az once oyle bir konusmaya sahit oldum ki rezaletin daniskasi! genc kizlari koruyalim!

Kızları korumaktansa bu yaratıkların kökünü kazıyalım neden demiyorsunuz?
Bu da bir ayrımcılık bence, erkeklere insanlığı öğretelim kızlara kendilerini korumayı değil.
Orasii oyle tabi ama kiz daha kucucuk diyorum yaa

Allah korusun ya çivisi çıkmış insanların.
İnanmak zor diyaloglara bak

Utandimm yeminn ediyorumm yaa kiz okuldan cikmistii vee kucucukk kizz yanii yaaaa vee hicbit karsilik vermediii benim dilim tutulduuu konsamadimm resmenn

O küçük kız seni suya götürür susuz getirir maalesef...

Her ikisinde de iğrençlik paçalarından akıyor.Aralarında yaşanmışlık ve de oğlanda kuyruk acısı var ki öyle konuşuyor.Kimse kimseye durup dururken böyle bir ifade kullanmaz sıkar biraz konuşması öyle birbirlerine iğrenç ergen muhabbeti yapmışlar.Zaten sevgiliseyken canım cicim birtanem ayrılınca diğer sözler...Bütün gençlerimize akıl fikir versin.

Derhal o mahalleden taşınmanızı önerebilirim.

Orası neresi bu garip geldi bana
Be öyle bir mahallede oturmanızda inşallah çocuk olmadan taşınırsın

Kızın verdiği yanıtlar da çok masum değil. İmkânınız varsa arkanıza bakmadan taşının.
Konuyu okuduktan sonra kızlarımızı nasıl koruyacagimi da anlamadım ayrıca.

Derhal o mahalleden taşınmanızı önerebilirim.
Kızın verdiği yanıtlar da çok masum değil. İmkânınız varsa arkanıza bakmadan taşının.
Konuyu okuduktan sonra kızlarımızı nasıl koruyacagimi da anlamadım ayrıca.
kesinlikle aynı fikirdeyim...neden itiraz etmedi yada polisi aramadı..
bu arada o mahalleden taşınmak için elinizden geleni yapmanız lazım
Orası neresi bu garip geldi bana
Be öyle bir mahallede oturmanızda inşallah çocuk olmadan taşınırsın
Imkanim olsa 1 dakika bile durmam zaten 6 aylik oglum var keske bu anlattiklarim yalan olsa bide kucucuk kiz bunu yapan ve burda evler cok pahali bu mahallede evler cok ucuz o sebeple bu mahalledeyiz ve 1 senelik kira pesin verildi maalesed

Gerçekten şoktayım.
İnanmak isemiyorum.
Ben kendim gordugum halde inanmak gelmiyor icimdenn mide bulandirici kucucuk kizlarin bile bu durumda olmasi nasill bir berbatliktir

görev yaptığım lisede nöbetçiyken zaman kaybetmeyeyim diye öğrencilerin tuvaletine girmiştim,benden sonra giren 2 öğrenci tuvalette kimse yok sanıp korunma yöntemlerini birbirlerine ayrıntılı bir şekilde anlattılar,yeni jenerasyonun özgürlük kıstasını sadece cinsellik olarak belirlemesi ilk o zaman canımı yaktı ,şaşıramıyorum artık

Allah sonumuzu hayir etsin

N nazeli33 Bilinçsiz yetiştirilen nesil oldukları için anne ve babaları ben yaşamadım evladım yaşasın diye saldım çayıra mevlam kayıra diye düşündükleri için malesef daha neler görür neler duyarız.İnan bizim bilmediğimiz herşeyi biliyorlar.Saygı,sevgi ve de utanması olmayan özenti bir nesil geliyor ya hakkımızda hayırlısı..

O kızı ve diğer kızları o çocuktan koruyun ancak "Sana ne kaç kişinin altına yattığımdan!" diyen kızdan da diğer kızları koruyun! Erkeği, kızı, hepsi bozuk bir nesil geliyor! Terbiye, ahlak sıfır!