• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Pişkin adam sakin kalmak özür dilemek yerine yaptigina bakin bırakın bi süre ayri kalsin ayril bosan diyemem cocuk var ama sizi dovmesini de göz ardi etmeyin önüne bi kap yemek bile koymayin hic bi ıhtiyaçini karsilamayin bak nasil adam olacak

Sosyal ağlarin cani ceheneme keşke bakanlik bu işe el atsa toplumun ahlakini bozan seyelre bi yasaklama gelse bu ne bu rezilikler siyesinde evlilikler bitiyor nereye ozel diye bisey kalmamış

Evet bize çok güzel çemkiriyor, saygısız da oluyoruz terbiyesiz de kocasına çemkirse kendisi de biliyor daha çok dayak yiyeceğini.

Evde kedi burada aslan...
Aynen evde nie kadinlara baktigina sustugum icin dayak yedim dimi zaten siz konuyu cok guzel anlamissinz sizin esleriniz yapsa demek hep kedi gibi durcaksiniz bi yapsinlarda gorelim napiosunuz aslanmi oluyosjnuz kedimi.. ben ona dunyanin lafini ettim ne ucuzlugunu koydum ne namussuzlugunu yediremedim bunlari kendime ve suan avukatla gorustum kizimla bi kiz arkadsmla suan disardayim aileme haber verdim yoldalar aynen kedi gibi duruyorum suan konuyu actigima pisman oldum burda cok klavye delikanlisi gordum vallahi basima gelse sunu bunu yaparimlar cok kolay oturdugunuz yerden konsmak akil vermek gek basima deilim birdw kizim var oyle alelade davranamzdim tabikide akillica en az zararla nasil kurtulurumun cevabini ariyorm yangina korukle giderek deil dahada korukledigimde is daha kotu sonuclanabilir oyle degilmi hanimlar basiniza gelince burya birgun yazarsaniz size sizin gibi yapmayacgm

Sosyal ağlarin cani ceheneme keşke bakanlik bu işe el atsa toplumun ahlakini bozan seyelre bi yasaklama gelse bu ne bu rezilikler siyesinde evlilikler bitiyor nereye ozel diye bisey kalmamış
Koca koca insanlara başka kadınlara/erkeklere bakmasın, eşlerini aldatmasın diye sosyal medya yasağı getirmek komik. Herkes kendinden sorumludur. Yapacak olan sosyal medya olmasa da yapacağını yapar.

Back
X