• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta die
yorumlarda yaptiniz sanirim aciklamayi , sadece ilk sayfayi okuyarak yaptim yorumumu
aileniz var mi? yarin sabah o herif ise gidince alin bebeginizi ailenizin yanina gidin ve mutlaka darp raporu alin

Nie anlamiyosunuz.beni ya lutfen yapmayindefalarca yazdim yatagini ayirdihina uzuldugum icin yazmadim olani biteni acikca yazmak icin yazdim biridw demiyoki bu kiz ayordigi icin uzulmuuo die ;((( son kez diorum kendini hakli gorup hem suclu hemde dovup bide hayvan yatagi ayirio sinir oldum bu duruma sadece olani oldugu gibi yazdjm

Dedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerim :KK43:((
Annenizin durumu konusunda haklısınız
Tansiyon çıktımı Allah korusun

O halde tek çare kalıyor
Onu sinirlendirecek davranışlar sergilemiyeceksiniz
Lanet olsun bırakın
Kime bakıyorsa baksın sanal alemde
Kurcalamayın şu lanet telefonları

İçinizi dökmek için yazdığınız
boşanmayacağınız da ortada zaten

Lütfen üzülmemeye çalışın
Biz ne desek boş
Her şey sizin elinizde

Hayatınız kötü bir yola girmişse, unutmayın; direksiyondaki sizsiniz

Nie anlamiyosunuz.beni ya lutfen yapmayindefalarca yazdim yatagini ayirdihina uzuldugum icin yazmadim olani biteni acikca yazmak icin yazdim biridw demiyoki bu kiz ayordigi icin uzulmuuo die ;((( son kez diorum kendini hakli gorup hem suclu hemde dovup bide hayvan yatagi ayirio sinir oldum bu duruma sadece olani oldugu gibi yazdjm
Ay sen de belli ki daha once de dovmus. Canin yine dayak istiyor dedigine gore. Kocanin huyu demek ki! Karismasaydin sende bakarsa baksin. Seni dovmesi mi baska kadinlara bakmasi mi ? Ben asla dayagi kabullenemezdim.

Dayak yedikten sonra hemen buraya gelip konu acabilen birisine neden polise git darp raporu al diyorsunuz?
Ben buraya dedikodu yapmak icin yazmadim burda bi cok kadinin derdi var kimi caresiz kimi kimsesiz kiminin etrafi kalabalik ama yanliz kimseden fayda gormez vs siz neden hemen on yargili davrandiniz rabbim kimseyi benim dururmuma dusurmesin insallah gururm incindi konusmak dertlesmek istedim sabah olunca zaten bi yoluna bakicam bosanmak icin kadin kadinin yaninda olur ddim ben bu sayfada onceden uyeligim vardi cok kisinin derdine ortak oldum :(( yeri geldi sabah ise gidecegim halde sabaha kadar birilerinin derdini dinleyip rahatlatmak istedim kendini yanliz caresz hissedipte benm anladigimi dusnen onca kisyle konusarak sakinlestrdigim cok insan oldu bugun benm skntm oldu medet umdum anlayan danda anlamayip kirici konusandanda rabbim.yinede razi olsun ne diyim k bakmayin hata ettim suanda bile agliorum bu sekilde yargisz infaz yapip hemn buraya kosmus die konusanlar bi kez daha aglatti beni yinede sagolun yetti bana yorumlarinjz

kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;((

mesajınızın her bir cümlesi can sıkıcı ama ben en çok bu alıntı yaptığım yere takıldım. bu derece dayak yediniz ve size daya k atan bu şahsiyetin yatağını ayırmasına mı takılıyorsunuz??? ne olmasını istiyordunuz, dayağı attıktan sonra bir de sizin yatağınıza girip sizden kadınlık yapmanızı beklemesi daha mı iyi olacaktı??? sizin onurunuzu daha az mı kıracaktı bu durum???

"yine" dayak yediğinizi söylüyorsunuz ama gidip darp raporu almayı adamı boşamayı düşünmek yerine yatağını ayırmasına dertleniyorsunuz. boşanmak için daha kaç kere dayak yemeniz gerekiyor??? kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. onu böyle bir evde büyütmeye hakkınız yok. lütfen kendinize ve çocuğunuza bir iyilik yapın ve BOŞANIN!!!

Son düzenleme:
Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye :KK43:(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz :KK43:((

Allah yardımcın olsun. Bence koca filan deme polise şikayetçi ol.

Yine dayak istiyorsun dediğine göre alışkanlık yapmış artık.
Sen de acısı geçince hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun.
Daha ne kadar çekeceksin bu malı. Neden çıkıp darp raporu almıyorsun.
Neden bu insan müsfettesinin yatağını ayırdığını dert ediyorsun da ondan kurtulmanın çaresini aramıyorsun.

Dayak yedikten sonra hemen buraya gelip konu acabilen birisine neden polise git darp raporu al diyorsunuz?
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta die

Yine dayak istiyorsun dediğine göre alışkanlık yapmış artık.
Sen de acısı geçince hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun.
Daha ne kadar çekeceksin bu malı. Neden çıkıp darp raporu almıyorsun.
Neden bu insan müsfettesinin yatağını ayırdığını dert ediyorsun da ondan kurtulmanın çaresini aramıyorsun.

Ben buraya dedikodu yapmak icin yazmadim burda bi cok kadinin derdi var kimi caresiz kimi kimsesiz kiminin etrafi kalabalik ama yanliz kimseden fayda gormez vs siz neden hemen on yargili davrandiniz rabbim kimseyi benim dururmuma dusurmesin insallah gururm incindi konusmak dertlesmek istedim sabah olunca zaten bi yoluna bakicam bosanmak icin kadin kadinin yaninda olur ddim ben bu sayfada onceden uyeligim vardi cok kisinin derdine ortak oldum :KK43:( yeri geldi sabah ise gidecegim halde sabaha kadar birilerinin derdini dinleyip rahatlatmak istedim kendini yanliz caresz hissedipte benm anladigimi dusnen onca kisyle konusarak sakinlestrdigim cok insan oldu bugun benm skntm oldu medet umdum anlayan danda anlamayip kirici konusandanda rabbim.yinede razi olsun ne diyim k bakmayin hata ettim suanda bile agliorum bu sekilde yargisz infaz yapip hemn buraya kosmus die konusanlar bi kez daha aglatti beni yinede sagolun yetti bana yorumlarinjz
Benim basima boyle bir sey gelse ( allah gostermesin) aklima gelen en son sey kadinlar klubune konu acmak olur yani. Bana tuhaf geldi. Buyuk ihtimAl telefonu duvarda vs parcalamis, kocami öldürmüş, bebegime sarilarak birilerinin gelip bizi bulmasini bekliyor olurdum. Tabi git sana kocani oldur demiyorum ama bi hir gur cikardi yani ben olsam. Kisacasi buraya gelip konu acmazdim.

Yargısız infaz yapmıyor ki kimse canım benim.Senin anlattıkların üzerinden gidiyoruz.Mesela ben şuna da takıldım.Bebekten sonra iyiydik bir ayda iki kez dövdü diyorsun.Buna iyi diyorsun.Seni üzmek istemiyorum ama resmen artık dayak azsa şükreder bir halin var.
Çözümü söylüyoruz.Başka yapabileceğimiz bişey yok malesef.Ailen uzaktaysa polise gidersin sosyal hizmetlere yönlendirirler seni.Kadın sığınma evine gidersin.Ayrıca ne olursa olsun annene söylememen hata.Bu adam canına kastedebilir.Canından olunca mı öğrensin kadıncağız.

mesajınızın her bir cümlesi can sıkıcı ama ben en çok bu alıntı yaptığım yere takıldım. bu derece dayak yediniz ve size daya k atan bu şahsiyetin yatağını ayırmasına mı takılıyorsunuz??? ne olmasını istiyordunuz, dayağı attıktan sonra bir de sizin yatağınıza girip sizden kadınlık yapmanızı beklemesi daha mı iyi olacaktı??? sizin onurunuzu daha az mı kıracaktı bu durum???

"yine" dayak yediğinizi söylüyorsunuz ama gidip darp raporu almayı adamı boşamayı düşünmek yerine yatağını ayırmasına dertleniyorsunuz. boşanmak için daha kaç kere dayak yemeniz gerekiyor??? kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünün. onu böyle bir evde büyütmeye hakkınız yok. bu hayattaki ilk hatıralarının annesinin dayak yemesini izlemesi olmasını mı istiyorsunuz?? lütfen kendinize ve çocuğunuza bir iyilik yapın ve BOŞANIN!!!

Back
X