Umuyorum çocuğunuz falan yoktur,orada büyümemeli.
Altina almasini bosverr bunu sokak ortasnda yaymasi vree o kiz o kadar kucukkio kız altına yatıyor diye kaşar oluyor. e bu ş.refsiz altına alınca ne oluyor? biiiiiiippppp
Orasii oyle tabi ama kiz daha kucucuk diyorum yaaKızları korumaktansa bu yaratıkların kökünü kazıyalım neden demiyorsunuz?
Bu da bir ayrımcılık bence, erkeklere insanlığı öğretelim kızlara kendilerini korumayı değil.
Utandimm yeminn ediyorumm yaa kiz okuldan cikmistii vee kucucukk kizz yanii yaaaa vee hicbit karsilik vermediii benim dilim tutulduuu konsamadimm resmenn
Gozumle kulagimla sahit oldum ben bile hala inanmakta zorlaniyorum kucucuk bir kizla geciyor hemde bu diyaloggAllah korusun ya çivisi çıkmış insanların.
İnanmak zor diyaloglara bak
O kadar oldumu yaaaa ne kadar yazik utandim yemin ederimO küçük kız seni suya götürür susuz getirir maalesef...
Kızın da itiraz etmemesi de çok garip, ne hallere geldik rabbim korusun
Derhal o mahalleden taşınmanızı önerebilirim.
Kızın verdiği yanıtlar da çok masum değil. İmkânınız varsa arkanıza bakmadan taşının.
Konuyu okuduktan sonra kızlarımızı nasıl koruyacagimi da anlamadım ayrıca.
kesinlikle aynı fikirdeyim...neden itiraz etmedi yada polisi aramadı..
bu arada o mahalleden taşınmak için elinizden geleni yapmanız lazım
Imkanim olsa 1 dakika bile durmam zaten 6 aylik oglum var keske bu anlattiklarim yalan olsa bide kucucuk kiz bunu yapan ve burda evler cok pahali bu mahallede evler cok ucuz o sebeple bu mahalledeyiz ve 1 senelik kira pesin verildi maalesedOrası neresi bu garip geldi bana
Be öyle bir mahallede oturmanızda inşallah çocuk olmadan taşınırsın
Ben kendim gordugum halde inanmak gelmiyor icimdenn mide bulandirici kucucuk kizlarin bile bu durumda olmasi nasill bir berbatliktirGerçekten şoktayım.
İnanmak isemiyorum.
Her ikisinde de iğrençlik paçalarından akıyor.Aralarında yaşanmışlık ve de oğlanda kuyruk acısı var ki öyle konuşuyor.Kimse kimseye durup dururken böyle bir ifade kullanmaz sıkar biraz konuşması öyle birbirlerine iğrenç ergen muhabbeti yapmışlar.Zaten sevgiliseyken canım cicim birtanem ayrılınca diğer sözler...Bütün gençlerimize akıl fikir versin.
Allah sonumuzu hayir etsingörev yaptığım lisede nöbetçiyken zaman kaybetmeyeyim diye öğrencilerin tuvaletine girmiştim,benden sonra giren 2 öğrenci tuvalette kimse yok sanıp korunma yöntemlerini birbirlerine ayrıntılı bir şekilde anlattılar,yeni jenerasyonun özgürlük kıstasını sadece cinsellik olarak belirlemesi ilk o zaman canımı yaktı ,şaşıramıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?