- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
Yok sana değil küçük bebeğiyle beraber dayak yiyen birinin konusu vardı onaBana mı benzettin yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sana değil küçük bebeğiyle beraber dayak yiyen birinin konusu vardı onaBana mı benzettin yoksa
Tabi ki o öyle affedersiniz beni yine dövebilirsin izni vermişsin demek oluyor Allah dayak atan erkeklerin belasını versin. Kesin bir gerçek döven adam yine döver dövecek bu asla değişmeyecekBakin demek istiyorum ki erkek bir defa dovebilir. Iyi koca kotu koca degil olay. Affedip ikinci sans vermek bunun devamini saglar.
Anladım benim konuma da yorum yapmıştın görünce kesin benim dedimYok sana değil küçük bebeğiyle beraber dayak yiyen birinin konusu vardı ona
Birşey diyemedim nedense yorumunuz beni kilitledi söyleyecek bir şey bulamıyorum
Evet canım konumu sende takip etmiştin ben benzerini değil daha fazlasını yaşadım ama ilk zamanlar boşanmak için çok uğraştım ne ailem yanımda oldu ne destek olan biri oldu defalarca evi terkettim darp raporu aldım şikayet ettim mahkemelik oldu askerdeydi silahı elinden alındı ama akıllanmadı disarda kaldı sabahlara kadar boşanır san öldürürüm dedi ailem de destek olmayınca ezmek onun için daha keyifli hal aldı nezarette yatırdım ama akıllanmadi sonuç benn boşanmaktan korkuyorum artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoruldum yapamazsam da susup görmemezlikten gelmeye çalışıyorum telefon şifresini biliyorum bakıyorum aldatmayı bıraktı şimdi başkalarına günübirlik yazıyor çocuğumun psikoloji si bozulmasın kavga çıkmasın diye susuyorum mesajların resimlerini çektim sakladım kanıt olarak yani diyeceğim o ki içim sıkılıyor korkuyorum mutlu değilim ama hiç bir şey de yapamıyorum ilk zamanlar çok uğraştım ama artık korkuyorum:) Senin de benzer şeyler yaşadığını biliyorum.Umarım biraz ışık olur.Sevgiler.
sizden çok bebenize acıdım. Yazık değilmi o yavrum. içinde ne fırtınalar kopmustur dayaktan beter. Sen devam et ne diyim. kızıyorum kendini bu hâle getirenlere.Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz
((
Tabi ki o öyle affedersiniz beni yine dövebilirsin izni vermişsin demek oluyor Allah dayak atan erkeklerin belasını versin. Kesin bir gerçek döven adam yine döver dövecek bu asla değişmeyecek
Doğru söylüyorsun ama buna kadının imkanı cesaret ı lazımBen de onu soylemeye calisiyorum. Ilk dayak kocanin hatasidir. Ama iinci bana gore kadinin hatasidir affedip yol versigi icin.
Evet canım konumu sende takip etmiştin ben benzerini değil daha fazlasını yaşadım ama ilk zamanlar boşanmak için çok uğraştım ne ailem yanımda oldu ne destek olan biri oldu defalarca evi terkettim darp raporu aldım şikayet ettim mahkemelik oldu askerdeydi silahı elinden alındı ama akıllanmadı disarda kaldı sabahlara kadar boşanır san öldürürüm dedi ailem de destek olmayınca ezmek onun için daha keyifli hal aldı nezarette yatırdım ama akıllanmadi sonuç benn boşanmaktan korkuyorum artık tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoruldum yapamazsam da susup görmemezlikten gelmeye çalışıyorum telefon şifresini biliyorum bakıyorum aldatmayı bıraktı şimdi başkalarına günübirlik yazıyor çocuğumun psikoloji si bozulmasın kavga çıkmasın diye susuyorum mesajların resimlerini çektim sakladım kanıt olarak yani diyeceğim o ki içim sıkılıyor korkuyorum mutlu değilim ama hiç bir şey de yapamıyorum ilk zamanlar çok uğraştım ama artık korkuyorum
İnşaAllah o gün gelecek sakıncası yoksa özelden yazar mısın sen neler yaşadın nasıl kurtuldunAnlıyorum ve korkma diyorum.Yaşamış biri olarak korkma diyorum üstelik.Tek fark ben uzatmadım.Tehdit etti aldırmadım.Döndüm gittim ve hayatımın en doğru kararıydı.Şimdi işte adam böyle olur dediğim biriyle çok mutlu bir evliliğim var.Neden sen de böyle olmayasın?Çocuğun böyle bir adamın elinde psikolojisi düzgün büyüyemez ki.Sen sindiğin için,korktuğunu bildiği için yapıyor kocan zaten bunları.Ha yine de ben yapamam diyorsan o zaman kurcalama bırak.Görme duyma.Buna taraftar değilim ama kararın kalmaksa kendini korumak adına görme bilme.Umarım bir gün o cesareti bulursun kendinde.O gün geldiğinde sen de burda feryat figan çekme bu adamı korkma kurtul diyenlerin arasında olacaksın.Yaz bu dediğimi bir kenara.Evladın için içinde saklı kalmış cesareti dışarı çıkar.
İnşaAllah o gün gelecek sakıncası yoksa özelden yazar mısın sen neler yaşadın nasıl kurtuldun
Teşekkür ederim beklerim çok sagolYazarım tabi
Doğru söylüyorsun ama buna kadının imkanı cesaret ı lazım
konu sahibi bize yaptığın ayarı kocana yapsan sorunun çözülecek aslında