az sayida yumurta toplanmasi

allah yardımcın olsun canım. benim 12 yumurtam oluşmuştu. sadece üç tanesi döllenmiş 2 tanesi bölünmeye devam etmişti. bir tane transfer edildi. çok şükür tuttu. darısı başına canım. üzülmeye gerek yokmuş yani. moralini yüksek tut. en önemlisi bu. rabbim yolunu açık etsin.

ayy ister misin ikizlerin olsun:)))) dualarım seninle, Rabbimiz gönlüne göre versin canım... herşey gönlünce olsun:)

Meldi evet canım arkadan 2 daha geldi 3 adet 6mm bir adet 13 mm şuan ..bunu bildin tutup tutmayacağınıda bilirsin sen
canım inşallah rabbim duyacak sesimizi bebişini kucağına alman dileğiyle..

merhaba kızlar.ben 30 yaşındaydım tedaviye başladığımda.fsh çok yüksek çıktı.doktorum menepoza giriyosun sadece 2 yumurtan kalmış onlarda kalitesiz dedi.günlerce ağladım.ilaç tedavisine başladık.fsh 8 oldu.ama sadece 5 yumurta toplandı.bunlarında sadece 3 tanesi döllendi.transfer gününe kadar 2 tane kaldı ve 2 tanesi transfer edildi(tüp ebek yasasından tam zamanında yırttım yani)1 tanesi tuttu.şimdi 2 aylık kızım kucağımda bunları yazarken.allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
arkadaşlar gerçekten herşey moralle ilgili.bana transfer edildiğinde o kadar çok sorunum vardı ki ama transferden sonra 1 hafta yataktan kalkmadım ve transfer edilen yumurtalar canlıydı yani ben eve gittiğimde hamileydim zaten.şimdi ikinciyide tüp bebekle düşünüyorum.ama tek embriyo yasası kalkarsa çok iyi olur.

Allah mutluluğunuzu daim etsin:)))) işte böyle güzel hikayeler okumalıyız. Teşekkürler

Arkadaslar bugun transfer yapildi 2 tane ikinci kalite embriyo. birisi 7 hucreli birisi 12 hucreliymis. Embriyologun dedigine gore 3. gunde 8 ve uzeri iyiymis. hic olmazsa birisi tutsa.hadi bakalim hayirlisi.simdi 12 gun nasil gececek: :)

Canım, moral oldun bizlere, sağolasın

Tedavideki arkadaşlara da hayırlı haberler diliyorum

Arkadaslar bugun transfer yapildi 2 tane ikinci kalite embriyo. birisi 7 hucreli birisi 12 hucreliymis. Embriyologun dedigine gore 3. gunde 8 ve uzeri iyiymis. hic olmazsa birisi tutsa.hadi bakalim hayirlisi.simdi 12 gun nasil gececek: :)
hayırlı olsun canım insallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar

hayırlı ve uğurlu olsunnnn... dilediğin gibi olsun:) bence ikisi birden sana sıkıca tutunsun inşallahhhh:)))) bol şans arkadaşım. sayılı gün çabuk geçer kavramı bizim bu bekleyişlerde dibe vuruyor maalesef. kafana isteyerek ve bilerek taktığın minik embriyoların sayesinde 12 gün uzadıkça uzuyor:))) ama geçiyor. benim 6. gün. aç kapa gözlerini de vakit geçsin, yüzün ve yüzümüz hep beraber gülsün. umarım hepimiz hayırlı ve güzel haberlere boğarız bu siteyi...

:\:
Amiiiiiiiiin

kızlar benim için yarın büyük gün. yumurtalar toplanacak çok korkuyorum. inş. kaliteli olular ve emeklerim boşa çıkmaz. lütfen ban dua edin.

canım ya merak ettim yumurtaların kalitesi güzel bieseyler yaptın mı kür felan bende bu hafta adet beklıyorum baslıcam da korkuyorum

canım ya merak ettim yumurtaların kalitesi güzel bieseyler yaptın mı kür felan bende bu hafta adet beklıyorum baslıcam da korkuyorum

yo hic bisey yapmadim sadece iyi beslenmeye calistim bal sut pekmez falan. stresten uzak dur rahat ol Allahin dedigi olur insallah kaliteli kaliteli yumurtalarin olur

yo hic bisey yapmadim sadece iyi beslenmeye calistim bal sut pekmez falan. stresten uzak dur rahat ol Allahin dedigi olur insallah kaliteli kaliteli yumurtalarin olur

uzun zamandır bende yediklerime cok dikkat ediyorum bal süt pekmez tükeetım bende insallah benimde hepımız icin insallah kaliteli yumurtalarımz olsun .rabbim insallah yüzünü güldürsün canım güzel heberlerini almak icin sabırsızlanıyoruz

Kızlar yumurtalarımın 1Tanesi 18 mm çok önden gidiyor diğer 3ü 9 mm çatlatma önleyici iğnelerle baskılamaya çalışıyoruz ama sanırım onu gözden çıkardık çatlayıp diğerlerini etkilemezse devam edeceğiz. c.ertesi belli olacak.benim belirsizliğim bitmio bi türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…