Az önce sinir krizi geçirdim.

ayyy canım çok sevindim anlaşmanıza:) Allah daim etsin inşallah. ben eğer öğretmen falan olsam yada yazın uzuuun bir tatil yapma fırsatım olsa yazlık almayı tercih ederdim. Ama tabi yazlığa gelebilecek hısım akraba çoksa tercih etmezdim ne yalan söyliyim sonra tatil derken daha beter çalışırdım yoksa:) çünkü ben misafir konusunda çok kuralcı değilim olan bana olurdu:)
tabi sizdeki durum nasıl bilemicem.
bence bide daimi oturduğum şimdiki evimin sınırlarını iyi çizebilecekmiyim buda var. hani halen huzursuz oluyorsam daimi oturacağım bi ev alırdım. yani bi süre kendimizi bi sınardım. sınama başarılıysa oturduğum evde bize kalıcaksa başka bir ev yada dükkan alıp yatırım yapardım. onun kirasıyla istediğim yerde tatil yapardım:) hem millete tatilde hizmet etmez hizmet görürdüm:)))))) yazlık alınca kısa süre için baya para bağlanıyor. tabi boş ev olunca arada bakım yapmakda gerekir yada aidat falan+faturalar..vs.vs... yükü çok gibi geliyor bana. hiç bişey yapmasan hem gidince hem dönerken full temizlik yapılcak. tatilin tatilliği kalmıyor.

İnşallah hayırlı olana karar verirsiniz, Allah pişman etmicek olanı nasib etsin:)

İnşallah hayırlisi olsun canim.Sizin yaziniz yuvami kurtardi.Allah sizden razi olsunmYoksa valizimi hazirlamis gidiyordumm

Sinir krizini git başka yerde geçir arkadaşım utanmıyor musunuz kazık kadar insanlar bebenin önünde trip atmaya anlaşamıyorsanız ayrılın gidin dışarda tartışın 7 yaşındaki çocuk olmuş 30 yaş sizin yüzünüzden sinir oldum ya

7 yaşında çocuğunuz varmış,çok şanslısınız bence.. Eğer eşinizin size kötü bir tavrı yoksa ,mesele sadece onun ailesinin düşüncesizlikleriyse bence görmezden gelin. Onlar da öyle insanalr demekki, gülüp geçin. Zaten sizi üzemediklerini görünce onlar da laf sokmalarını azaltıcaktır. Dik durun, aldırış etmeyin hiç eğer eşinizle başka bir sorununuz yoksa..

[QUOTEkrizini olites, post: 38170142, member: 384066"]Sinir krizini git başka yerde geçir arkadaşım utanmıyor musunuz kazık kadar insanlar bebenin önünde trip atmaya anlaşamıyorsanız ayrılın gidin dışarda tartışın 7 yaşındaki çocuk olmuş 30 yaş sizin yüzünüzden sinir oldum ya[/QUOTE]
Sinir krizini insan bilerek geçirmiyor.Doğru söylüyorsunuz kızımin önünde tartışmamaliydik.Ama ne yazık ki insan bazen hata edebiliyor.Önemli olan bundan sonrası.Kızımız için her şeyin en sağlıklısını düşünebilmek için psikologlar derneğinin eğitimlerine baş vurdum.İnşallah öğrenip uygulayacağım.Kötülüklere maruz kalmamamız için her yönden kendimi grliştireceğim artık.Manevi yönümü daha da tabì.

Evet herkesi olduğu gibi kabul etmek en iyizsi olacak gibi.Allaha şükrediyorum her gün bize bir evlat verdiği için.Eşim çok iyi.Ama her

alarst: 38170672 .!.:
Evet herkesi olduğu gibi kabul etmek en iyizsi olacak gibi.Allaha şükrediyorum her gün bize bir evlat verdiği için.Eşim çok iyi.Ama her
Ama herkesi ailene karistirirsan en azından davranislarini kafaya takarsan kendimize zarar veriyoruz.Bunu öğrenmem için belki sinir boşalması yaşanan gerekiyordu.Şerr görünende bir hayir var olabilir.O yüzden yaşadıklarımdan bir şey öğrenmeyi kâr sayiyorum artık.Allah herkese huzur versin.

Zaten tel.nu kapatmış.Terk etmeyeyim kizim için.Ama ev aramaya da devam edeyim.Evi alirken birlikte oluruz zaten.Dua edi nolur! İki kiskanc yüzünden düstüğümüz duruma bak.Allah sonumuzu hayirli etsin.
hiçbir şeyi bilmiyorum ama kızınız ileride panikatak ve anksiyete hastası olacak büyük ihtimalle önünde sinir krizi geçirip tartışmalara giriyorsanız..o her atak geçirdiğinde çare olamadığınızda bu günlerinizde değersiz insanlar için geçirdiğiniz sinir krizlerine lanet edeceksiniz..lütfen bundan sonra dikkat edin tartışmalarınızı evladınızın önünde yapmayın.Allah mutlu huzurlu bir ömür versin ailenize.

Durumu tam olarak bilmiyorum. Fakat bir şeyleri düzeltmek istiyorsunuz sanırım.
Bir çocuğun ailesiyle büyümesi tabii ki daha iyidir güzeldir ancak baba, baba değilse zorlamanın da bir anlamı yoktur.
Hem kendinizi yıpratırsınız hem de olan çocuğunuza olur. Aile içi yaşanan her şey onun için çok önemli.
İlişki düzelmeyecek gibiyse, yalama olduysa, cıvıklaştıysa artık yollarınızı ayırmanız daha güzel olacaktır.
Çocuğunuz daha az etkilenir bu durumdan emin olun. İlk başlarda üzülür canı sıkılır belki ama alışacaktır.

Amin cümlemiz için huzurlu ömür versin Rabbim.inşallah kızım için dedikleriniz olmaz.

Yok biz çözümlüyoruz artik eşimle meseleyi.Rabbim huzurumuzu bozmak isteyenlere biz sağlam durursak firsat vermez insaAllah

Yasemin Hanim teşekkürler güzel dilekleriniz için.Hayirlisi olur insallah

İnşallah hayırlisi olsun canim.Sizin yaziniz yuvami kurtardi.Allah sizden razi olsunmYoksa valizimi hazirlamis gidiyordumm
daha çok sevindim ozaman sizde duanızı eksik etmeyin bizlere. Valizi ortalıktan kaldırın, ayrılık kelimesinide lügatınızdan kaldırın :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin.

[QUOTinşallah in2413, post: 38179856, member: 232973"]daha çok sevindim ozaman sizde duanızı eksik etmeyin bizlere. Valizi ortalıktan kaldırın, ayrılık kelimesinide lügatınızdan kaldırın :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin.[/QUOTE]
Amin inşallah cümlemiz için mutluluk daim olur.Valizi haftaya kaplicaya gitmek üzere boşalttim.O kelimeyi de sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…