eve dönermi, döneceğinden eminsen atma bence gelince konuşursun. ama gelmez dersen ürkütmeden msj olabilir.
unutma kadının akıllısı fısıltıyla konuşurmuş:) sabırlı ve sakin olabilirsen herşey senin kontrolünde olur. eşin onlara bişey diyemediğine göre agrasif deli dolu değil sanırım, o yüzden sabırlı ve sakin olabilirsen herşeyi yoluna koyabilirsin:)
gitmekmiiii sakın deneme bence böyle bi olay yüzünden. evden gideceksen kocan ve kızınla başka bir eve taşınmak olsun bu. niye kızın ödesin bu durumların faturasını. ( Allah ın Ya Vedud ismini bol bol zikredin. eşinizle barışıncaya kadarda ihlas okumaya çalışın bol bol)
Allah ım kimsenin yuvasını yıkmasın en son çare ayrılmak olsun size bir yazı okumanızı öneriyorum yaseminkartal.blogspot.com da eşinizle ayrılmadan önce bir kere daha düşünecekleriniz başlıklıZaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.
Amin canim simdi okuyacağım.Allah ım kimsenin yuvasını yıkmasın en son çare ayrılmak olsun size bir yazı okumanızı öneriyorum yaseminkartal.kadinlarkulubu.com da eşinizle ayrılmadan önce bir kere daha düşünecekleriniz başlıklı
Yaziyi simdi okudum.Kizimin bir gözyasi dökmemesi için her gün ağlamaya raziyim.Yeter ki o anneli Babali büyüsün.Benim babam öldü.Sağken bizi az severdi ama varligi yeterdi.[/QUOTE]Gaziyi ="yasemin2413, post: 38140787, member: 232973"]aaa blog ismi doğru yazdım yanlış oldu ama Google yazının başlığını yazarsanız bulursunuz
ben anksiyete bozukluğu ve panik atağı olan ayrıca obsesif bi insanım (hastalık hastası) ben aştıysam siz hayli hayli aşarsınız. Bir parça destek olabildiysem ne mutlu bana. inanım yaşadıklarınızın hepsi stres kaynaklı. kızınızada yanlış anlaşılma oldu düzelttik falan deseniz ikna olur belki. benimkiler 3 yaşındalar ama sesimiz yükselince bize söylediklerini biz duysaniz ikiside niye bağırıyorsunuz, böyle bağırarak konuşulmaz, böyle şaka olmaz, baba annemi üzme :) yaaa kıyamıyorum kuzularıma onların canı sağolsun sağlık olsun gerisi hallolur:)Sirt ve boyun ağrilarim iyice artti bu arada.Her tarafim ağriyor.Yüreğ kaniyor.Gözyaşlarim....Kizim irkile irkile uyuyor.Yavrum çok korktu.Anne neden bağırdin diyor.Sinirlerin boşaldi iyice.
arkadaşım merak ettim düzeldimi aranız ne durumdasınız ? umarım herşey yolundadırZaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.
Merhaba canım, eşimle anlaştık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben bundan sonra bizim üzülmemiz için uğraşanlara prim vermeyeceğim.Çünkü biz üzülüyoruz onların keyfi yerinde oluyor.Onlar manali gülmeleri,bakışlari vız gelir tiriz gider bundan böyle.Ev alma konusuna yazlık alıp yazın kafamızı bari dinlesek mi yoksa bulunduğum yerde bir ev alıp zamanla oraya taşınır mıyiz veya kiraya verip yazın tatil için mi kullaniriz bilemiyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz?yaseminpost: 38166290 .!.:arkadaşım merak ettim düzeldimi aranız ne durumdasınız ? umarım herşey yolundadır
AİLESİ SİZe laf söylediğinde sizde cevabını verin eşiniz bunada mı kızıyor?gerçekten zor evladınız için dahada zor.Evet davranislariyla zulüm ediyorlar.Bunu yapmasinlar dedigimde ben suçlu oluyorum.
Evet çok zor hem de.Ama ben takmadıkça bir gün gelecek duyar siz lasacaklar inşallah.Allahım onlara akıl fikir versin.Ya da öyle bir şey versin ki benim ve yuvamla uğraşacak vakit bulamasinlar[/QUOTE][QUOTE="supapatya88, post: 38167322, membeAİLESİ SİZe laf söylediğinde sizde cevabını verin eşiniz bunada mı kızıyor?gerçekten zor evladınız için dahada zor.
benimkilerde çok sever laf sokmayı ama eşim sende ver cevapalrını diyor bende çok yıpranıp gerildim eskiden ama artık çekiniyorlar .birde imkanınız varsa ne kadar az görüşürwseni o kadar iyi.[/QUOTE]Evet çok zor hem de.Ama ben takmadıkça bagelecek duyar siz lasacaklar inşallah.Allahım onlara akıl fikir versin.Ya da öyle bir şey versin ki benim ve yuvamla uğraşacak vakit bulamasinlar
Merhaba canım, eşimle anlaştık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben bundan sonra bizim üzülmemiz için uğraşanlara prim vermeyeceğim.Çünkü biz üzülüyoruz onların keyfi yerinde oluyor.Onlar manali gülmeleri,bakışlari vız gelir tiriz gider bundan böyle.Ev alma konusuna yazlık alıp yazın kafamızı bari dinlesek mi yoksa bulunduğum yerde bir ev alıp zamanla oraya taşınır mıyiz veya kiraya verip yazın tatil için mi kullaniriz bilemiyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?