- Konu Sahibi alyesilmor
-
a.s.Arkadaslar benden dun 3 tane yumurta toplandi bu kadar az olmasi beni sasirtti ben daha cok bekliyordum. Doktorum 6-7 toplariz diyordu ama demekki bos folikuller varmis. Bugun embriyolog aradi 3 tane olgun yumurtam varmis ve bunlarin ikisi dollenmis dedi. Transfer gunu icin tekrar arayacaklar ama ben ya dollenen yumurtalar gelismeye devam etmezse diye dusunuyorum. Aranizda benim gibi az yumurtasi olup ta transfer olan ya da hamile kalan arkadaslar var mi? Allahim cocuk sahibi olmak icin bizim gibi ugrasipta turlu turlu sikintilara , zahmetlere, masraflara giren butun anne adaylarina hayirli evlatlar versin. Amin.
a.s.Arkadaslar benden dun 3 tane yumurta toplandi bu kadar az olmasi beni sasirtti ben daha cok bekliyordum. Doktorum 6-7 toplariz diyordu ama demekki bos folikuller varmis. Bugun embriyolog aradi 3 tane olgun yumurtam varmis ve bunlarin ikisi dollenmis dedi. Transfer gunu icin tekrar arayacaklar ama ben ya dollenen yumurtalar gelismeye devam etmezse diye dusunuyorum. Aranizda benim gibi az yumurtasi olup ta transfer olan ya da hamile kalan arkadaslar var mi? Allahim cocuk sahibi olmak icin bizim gibi ugrasipta turlu turlu sikintilara , zahmetlere, masraflara giren butun anne adaylarina hayirli evlatlar versin. Amin.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun, yumurtaların sayısı az tamam ama önemli olan kaliteli olması ki seninkiler kaliteliymiş ve döllenme de gerçekleşmiş, zaten biliyorsun yasa gereği ilk 2 denemede tek embryo transferi var, senin kaçıncı bilmiyorum ama canını sıkma derim tatlım.
Benim yumurta sayım da 5di, hepsi döllendi ve hepsi iyi kalite gidiyordu ama transfer günü gelince kaliteleri düştü sadece 1 tane kaldı o da 2çkalite ama ben şu an allah nazarlardan saklasın tekm yumurta ikizlerime hamileyim, darısı başına...
maşallah diyelim... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Saol cnm, allah sizin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah..
Sezra arkadasim Allah yuzunu guldurur insallah iyi haberlerini burda bizimle paylasirsin da hep beraber seviniriz insallah...
Ben henüz toplanma aşamasına gelmedim benimde adetin 2.günü 2 yumurtam görüşdü üç günlük ilaç kullanımı sonrası bugün kontrolüm var o 2 yumurtada büyüme ,gelişme olduysa devam yoksa iptal edilecek.Bakalım Rabbim OL diyecekmi?
Rabbim bu yoldaki herkese merhamet eylesin.Amin!
bu topikte yazan kızlar yaşınız ve fsh değerlerinizide yazarmısınız lütfen. benim de 3 yumurtam oluştu, çok ağılıyorum, çok tedirginim. allah yardımcımız olsun..
Meldi benim yasim 39 belki bu yuzdendir az yumurtam olmasi. 5 ay onceki 2. denememde 5 yumurta toplanmisti simdi 3 tane. embriyolog bana iyi sayida yumurtan olmus dedi sasirdim onemli olan kaliteli olmasiymis onun icin uzulme tek kaliteli yumurtayla da cocuk sahibi olan var. benim ilk denemede 4 embriyo transfer edilmisti ama olmayinca cokla da olmuyor iste. fsh degerimi tam bilmiyorum ama normal degerler arasinda.
Ben henüz toplanma aşamasına gelmedim benimde adetin 2.günü 2 yumurtam görüşdü üç günlük ilaç kullanımı sonrası bugün kontrolüm var o 2 yumurtada büyüme ,gelişme olduysa devam yoksa iptal edilecek.Bakalım Rabbim OL diyecekmi?
Rabbim bu yoldaki herkese merhamet eylesin.Amin!
yaşım 28. ama fsh değerim nedir bilmiyorum( elimdeki test sonuçlarına baktım ama fsh adına hiç bişey görmedim... keşke sana yardımcı olabilseydim ama ben de en az senin kadar tedirginim arkadaşım. sonucumu merak ediyorum. tek embriyom beni sevecek mi yoksa terk mi edecek diye için için kıvranıyorum. ve Rabbim'imizin merhametine sığınıyorum. hayırlısı...
kizlar yarin transfer gunum 2 yumurta dollenmisti ikiside bolunuyormus cok sevindim =) insallah yarina kadar bir problem olmaz. ikiside transfer olacak Allahin izniyle. dualarinizi benden esirgemeyin insallah bu son olur Allah butun isteyenlere annelik duygusunu tattirsin. cok ta hastayim her tarafim dokuluyor agriyor bugun hep yattim soguk alginligi heralde yarin basima is acmaz insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?