sevgilimle 2 yıldır beraberdik özellikle son bir yılda sürekli beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ben ilk kez böyle bir şey yaşayacağım için çok utanıyordum ve her seferinde olmaz diyordum. Ramazandan önce bir arkadaşıma anlattım o da ayıp ettiğimi tanışmaktan bir şey çıkmayacağını söyledi ben de bunun üzerine sevgilime mesaj attım; ailenle tanışabilirim diye. O da ayarlayabilirsem neden olmasın dedi. Neyse bugün buluştuk yemek yedik bize gelseydin annem bir sürü şey hazırlamıştı yerdik dedi bir şey demedim. Sonra beni eve bırakmadan evvel de; annem seni çağırdı gelsin bayramımızı kutlasın dedi dedi. Ben de bir an cesaretimi toplayıp tamam hadi gidelim dedim 2 ya da 3 kere dedim hatta, ama hiç cevap vermedi. Sonra baktım benim evin oraya gidiyoruz dedim ki hani size gidecektik, aa ben unutmuşum falan dedi geçiştirdi unutması mümkün değil çünkü 2 dk bile geçmemişti. Sonra iyi tamam gidelim dedi ben olmaz artık dedim. Ben söylenmeye devam edince aldı telefonu babasını aramaya çalıştı, biz geliyoruz demek için ben de aratmadım. En son inmeden evvel ben sana şaka yapmıştım tanışmaktan çok çekiniyorsun diye senle uğraşmıştım dedi, çok gücüme gitti meğer ben kendi kendime gelin güvey olmuşum
arabadan inmeden çok kötü kavga ettik. eve gelince mesaj attım, "eski sevgilin kadar olamadım (onu ailesiyle tanıştırmış) ben de sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor sanıyordum ama sen benim için böyle önemli bir konuda şaka yapıyormuşsun meğer, sana mutluluklar diliyorum benden bu kadar" dedim. O da sadece "ok" yazmış. böyle işte sizce abartılı mı tepki verdim?