Utandimm yeminn ediyorumm yaa kiz okuldan cikmistii vee kucucukk kizz yanii yaaaa vee hicbit karsilik vermediii benim dilim tutulduuu konsamadimm resmennKız yoldan çıkmış zaten dedikleri gibi var ki böyle rahat daha beterleri de var inanın
Biraz duzenledim ama bnm takildigim bu kufurler degill kucucuk kizin vee kucuck bir gencinn bu konusmasi bu igrenclikkKüfürleri sansürlerseniz iyi olur direkt yazmak yasak diye biliyorum. Konuya yorum yapamayacağım midem bulandı.
Aminn aminnn o kadar utandim kiasil yazmasi olay degilde bu kadar rahat bir genclik yetisiyor olmasi..sonucta bu laflari her yerde hepimizi duyuyoruz..tv de vs vs..herneyse cok aci birsey..kizin durumumu erkeginkimi daha vahim bilemedim. Rabbim cocuklarimizi iyi etsin iyilerle karsilastirsin.
Yazim sorun degilki biraz sonsurledim dee bu konusmayoi ne kadar sansurleyebilirimmm boyle bi utanclik benim anlatmak istedigimm berbat birseyy kizzz kucucukkeşke bu kadar açık yazmasaydınız, ama kızda sana ne kaç kişiyle yattığımdan diyosa halinden memnun demekki.
normal bi kıza dese çoktan karakolluk olmuşlardı
Evett maalesef en uygun kiralar vee buyuk evler bu mahalledeo mahallede oturmak zorunda mısınız
Kiradan dolayi burdayim cikmam pek mumkun degil heryer ates pahasi asil sorun bnm burda oturmam degilki kucucuk bir kzin bu durumda olmasialan memnun veren memnun
o mahallede oturmasanız?
Hic sormayinn yaaa anlatamiyorumm bile yasadigim sokuu insanlar etraftan nasil bakiyor gormeliydinizKızın da itiraz etmemesi de çok garip, ne hallere geldik rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?