az once oyle bir konusmaya sahit oldum ki rezaletin daniskasi! genc kizlari koruyalim!

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Balkona camasir sermeye ciktim kotu bir mahallede oturuyoruz karsimda atletsiz vucudu jiletli yaninda kopegi olan bir genc oturuyordu. 17 yaslarinda ama cezaevine girip cikan bir genc esrar isinden tanimiyorum ama biliyorum yani... neyse konumuz bu degil.
Karsidan bi kiz geliyor okuldan cikmis belli en fazla ennn enn enn fazla 16 yasinda ve bu erkek bu kizi gordu :

Erkek ; l*n k*ş*rr gecme bu mahalleden

Kiz; sana mi soracagimm

Erkek ;l*n or*sp** gecme bu mahalleden bu mahallede k*s*rlarin isi yok altima girip cikiyosunn yetmedimi

Kiz;adam gibi konuss l*nn

(Arkadan 2-3 tane genc geliyordu kiza seslendiiiilerr dalgaa gecerekkk l*nn sen k*s*rmisin bizede gelsene diye)

Erkek;l*nnn k*s*r benden sonra kac kisinin altina yattin bu mahalle senin gibilere kapali s*kt*r g*ttt *r*sp*

Kiz;sanane kac kisinin altina yattigimdan

(Kiz uzaklastii bu arada tum mahalle bunlari izliyor ben gercekten soktayim )

Erkek hala arkasindan bagirip kufurler yagdiriyor senin gibilerin hepsini halletmek lazim vs vs neler neler bunlar yarisi sadece....
Ve ben suanda oyle bir soktayim kii nerdee kaldi genclijk yaaa lutfen Kizlarimizi boyle pisliklerden koruyalimm yyaaaa o kadar uzuldum kii o laflari duydukca kendimden utandim ve hicbirsey diyemedimmm

Son düzenleme:
Küfürleri sansürlerseniz iyi olur direkt yazmak yasak diye biliyorum. Konuya yorum yapamayacağım midem bulandı.

Kız yoldan çıkmış zaten dedikleri gibi var ki böyle rahat daha beterleri de var inanın

O kufurleri diyaloglari bu kadar acik yazmasaydiniz keske.

Kız yoldan çıkmış zaten dedikleri gibi var ki böyle rahat daha beterleri de var inanın
Utandimm yeminn ediyorumm yaa kiz okuldan cikmistii vee kucucukk kizz yanii yaaaa vee hicbit karsilik vermediii benim dilim tutulduuu konsamadimm resmenn

Kızın da itiraz etmemesi de çok garip, ne hallere geldik rabbim korusun

Oğlan da tuhaf kız da tuhaf...

asil yazmasi olay degilde bu kadar rahat bir genclik yetisiyor olmasi..sonucta bu laflari her yerde hepimizi duyuyoruz..tv de vs vs..herneyse cok aci birsey..kizin durumumu erkeginkimi daha vahim bilemedim. Rabbim cocuklarimizi iyi etsin iyilerle karsilastirsin.

keşke bu kadar açık yazmasaydınız, ama kızda sana ne kaç kişiyle yattığımdan diyosa halinden memnun demekki.
normal bi kıza dese çoktan karakolluk olmuşlardı

Küfürleri sansürlerseniz iyi olur direkt yazmak yasak diye biliyorum. Konuya yorum yapamayacağım midem bulandı.
Biraz duzenledim ama bnm takildigim bu kufurler degill kucucuk kizin vee kucuck bir gencinn bu konusmasi bu igrenclikk

Aminn aminnn o kadar utandim ki

keşke bu kadar açık yazmasaydınız, ama kızda sana ne kaç kişiyle yattığımdan diyosa halinden memnun demekki.
normal bi kıza dese çoktan karakolluk olmuşlardı
Yazim sorun degilki biraz sonsurledim dee bu konusmayoi ne kadar sansurleyebilirimmm boyle bi utanclik benim anlatmak istedigimm berbat birseyy kizzz kucucuk

alan memnun veren memnun
o mahallede oturmasanız?