Amin canim amin cok korkuyorum artik bu devirsde evlat yetistirmekten oglum 6 aylik onu nasio buyutmem gerektigi ile ilgili ilerde yardim almayi dusunuyorum neleri var ya hani kiz buyuk olsa bu kadar anlatmam kiz en fazla 16 yasindadir dedim oda en fazla gorunusu 14 falan yanii vee bunlar bide o erkek! Daha 17 yaslarindaa bu halii yazikk !N nazeli33 Bilinçsiz yetiştirilen nesil oldukları için anne ve babaları ben yaşamadım evladım yaşasın diye saldım çayıra mevlam kayıra diye düşündükleri için malesef daha neler görür neler duyarız.İnan bizim bilmediğimiz herşeyi biliyorlar.Saygı,sevgi ve de utanması olmayan özenti bir nesil geliyor ya hakkımızda hayırlısı..
Hepsini koruuup en onemlisi aileler bilinclendirilmeli dun gece yine balkonda oturuyordum sokaktaa cigliklarr kufurler erkekli kizlii bi grupp konusmalarii duysanizzO kızı ve diğer kızları o çocuktan koruyun ancak "Sana ne kaç kişinin altına yattığımdan!" diyen kızdan da diğer kızları koruyun! Erkeği, kızı, hepsi bozuk bir nesil geliyor! Terbiye, ahlak sıfır!
Aminn aminn bencede en iyisini yaparsiniz benimde demek anlatmak istedigim bu ailelerin bilinclenmesi cocuklari dogurup sokaga atmamasiii insallah sizin gibi bir cok kiside yontemini belirlerAman olduğu gibi yazmş iste ya takıldığınız seye bak.. kızım lisedede olsa ben götürüp getircem.. allah ıslah etsin bu gibilerini..
Balkona camasir sermeye ciktim kotu bir mahallede oturuyoruz karsimda atletsiz vucudu jiletli yaninda kopegi olan bir genc oturuyordu. 17 yaslarinda ama cezaevine girip cikan bir genc esrar isinden tanimiyorum ama biliyorum yani... neyse konumuz bu degil.
Karsidan bi kiz geliyor okuldan cikmis belli en fazla ennn enn enn fazla 16 yasinda ve bu erkek bu kizi gordu :
Erkek ; l*n k*ş*rr gecme bu mahalleden
Kiz; sana mi soracagimm
Erkek ;l*n or*sp** gecme bu mahalleden bu mahallede k*s*rlarin isi yok altima girip cikiyosunn yetmedimi
Kiz;adam gibi konuss l*nn
(Arkadan 2-3 tane genc geliyordu kiza seslendiiiilerr dalgaa gecerekkk l*nn sen k*s*rmisin bizede gelsene diye)
Erkek;l*nnn k*s*r benden sonra kac kisinin altina yattin bu mahalle senin gibilere kapali s*kt*r g*ttt *r*sp*
Kiz;sanane kac kisinin altina yattigimdan
(Kiz uzaklastii bu arada tum mahalle bunlari izliyor ben gercekten soktayim )
Erkek hala arkasindan bagirip kufurler yagdiriyor senin gibilerin hepsini halletmek lazim vs vs neler neler bunlar yarisi sadece....
Ve ben suanda oyle bir soktayim kii nerdee kaldi genclijk yaaa lutfen Kizlarimizi boyle pisliklerden koruyalimm yyaaaa o kadar uzuldum kii o laflari duydukca kendimden utandim ve hicbirsey diyemedimmm
Balkona camasir sermeye ciktim kotu bir mahallede oturuyoruz karsimda atletsiz vucudu jiletli yaninda kopegi olan bir genc oturuyordu. 17 yaslarinda ama cezaevine girip cikan bir genc esrar isinden tanimiyorum ama biliyorum yani... neyse konumuz bu degil.
Karsidan bi kiz geliyor okuldan cikmis belli en fazla ennn enn enn fazla 16 yasinda ve bu erkek bu kizi gordu :
Erkek ; l*n k*ş*rr gecme bu mahalleden
Kiz; sana mi soracagimm
Erkek ;l*n or*sp** gecme bu mahalleden bu mahallede k*s*rlarin isi yok altima girip cikiyosunn yetmedimi
Kiz;adam gibi konuss l*nn
(Arkadan 2-3 tane genc geliyordu kiza seslendiiiilerr dalgaa gecerekkk l*nn sen k*s*rmisin bizede gelsene diye)
Erkek;l*nnn k*s*r benden sonra kac kisinin altina yattin bu mahalle senin gibilere kapali s*kt*r g*ttt *r*sp*
Kiz;sanane kac kisinin altina yattigimdan
(Kiz uzaklastii bu arada tum mahalle bunlari izliyor ben gercekten soktayim )
Erkek hala arkasindan bagirip kufurler yagdiriyor senin gibilerin hepsini halletmek lazim vs vs neler neler bunlar yarisi sadece....
Ve ben suanda oyle bir soktayim kii nerdee kaldi genclijk yaaa lutfen Kizlarimizi boyle pisliklerden koruyalimm yyaaaa o kadar uzuldum kii o laflari duydukca kendimden utandim ve hicbirsey diyemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?