Az önce sinir krizi geçirdim.

Zaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.

Zaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.
Allah ım kimsenin yuvasını yıkmasın en son çare ayrılmak olsun size bir yazı okumanızı öneriyorum yaseminkartal.blogspot.com da eşinizle ayrılmadan önce bir kere daha düşünecekleriniz başlıklı

Amin canim simdi okuyacağım.

aaa blog ismi doğru yazdım yanlış oldu ama Google yazının başlığını yazarsanız bulursunuz

Gaziyi ="yasemin2413, post: 38140787, member: 232973"]aaa blog ismi doğru yazdım yanlış oldu ama Google yazının başlığını yazarsanız bulursunuz[/QUOTE]
Yaziyi simdi okudum.Kizimin bir gözyasi dökmemesi için her gün ağlamaya raziyim.Yeter ki o anneli Babali büyüsün.Benim babam öldü.Sağken bizi az severdi ama varligi yeterdi.

1
Gaziyi ="yasemin2413, post: 38140787, member: 232973"]aaa blog ismi doğru yazdım yanlış oldu ama Google yazının başlığını yazarsanız bulursunuz
Yaziyi simdi okudum.Kizimin bir gözyasi dökmemesi için her gün ağlamaya raziyim.Yeter ki o anneli Babali büyüsün.Benim babam öldü.Sağken bizi az severdi ama varligi yeterdi.[/QUOTE]
o yazıyı ben yazdım canım . çok yakınım ayrıldı eşinden ve bir yıldır üzgünüz. yeğenimin bu üzüntüsü bizi kahrediyor.Rabbim hepimizin evladını analı babalı büyütsün

Yasemin hanim cok güzel yorumlar yapmış. İnsan yuvasını dağıtırken hele ki çocuğu varsa iki kere değil belki yüzlerce kez düşünmeli. Çocuk için herseye katlanılır demiyorum elbette, ama yazdiklarinizdan anladigim asilmayacak bir durum degil gibi. Esinizi en iyi siz tanirsiniz, gitmeyi düşünmek yerine düzeltmeyi denemelisiniz bence de.

İnşallah sizin de dualarınizla düzeltmeye çalisacagim.Yavrum babasiz büyümesin.Çok aşilamayacak durum yok dediğimiz gibi.İnşallah her şey güzel olur.Çok ağladim yazinizi okuyunca.Bende bir şeyler uyandirdi.Allah razi olsun sizden.Kalbim o kadar kötü ki şu anda intiharla cennet arasında gibiyim.İntihar biliyorum günah.Ama bazen içinden çikamaycak gibi geliyor.Yuvami cennete çevirmek kendimi de bu bunalımdan vikarmam lazim

Sirt ve boyun ağrilarim iyice artti bu arada.Her tarafim ağriyor.Yüreğ kaniyor.Gözyaşlarim....Kizim irkile irkile uyuyor.Yavrum çok korktu.Anne neden bağırdin diyor.Sinirlerin boşaldi iyice.

Sirt ve boyun ağrilarim iyice artti bu arada.Her tarafim ağriyor.Yüreğ kaniyor.Gözyaşlarim....Kizim irkile irkile uyuyor.Yavrum çok korktu.Anne neden bağırdin diyor.Sinirlerin boşaldi iyice.
ben anksiyete bozukluğu ve panik atağı olan ayrıca obsesif bi insanım (hastalık hastası) ben aştıysam siz hayli hayli aşarsınız. Bir parça destek olabildiysem ne mutlu bana. inanım yaşadıklarınızın hepsi stres kaynaklı. kızınızada yanlış anlaşılma oldu düzelttik falan deseniz ikna olur belki. benimkiler 3 yaşındalar ama sesimiz yükselince bize söylediklerini biz duysaniz ikiside niye bağırıyorsunuz, böyle bağırarak konuşulmaz, böyle şaka olmaz, baba annemi üzme :) yaaa kıyamıyorum kuzularıma onların canı sağolsun sağlık olsun gerisi hallolur:)

arkadaşım merak ettim düzeldimi aranız ne durumdasınız ? umarım herşey yolundadır

yaseminpost: 38166290 .!.:
arkadaşım merak ettim düzeldimi aranız ne durumdasınız ? umarım herşey yolundadır
Merhaba canım, eşimle anlaştık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben bundan sonra bizim üzülmemiz için uğraşanlara prim vermeyeceğim.Çünkü biz üzülüyoruz onların keyfi yerinde oluyor.Onlar manali gülmeleri,bakışlari vız gelir tiriz gider bundan böyle.Ev alma konusuna yazlık alıp yazın kafamızı bari dinlesek mi yoksa bulunduğum yerde bir ev alıp zamanla oraya taşınır mıyiz veya kiraya verip yazın tatil için mi kullaniriz bilemiyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz?

Evet davranislariyla zulüm ediyorlar.Bunu yapmasinlar dedigimde ben suçlu oluyorum.
AİLESİ SİZe laf söylediğinde sizde cevabını verin eşiniz bunada mı kızıyor?gerçekten zor evladınız için dahada zor.

[QUOTE="supapatya88, post: 38167322, membeAİLESİ SİZe laf söylediğinde sizde cevabını verin eşiniz bunada mı kızıyor?gerçekten zor evladınız için dahada zor.[/QUOTE]
Evet çok zor hem de.Ama ben takmadıkça bir gün gelecek duyar siz lasacaklar inşallah.Allahım onlara akıl fikir versin.Ya da öyle bir şey versin ki benim ve yuvamla uğraşacak vakit bulamasinlar

[QUOTE="supapatya88, post: 38167322, membeAİLESİ SİZe laf söylediğinde sizde cevabını verin eşiniz bunada mı kızıyor?gerçekten zor evladınız için dahada zor.
Evet çok zor hem de.Ama ben takmadıkça bir gün gelecek duyar siz lasacaklar inşallah.Allahım onlara akıl fikir versin.Ya da öyle bir şey versin ki benim ve yuvamla uğraşacak vakit bulamasinlar[/QUOTE]
benimkilerde çok sever laf sokmayı ama eşim sende ver cevapalrını diyor bende çok yıpranıp gerildim eskiden ama artık çekiniyorlar .birde imkanınız varsa ne kadar az görüşürwseni o kadar iyi.

Evet çok zor hem de.Ama ben takmadıkça bagelecek duyar siz lasacaklar inşallah.Allahım onlara akıl fikir versin.Ya da öyle bir şey versin ki benim ve yuvamla uğraşacak vakit bulamasinlar
benimkilerde çok sever laf sokmayı ama eşim sende ver cevapalrını diyor bende çok yıpranıp gerildim eskiden ama artık çekiniyorlar .birde imkanınız varsa ne kadar az görüşürwseni o kadar iyi.[/QUOTE]
Hiç görüşmüyorum zaten.Esim görüşmeyin o zaman diyor.Yaptiklarini da gülme kizgin bakma gibi anlatma diyor.Artik umursamaz olacağim en adindan sağliğim huzurum için.

Esinizle konusmaniza ve kararli durusunuza sevindim. Kendinize ayrı bir ev alın. Yazlık lüks olur sizin için. Kışın huzursuz olup yazın kafa dinlemek olur. En kısa sürede uzaklaşın huzurunuzu bozan insanlardan.

[QUOTE="Jane_Doe, post: 38167586, member: 640137Hnizle konusmaniza ve kararli durusunuza sevindim. Kendinize ayrı bir ev alın. Yazlık lüks olur sizin için. Kışın huzursuz olup yazın kafa dinlemek olur. En kısa sürede uzaklaşın huzurunuzu bozan insanlardan.[/QUOTE]
Zaten hiç görüşmüyorum.Çalışıyorum ayni zamanda.Yazin tatilimiz var iki ay.Bu süre ve 15 tatilde ve bir de hafta sonları gitsek çok iyi olur.Annem yalniz yaşiyor.Onu da götürecegiz inşallah.Eşim kalorifer döşetip evi komple yenilediği ve tek oğlan evladım diye çikmayı gurur meselesi yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…