dedi.. Şimdi ise son olarak en yakın arkadaşım ona mesaj atmıştı zeynep kendini kötü hissediyor son kez konuşsan diye. o da ben tükendim,bugün böyle olmaya mecbur kaldık,artık kendimi düşünmeliyim, onunla konuşursam ona umut veririm demişti..
Kızlar, ben de onun beni sevip sevmediğini test etmek istedim kendimce ve ona az önce mesaj attım :KK43: Mesajda bende kalan anıları(ki bunlar hep manevi) artık saklamak istemediğimi ama atmak da istemediğimi söyledim. Ne yapayım sana vereyim mi buraya geldiğiinde dedim. Ki uzun zamandır hiçbir mesajıma cevap vermiyordu. Ama bu mesajıma yazdı ve dedi ki sen bilirsin ama bende olması daha iyi olur dedi. ben de peki o zaman geldiğinde veririm sorun olmazsa dedim. O da tamam öyle yaparız dedi. iyi akşamlar dedim. sağol sana da iyi akşamlar deyip konu bitti.
Ve asıl mesele ben her şeyi atmıştım bir anlık sinirle :KK43: Sanmıştım ki o da at gitsin der veya cevap vermez. Şimdi napsam bilemiyorum. İlk olarak bana yazdığı mesajdan umut aldım kızlar. Yani neden hala beni sevdiğini ama akfasındaki soru işaretlerinden dolayı gelmediğini düşünüyorum ki ? Sizce gerçekten bitiren,sevmeyen insan bu şekilde mesaj atar mıydı? Arkadaşıma ona yazmak umut vermek olur diyip benim bu mesajıma hatta buluşma teklifine sayılır cevap vermesi,onaylaması çelişki değil mi? Yaklaşık 20 gün sonra buraya gelecek. biliyorum o demez hadi getir eşyaları diye, sonuçta istemesinin ayıp olacağını düşünür,bendne haber bekler. Sizce hiç buluşmayayım mı yoksa buluşup artık evmediğini gözlerimle göreyim mi* son bir kez yüzyüze konuşmak istiyorum onla ama.. çok yıprandık. nasıl tepki alırım bilmiyorum? bana akıl verin kızlar? olaylara çok mu yanlış anlamlar yüklüyorum :KK43:

5 sene çok uzun bir süre, üzülmekte de haklısın sevgin var ancak o seni sevse dahi anlaşamadığınızı söylemişsin. Siz daha ayrı evlerde yaşarken, dışarıda görüştüğünüz zaman dilimlerinde bu kadar anlaşamıyorken aynı evin içinde sence bir şeyler düzgün gidecek miydi?
Olmayacağını kabul etmen daha doğru, o da seni seviyor ihtimali olsa dahi.. Ki bence yok, isteyen seven adam bir şekilde gelir çünkü. O çok sevdiği için uzak duran adam triplerini dizilerde o kadar beynimize soktular ki, yüzüne küfür yiyen de "kesin aşık ondan böyle söyledi" diyor :)
Acı ama bitmesi gereken bir ilişki.. Gerekirse psikolojik destek alarak olmayacağını kabul edip, önündeki günleri bu döngü içinde boşa harcama..

Konu sahibi burayı terk etmiş çoktan ama :KK53:

İlişkiniz için önce 3 senelik demişsin, ertesi gün 2 buçuk senelik demişsin, şimdi 5 senelik diyorsun.
Sen daha dürüst olamıyorken burada aldığın sert yorumlara kızman iyiymiş :işsiz:

Hayır yazdığı mesajda umut veren hiçbir şey yok. Sen öyle görmek istediğin için öyle görüyorsun. Seni istemediğini gördüğünde daha çok canın yanacak, 3 senelik mi 5 senelik mi olduğuna karar veremediğin ilişkinin üstüne sünger çekmiş oğlan.

tam olarak kaç yıllık bu ilişki ki ben de merak ettim .
ama özü şu ki . zorla olmaz . bi erkeğin arkasından koşmadım asla. içime atarım gömerim ama koşmam . tek taraflı yürümez ilişki. zorla getirsem ayağıma ne olacak. yine kopacak bi yerden . iki taraflı işe ilişki vardır.

bu son diyalogunuz olsun bidaha iletişime geçmeyin, onun da iletişim kurmak isteyeceğini sanmıyorum, daha fazla kırılmadan unutun bu adamı.

Hayır anlamıyorum bazı arkadaşlardaki bu sertlik neden? 5 yıldır süren bir ilişkiden bahsediyorum ve hep sevildiğim bir ilişkiydi bunu hissedebilirim değil mi? Yani yaşamadan konuşmak gerçekten kolay. olayları sizin gibi göremiyor olabilirim. Ben onu tanıyorum ki ondan yana bir umut alıyorum ki devam ediyorum bir şeylere. Tamam yanlış da anlıyor olabilir ama bu sertlik neden yani?Hayır olamaz ki bir insan sevip de anlaşamadığı için ayrılmak zorunda kalmaz mı? ve ben de bunu bilirken seviyorsak neden ziyan olalım diye çabalıyor olamaz mıyım?
severek ayrılan ben kimseyi görmedim ve bana hiç doğru gelmiyor severek ayrıldım diyenler inanmıyorum çünkü insanlar bencildir sadece kendinin seviyor olması bile yeter ilişkiyi sürdürmek için çaba harcamasına
düşündüğün kadar seviliyor olsaydın emin ol bırakmazdı seni
belki sürekli kavga ederdiniz bir küs bir barışık giderdiniz ama ayrılmazdı çünkü seviyor olurdu ve bırakmak istemezdi
o yüzden seni sevmediği için senden ayrıldığı fikirne kendine alıştırsan ve bu yönde hayatını devam ettirsen senin için çok daha iyi olacak

Valla ben ne çektiysem terkettikten sonra ağlayip zirlayip sümük gibi yapişanlardan çektim
Lütfen bu sömürülerinize bir son verin. İnsan ayrildiği kisiden tatli bir hüzünle bahsetmek ister ama bu davranisiniz 'sıtkım sıyrıldi ama ucuz kurtldum neyse ki' dedirtir, derin bir ohhh cektirir.

Eskilerden sadece ben kaldim. Kendimi getirdim de bari.
Ah senin şu bomba cevapların :D

Konı sahibi hiç mesaj atma ben geldim eşyaları ver derse, ben attım hepsini böyle bişey için görüşmek istemedim hoşçakal de posta koyda bi afallasın. Zaten isterse o sana gelir emin ol. Peşinden koştukça kendinden itiyosun. Erkek değil mi götü kalkmış işte

Bence de geldiginde asla yazma.. "Ama o simdi istese de yazamaz, utanir, çekinir" diye de kendini kandirma lutfen..

Ay bu ne gurursuzluk. Dünyada kalan son erkek sanki. Millet kocasını boşuyor,çocuklarının babasını.. seninki kim ?
Kendini yeterince düşürmüşsün,istersen az daha zorla.
Şunuda yaz,o adam dönmez artık,bitti bu iş.. demişti dersin,bulbeni :)

Anlamıyorum siz niye bu kadar pesindesiniz en son ya adam sana küfür edecek ya kötü bir sey söyleyecek onunla kalacaksın

Aynısı üniversitede bir arkadaşımın basina geldi kırk kişi kendine söyledi kaldırma su adamın bir tarafını dinlemedi kimseyi en son benimle konuşmayı kabul etti diye bir sevinç buluşmaya gitti çocuk gelmemiş üstelik arayıp ha ben ha karşında ki boş sandelye git ne derdin varsa ona anlat demiş ağlaya ağlaya zorla geldi yurda cidden böyle bir şey mi yaşamak istiyorsun

Adam kafasında kalbinde bitirmese böyle konuşur mu senle

Ayrıca adam tamamen bitirmek için sende ki anıları bile istemiş sen bundan bile medet umuyorsun

Kargo grubunun bir şarkısı vardı. Adı 'şairin elinde' yakın olmak için uzak dur benden diyordu şarkıda. Aklıma o geldi.

Belki de gelir sana bu işler belli olmaz. Ama sen bu kadar üstüne düşüp peşinden koşarken, tabiri caizse kusura bakma ama salça olmuşken değil.

Uzak dur, iletişim kurabilmek için bahane üretmeyi bırak, biraz olsun kıymete bindir kendini.

Bence soyle bir msj atin, hem kendinize bir iyilik yapar hemde onun gozunde takintili imajinizi silersiniz,
Merhaba, sana mesaj atmam hataydi, kalan hatiralarin sende yada bende kalmasina gerek yok, ki onumuze bakabilelim. İyi yada kotu gunlerin hatrina ben hakkimi helal ediyorum, kirildigimiz uzuldugumuz gunler elbet olmustur kendi adima ozur dilerim, hersey icin tesekkurler kendine iyi bak

Back
X