Az önce kendimden geçtim yardım

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.533
Bugün malum pazar kızlar
Eşimin cumartesi pazar izinli günü
Bunun hep 1 gününü arkadaşlarına ayırır bişey demem sonraki günü de mutlaka yok idim var der yok annemler çağırıyor der beni hiçbir yere götürmez haftaicı hiç biyere çıkmam haftasonu gelsinde kocamla bi yere gidiyim diye dört gözle beklerim o da hep atlatir beni bazen götürür . Annesi arasında oğlum bizi buraya götür koştur koştur götürür benide sabah erkenden diker öğün hep Beraber gideriz . Neyse dün yine arkadaşlarıylaydi bugün de hava çok güzeldi kalktık hemen arabamla temizlikle ilgilencem bugün dedi hı yani bugüne de temizliğe ayircan öyle mi dedim evi topladım ben dışarı çıkıp dolascam dedim . Neyse hazırlanırken buda hazırlandı çıktık durağa gittik surat beş karış aylardır hiç yanımda yürümez önden inden elimi tutmaz ben tutarım bırakır ben of dedim gelmek zorunda değilsin bi deniz havası alıp gelcem bişey demedi annesi aradı teyzeler geldi bize gelin buda gezmeye gidiyoruz geliriz dedi sonra otobüs iptal olmuş seferi yarım saat bekledik gelmedi neyse benimki buralarda dolaşalım dedi yürüyoruz önden yürüyor yine geldiler benimkiler tabi eve geldik bu ben gidiyorum 1 saat sonra gelirim annelere geçicez dedi . Patladım bende yeter dedim bi rahat bıraksınlar elimi neden tutmuyorsun artk dedm yakistirmiyosun yanına annenlere gitmeye gelince karımsın geleceksin diyosun beni kadın karın yerine koymuyosun dedim kendine çeki düzen ver falan ama nasıl feryat figan bağırıyorum ağlıyorum eşyalarını topladım git dedim gitmedi oturdu bi süre ben de yanıma çağırdım konuşmaya devam ettim bak seni seviyorum yuvamız için nolur biraz çaba gösteren dedim umursamıyorsun çok yoruldum dedim ağlıyorum bi yandan duy artk beni diyorum hiç oralı değil yaklaşık 2 saat ağladım duşa girdim çıktım bu hadi gitmiyomuyz annemlere demesinmi çıldırdım yine gitme diyorum anahtari aldım kitledim kapıyı gitcem diyo ya bu kadar umursamamazlik yapma beni bu halde bırakıp gitme bak diyorm cebellesti baya gitmedi oturdu sen uyuycan ben senin başını mi beklicem bilmem ne dedi o eskidendi dedı. Karşısında sevgisizliginden okadar ağladım o kadar yalvardım ki şuan kendimden iğreniyorum acizligim egosunu tavan yaptırdı . Yakasından tutup defalarca silekeledim sadece seni istedim seni sevdim ne bu vicdansızlıgin dedim . Kızlar bu sadece bi patlama oldu kocam aylardır çok aşırı ilgisiz bana çok zoruma gidiyor artık. Bi keresinde kavga edip eşyalarımı toplamıştım ilk defa gitme demedi o gün bana ve ilk defa o gün kaldım ben salak gibi şimdi onun rahatlığı oldu onda ne yaparsam gitmez diye düşünüyo ben ne yapcam şaşırdım kaldım çok çaresiz hissediyorum hala ağlıyorum oda içerse oturuyo çok yoruldum kendime saygımı kaybettim beklemekten hep düzelir diye umut eder oldum niye bu hale geldim ki ben of of hakkınızı helal edin okuyanlar bana bi akıl verin neyapayim nasıl davranıyim bu adama ben
 
Yazık. Çok vurdumduymaz. Yahu niye evlenmiş ki bu adam otursaymış anasıyla. Haftada bir de arkadaşlarıyla görüşürmüş tamam işte. Evlenmeye gerek yokmuş bunun için.

Ya ben bu erkeklerin artık bu konularda kadınların bu çaresizliklerinden bu çabalarından keyif aldıklarını düşünmeye başladım. Hani erkekler küs durabiliyor genelde kadınlar çözülsün o an diye çabalıyor. İnanın inada yapıyorlar sanki salağa yatıp.

Yani çok zor sizin eşiniz şu an . :KK43:
 
kaç yıllık evlisiniz ?
çocuğunuz varmı ?? muhtemelen eşiniz düzelmeyecek, evlendikten sonra
kendilerine esir olduğumuzu sanan erkek tipleri..
bekar hayatı yaşıyor gibi, sorumluluklar ağır gelmiş.
çocuğunuz yoksa, bir müddet daha erteleyin derim.
eşya toplayıp gitmemek, boşanıcam diyip boşanmamak kısacası blöf işe yaramıyor evlilikte.
ya söylediklerinizi yapın, yada yapmayacağınız şeyleri söylemeyin.
ciddiye almıyor ve bir süre sonra sıradanlaşıp amannnnnnn.. oluyor
 
Buradan çıkarılacak en önemli sonuç BLÖF YAPMAYIN.
Onun dışında ne yapılır bilmiyorum kendiniz eğlenin,kendiniz kendinizle vakit geçirin, eşinsiz de ne kadar mutlu olabileceğini eşine göster. Kaybetmekten korkar belki.
Blöf yapmamıstm hep dediğimi yapardım aslında ama o gün gitmemem gerektiğini düşündüm en büyük hatam o oldu :KK43:
 
Herkesin katlanabileceği durumlar ayrı tabi.
Bu benim saniye düşünmeden boşanma sebebim.Sevgisizlik yıkar beni.Kimsenin yanında da durmam.büyük sözüme töbe.
Olmamış kurulmamış aradaki denge,
Kendinle vakit geçirmeye bak ama bu arada onu da hiiiç önemseme.İlgilenme.
Gayet mutlu görün onsuz da iyi olacağını senin de artık onsuz olacağını anlasın.
 
Kapıyı kilitlemicektiniz bence. Kapıyı açın sonuna kadar sizde gidin Deniz havasını alın kahvenizi için kulaklığınızı takın yalnız takılın. Eve gelse de dışardayım diyin. Onsuzda iyi olabileceğinizi görürse peşinize takılacaktır, fıtratlarında var
Şu an bunun için çok geç sanırım:KK43: şuan napabilirim
 
Herkesin katlanabileceği durumlar ayrı tabi.
Bu benim saniye düşünmeden boşanma sebebim.Sevgisizlik yıkar beni.Kimsenin yanında da durmam.büyük sözüme töbe.
Olmamış kurulmamış aradaki denge,
Kendinle vakit geçirmeye bak ama bu arada onu da hiiiç önemseme.İlgilenme.
Gayet mutlu görün onsuz da iyi olacağını senin de artık onsuz olacağını anlasın.
Tek başıma zaman geçirmeyi çok severim zaten hep öyle de yaparım mecburum burda 1 tane arkadaşım var okadar mecbur tek geçiriyorumzaman ama takmıyor onuda denedim onu da takmadi
 
Bu ilgisiz tavırlar son zamanlarda benim eşimde de var.çok stresli bir dönem geçiriyor biliyorum biraz bu yüzden. Ama yinede benim tahammülüm olmuyor işte herzaman.
Geçenlerde onun bu hallerinden öyle sıkıldım ki gecenin bir yarısı ben çıkıyorum deyip atladım arabama çıktım. Müziği de açtım sonuna kadar..oh mis.1 saat kadar turladim sokaklarda.çok iyi geldi.
Bazende yürüyüşe çıkıyorum böyle bunaldım zamanlarda.
O sinirle onunla kalsam tartışıyoruz çünkü. Ama geri geldiğimde sakinlesip daha usturuplu konuşuyorum. Oda daha iyi dinliyor beni.
Size tavsiyem sınırlı olduğunuzda uzak durun.sakinlesip sonra konuşun sorunlarınızı.
 
X