- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Hayır sanmıyorumtam evin karşısında bir tartışma çıktı çok korktum aradım ihbar ettim. tekrar aradım dağıldığını söyledim ama sonra gelmişlerdi bir kere. Sizce aramakla iyi mi yaptım inanın o kadar korktum ki birine bir şey olacak diye.siz olsaydınız ararmıydınız? Dedim devriye atarsınız olmadı dedim.tamam dediler herhangi bir sorun olurmu acaba.
çok teşekkür ederim .:)Hayır sanmıyorum
Akıl vermeyi de ihmal etmemişsin olmadı devriye atarsınıztam evin karşısında bir tartışma çıktı çok korktum aradım ihbar ettim. tekrar aradım dağıldığını söyledim ama sonra gelmişlerdi bir kere. Sizce aramakla iyi mi yaptım inanın o kadar korktum ki birine bir şey olacak diye.siz olsaydınız ararmıydınız? Dedim devriye atarsınız olmadı dedim.tamam dediler herhangi bir sorun olurmu acaba.
Yalniz jandarmada bozuntuya vermemis tamam demis:)Akıl vermeyi de ihmal etmemişsin olmadı devriye atarsınızGece gece güldürdün beni
ben size bir şey daha sormak istiyorum bunu burada yazamadım belki sorun olur diye özelden yazayımmı :)Akıl vermeyi de ihmal etmemişsin olmadı devriye atarsınızGece gece güldürdün beni
inanki ben biri ölecek sandım o vurma sesleri hala aklımdda elim ayagım titrıyor sanki orada ben varım oyle bir panik yaptım. Sende ne kadar iyi niyetlisin ya . Keşke herkes bizim gibi düşünsetabıkı ıyı yaptın orada bırı oldurulse vıjdan azabı mahvederdı.
aynı şeyı yaşadım trafıkte arabadan ındıler birbirlerine saldırıyorlar.ben hemen telefona yapıştım elim ayağım titriyor.155 i aradım.ben hariç herkes gırgırında ,yorum yapıyorlar gulerek.kamera çekimi yapıyorlar inanabiliyor musunuz.!! ve kalabalık dağıldıktan sonra neden arıyorsun ki ne güzel izleyecektik dediler. insanları neden sevmediğimi yalnızlığı dıbıne kadar neden seçtiğimi daha ıyı anlıyorum. ya bırı olseydi. kendı canından olmayan biri olmadığı için canımız yanmayacaktı belki evet ama bizim başımızada gelebilir.çok iyi yapmışsın.ortaya çıksa ne olur. beladan kurtarıyorsun daha.
aynen tamam dedi güldü banaYalniz jandarmada bozuntuya vermemis tamam demis:)
çok teşekkür ederim .Duyarlı bir vatandaş olduğunuz için tebrik ederim.Bazısı böyle şeylerde durup izliyor haberlerde filan gördükçe çok sinir oluyorum.İsminizi hiçbir şekilde vermiyorlar içiniz rahat olsun
bende sizin gibi düşündüm. Dedim şimdi ismim ortaya çıkarsa . bu adamlara bulaşmak istemiyorum çok teşekkkür ederim cevabınız içinEvimin karşısında süğün salonu var ve her hafta bir kavga kesin çıkar ve ihbar eden hep ben olurum (benden başka arayanda vardır belli bilmiyorum) polis tüm bilgilerimizi görüyor zaten aradığımızda ama bınu kimseye vermez merak etmeyin.hatta az öncede apartmanda hırsızlıktan şüphelenip aradım daha yeni gittiler açıklamayı yapıp
Polis,jandarma güvenliğimiz için var,bizde insani görevlerinizi yapıyoruz nE var ki bunda?bilinçli yanlış ihbar yapmadıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?