• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az önce sevgilimden ayrıldım :(

popis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
42
0
26
Ankara
sevgilimle 2 yıldır beraberdik özellikle son bir yılda sürekli beni ailesiyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ben ilk kez böyle bir şey yaşayacağım için çok utanıyordum ve her seferinde olmaz diyordum. Ramazandan önce bir arkadaşıma anlattım o da ayıp ettiğimi tanışmaktan bir şey çıkmayacağını söyledi ben de bunun üzerine sevgilime mesaj attım; ailenle tanışabilirim diye. O da ayarlayabilirsem neden olmasın dedi. Neyse bugün buluştuk yemek yedik bize gelseydin annem bir sürü şey hazırlamıştı yerdik dedi bir şey demedim. Sonra beni eve bırakmadan evvel de; annem seni çağırdı gelsin bayramımızı kutlasın dedi dedi. Ben de bir an cesaretimi toplayıp tamam hadi gidelim dedim 2 ya da 3 kere dedim hatta, ama hiç cevap vermedi. Sonra baktım benim evin oraya gidiyoruz dedim ki hani size gidecektik, aa ben unutmuşum falan dedi geçiştirdi unutması mümkün değil çünkü 2 dk bile geçmemişti. Sonra iyi tamam gidelim dedi ben olmaz artık dedim. Ben söylenmeye devam edince aldı telefonu babasını aramaya çalıştı, biz geliyoruz demek için ben de aratmadım. En son inmeden evvel ben sana şaka yapmıştım tanışmaktan çok çekiniyorsun diye senle uğraşmıştım dedi, çok gücüme gitti meğer ben kendi kendime gelin güvey olmuşum :( arabadan inmeden çok kötü kavga ettik. eve gelince mesaj attım, "eski sevgilin kadar olamadım (onu ailesiyle tanıştırmış) ben de sevgilim beni ailesiyle tanıştırmak istiyor sanıyordum ama sen benim için böyle önemli bir konuda şaka yapıyormuşsun meğer, sana mutluluklar diliyorum benden bu kadar" dedim. O da sadece "ok" yazmış. böyle işte sizce abartılı mı tepki verdim?

çok ciddiyetsızmış bence hiç abartılı tepkı vermemışsın, şimdide kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor o aramadan asla arama mesajda atma

ben olsam ne ararım ne sorarım.böyle bir konuda şaka olmaz.neyin kafasında bu adam ayıp yani

çok ciddiyetsızmış bence hiç abartılı tepkı vermemışsın, şimdide kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor o aramadan asla arama mesajda atma

cevap verdiğin için teşekkür ederim gerçekten çok moralim bozuk :( umarım kendimi tutabilirim, peki o ararsa ne yapayım?

umursamadığımı nasıl hissettirebilirim? şimdi zaten beni arayıp çok abarttığımı çocukluk yaptığımı falan söyleyecek ben kendimi biliyorum üste çıkamam :/

bu kadar da olur mu ya
Terbiyesiz şeyyyy :20::20:
Sakın arama mesaj felan atma canım bırak biraz burnu sürtsün
bu ne rahatlık yaaa ay nasıl sinirlendim şimdi :47::47::47:

yaşlarınız kaç sorabilir miyim. sevgilinin yaşı bayağı ufak olsa gerek böyle bir şaka yaptığına göre

ben 22 yaşındayım o 29 yaşında, aslında çok olgun bir insandır yaşından bile olgundur ben düşündüm ki başta nasıl olsa kabul etmem diye öle demiştir sonra ben hadi gidelim diyince de şaka diye kıvırmıştır.

bu kadar da olur mu ya
Terbiyesiz şeyyyy :20::20:
Sakın arama mesaj felan atma canım bırak biraz burnu sürtsün
bu ne rahatlık yaaa ay nasıl sinirlendim şimdi :47::47::47:

aramız çok iyiydi oysa ki valla ben anlamadım nasıl yapabildi böyle :( utanıyor mu benden ki diye düşündüm :(

Durum hakkında yorum yapacaktım ama sonraki yazdıklarına bakınca yazmadım.
Sen yavaştan onu haklı çıkarıyorsun, içten içe aklamaya çalışıyorsun.
İyi de bu durumda herşey başa sarar sende üzüldüğünle kalırsın.
Hatasını anlaması için tavrını ortaya koymalısın.
" ay o hiç böyle yapmazdı " " önce şaka yaptı da ben mi abarttım ki " diye düşünürsen bu konuyu açmanın hiçbir anlamı kalmaz.
Sen affetmeye hazırsın bile.

Durum hakkında yorum yapacaktım ama sonraki yazdıklarına bakınca yazmadım.
Sen yavaştan onu haklı çıkarıyorsun, içten içe aklamaya çalışıyorsun.
İyi de bu durumda herşey başa sarar sende üzüldüğünle kalırsın.
Hatasını anlaması için tavrını ortaya koymalısın.
" ay o hiç böyle yapmazdı " " önce şaka yaptı da ben mi abarttım ki " diye düşünürsen bu konuyu açmanın hiçbir anlamı kalmaz.
Sen affetmeye hazırsın bile.

haklısın böyle düşünmekte ben de kendimle çelişiyorum 2 saattir ama gerçekten çok kırıldım tavrımı ortaya koyacağım geri dönüş yapamam gururum el vermez :/

haklısın böyle düşünmekte ben de kendimle çelişiyorum 2 saattir ama gerçekten çok kırıldım tavrımı ortaya koyacağım geri dönüş yapamam gururum el vermez :/

Bence de geri adım atma. Sonuçta bu hassas bi konu.
Eğer çok uzatamayıp bi şekilde affedersen de ki; " bende seni bizimkilerle tanıştırmayı düşünüyordum ama bu son yaptığından sonra henüz erken olduğunu düşündüm. " Ben olsam yapardım bunu, madem bundan anlıyorsa :51:

Manyak mı ne :20: Sen o kadar heyecan yapmıssın kendını ayarlamassın zorda olsa.. megerki senınle ugrasmıs . Yoook canııım :19:

Az bile yapmışsın. Keşke tamam gidelim dediğinde kabul etseydin o zaman niyeti çıkardı ortaya.
Tanıştırmak gibi bi niyeti var mı yok mu oyalanıyor musun ciddi mi anlardın en azından.

hadi ailesiyle tanştırdı gönlünü aldı diyelim güvenebilir misin bir daha.Mesela yarın öbür gün evlilik teklif ediyor şaka fakan diyo ve bunu yapan insan 29 yaşında olgunlaşmış olması gerekmez mi artık:47:

Back
X