az once oyle bir konusmaya sahit oldum ki rezaletin daniskasi! genc kizlari koruyalim!

Amin canim amin cok korkuyorum artik bu devirsde evlat yetistirmekten oglum 6 aylik onu nasio buyutmem gerektigi ile ilgili ilerde yardim almayi dusunuyorum neleri var ya hani kiz buyuk olsa bu kadar anlatmam kiz en fazla 16 yasindadir dedim oda en fazla gorunusu 14 falan yanii vee bunlar bide o erkek! Daha 17 yaslarindaa bu halii yazikk !

Hepsini koruuup en onemlisi aileler bilinclendirilmeli dun gece yine balkonda oturuyordum sokaktaa cigliklarr kufurler erkekli kizlii bi grupp konusmalarii duysanizz

Aman olduğu gibi yazmş iste ya takıldığınız seye bak.. kızım lisedede olsa ben götürüp getircem.. allah ıslah etsin bu gibilerini..

Aman olduğu gibi yazmş iste ya takıldığınız seye bak.. kızım lisedede olsa ben götürüp getircem.. allah ıslah etsin bu gibilerini..
Aminn aminn bencede en iyisini yaparsiniz benimde demek anlatmak istedigim bu ailelerin bilinclenmesi cocuklari dogurup sokaga atmamasiii insallah sizin gibi bir cok kiside yontemini belirler

işte her kadının anne olamadığının örneklerinden biri..
bu serseri pisliği kim yetiştirdiyse Allah belasını versin diyorum.
Bazı yaratıkların gerçekten toplumdan ayrıştırılması ve yok edilmesi gerekiyor.
Böyle bi serseri itten bu millete insanlara ne fayda gelir allah askına.
Sırf oksijen israfı.
Doğurup sokağa atıyolar işte, ne terbiye ne edep öğretiyolar.
Sonra zavallı insanların başlarına bela ediyolar.

Anlamiyorum hicmi duymadiniz o kufurleri hayatiniz boyuncada konunun sadece kufur kismina takilip ' bukadar acik yazmasaydin' diyorsunuz.
Yani boyle konularda neden asıl konuşulması gereken mesele ile ilgili değilde baska birseye takiyorsunuz ki.
Konuyla ilgili diyeceğim su ki.
Bu devrin erkekleride berbat kizlarida.
O kiz 16 yasinda basladiyda erkeklerin altina yatmaya laf atan erkekte suc bulmuyorum ben acik ve nettir bu konuda benim gorusum. Oldu ki birde kizin erkege verdigi seviyesizce cevaplar. Bu tarz durumlarda yani kizin kuyruk salladigi olaylarda erkeklerde (ergen) suc bulmuyorum.

Sevgili konu sahibi, size önerim o mahalleden imkanınız varsa taşınmanız.
Şu an oğlunuz küçük ama ilerleyen zamanlarda öyle bi çevrede büyümesi ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Büyüdüğü çevre gereçkten çok önemli, ki oğlunuz okula gidene kadar kontrolünüzde olur ancak. Okula başladığında arkadaşları ister istemez o mahalleden çevreden olacak yine

çok üzücü gerçekten...

Rabbim hepimizi ıslah etsin...

O kiraya daha küçük ev olsun , bodrum katı olsun ama nezih bir yer olsun. 6 aylık çocukta küçük değil. Yarın parka , markete götürmeye başlayacaksınız. Kamera gibi kaydediyor çocuklar.

Tobestagfrullah. Mumkunse o mahalleden tasinana kadar cocuk yapmayin...