ayyy canım çok sevindim anlaşmanıza:) Allah daim etsin inşallah. ben eğer öğretmen falan olsam yada yazın uzuuun bir tatil yapma fırsatım olsa yazlık almayı tercih ederdim. Ama tabi yazlığa gelebilecek hısım akraba çoksa tercih etmezdim ne yalan söyliyim sonra tatil derken daha beter çalışırdım yoksa:) çünkü ben misafir konusunda çok kuralcı değilim olan bana olurdu:)Merhaba canım, eşimle anlaştık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben bundan sonra bizim üzülmemiz için uğraşanlara prim vermeyeceğim.Çünkü biz üzülüyoruz onların keyfi yerinde oluyor.Onlar manali gülmeleri,bakışlari vız gelir tiriz gider bundan böyle.Ev alma konusuna yazlık alıp yazın kafamızı bari dinlesek mi yoksa bulunduğum yerde bir ev alıp zamanla oraya taşınır mıyiz veya kiraya verip yazın tatil için mi kullaniriz bilemiyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz?
Sinir krizini git başka yerde geçir arkadaşım utanmıyor musunuz kazık kadar insanlar bebenin önünde trip atmaya anlaşamıyorsanız ayrılın gidin dışarda tartışın 7 yaşındaki çocuk olmuş 30 yaş sizin yüzünüzden sinir oldum yaKızlar, konumu bilenler bilir. eşime dedim ki: bizi üzenlere sahip çıkıyor benim üzüldüğüm meselelere - ailesinin laf sokmalari- duyarsiz kaliyorsun.Bundan biktim derken sinir krizi geçirmişim.Ya sen ya ben gideyim dedim.Ben bavulumu toplarken benden önce çıkıp gitti.Bütün bunlar 7 yasindaki kizimin önünde oluyor.Kizin buradan gidelim diyor.Anne sen burada mutsuzsun diyor.Ne yapsam bilemedim kizlar?
7 yaşında çocuğunuz varmış,çok şanslısınız bence.. Eğer eşinizin size kötü bir tavrı yoksa ,mesele sadece onun ailesinin düşüncesizlikleriyse bence görmezden gelin. Onlar da öyle insanalr demekki, gülüp geçin. Zaten sizi üzemediklerini görünce onlar da laf sokmalarını azaltıcaktır. Dik durun, aldırış etmeyin hiç eğer eşinizle başka bir sorununuz yoksa..Kızlar, konumu bilenler bilir. eşime dedim ki: bizi üzenlere sahip çıkıyor benim üzüldüğüm meselelere - ailesinin laf sokmalari- duyarsiz kaliyorsun.Bundan biktim derken sinir krizi geçirmişim.Ya sen ya ben gideyim dedim.Ben bavulumu toplarken benden önce çıkıp gitti.Bütün bunlar 7 yasindaki kizimin önünde oluyor.Kizin buradan gidelim diyor.Anne sen burada mutsuzsun diyor.Ne yapsam bilemedim kizlar?
Evet herkesi olduğu gibi kabul etmek en iyizsi olacak gibi.Allaha şükrediyorum her gün bize bir evlat verdiği için.Eşim çok iyi.Ama her7 yaşında çocuğunuz varmış,çok şanslısınız bence.. Eğer eşinizin size kötü bir tavrhoksa ,mesele sadece onun ailesinin düşüncesizlikleriyse bence görmezden gelin. Onlar da öyle insanalr demekki, gülüp geçin. Zaten sizi üzemediklerini görünce onlar da laf sokmalarını azaltıcaktır. Dik durun, aldırış etmeyin hiç eğer eşinizle başka bir sorununuz yoksa..
Ama herkesi ailene karistirirsan en azından davranislarini kafaya takarsan kendimize zarar veriyoruz.Bunu öğrenmem için belki sinir boşalması yaşanan gerekiyordu.Şerr görünende bir hayir var olabilir.O yüzden yaşadıklarımdan bir şey öğrenmeyi kâr sayiyorum artık.Allah herkese huzur versin.alarst: 38170672 .!.:Evet herkesi olduğu gibi kabul etmek en iyizsi olacak gibi.Allaha şükrediyorum her gün bize bir evlat verdiği için.Eşim çok iyi.Ama her
hiçbir şeyi bilmiyorum ama kızınız ileride panikatak ve anksiyete hastası olacak büyük ihtimalle önünde sinir krizi geçirip tartışmalara giriyorsanız..o her atak geçirdiğinde çare olamadığınızda bu günlerinizde değersiz insanlar için geçirdiğiniz sinir krizlerine lanet edeceksiniz..lütfen bundan sonra dikkat edin tartışmalarınızı evladınızın önünde yapmayın.Allah mutlu huzurlu bir ömür versin ailenize.Zaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.
Amin cümlemiz için huzurlu ömür versin Rabbim.inşallah kızım için dedikleriniz olmaz.hiçbir şeyi bilmiyorum ama kızınız ileride panikatak ve anksiyete hastası olacak büyük ihtimalle önünde sinir krizi geçirip tartışmalara giriyorsanız..o her atak geçirdiğinde çare olamadığınızda bu günlerinizde değersiz insanlar için geçirdiğiniz sinir krizlerine lanet edeceksiniz..lütfen bundan sonra dikkat edin tartışmalarınızı evladınızın önünde yapmayın.Allah mutlu huzurlu bir ömür versin ailenize.
Yok biz çözümlüyoruz artik eşimle meseleyi.Rabbim huzurumuzu bozmak isteyenlere biz sağlam durursak firsat vermez insaAllahDurumu tam olarak bilmiyorum. Fakat bir şeyleri düzeltmek istiyorsunuz sanırım.
Bir çocuğun ailesiyle büyümesi tabii ki daha iyidir güzeldir ancak baba, baba değilse zorlamanın da bir anlamı yoktur.
Hem kendinizi yıpratırsınız hem de olan çocuğunuza olur. Aile içi yaşanan her şey onun için çok önemli.
İlişki düzelmeyecek gibiyse, yalama olduysa, cıvıklaştıysa artık yollarınızı ayırmanız daha güzel olacaktır.
Çocuğunuz daha az etkilenir bu durumdan emin olun. İlk başlarda üzülür canı sıkılır belki ama alışacaktır.
daha çok sevindim ozaman sizde duanızı eksik etmeyin bizlere. Valizi ortalıktan kaldırın, ayrılık kelimesinide lügatınızdan kaldırın :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnşallah hayırlisi olsun canim.Sizin yaziniz yuvami kurtardi.Allah sizden razi olsunmYoksa valizimi hazirlamis gidiyordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?