- Konu Sahibi alyesilmor
-
kizlar yarin transfer gunum 2 yumurta dollenmisti ikiside bolunuyormus cok sevindim =) insallah yarina kadar bir problem olmaz. ikiside transfer olacak Allahin izniyle. dualarinizi benden esirgemeyin insallah bu son olur Allah butun isteyenlere annelik duygusunu tattirsin. cok ta hastayim her tarafim dokuluyor agriyor bugun hep yattim soguk alginligi heralde yarin basima is acmaz insallah....
kizlar yarin transfer gunum 2 yumurta dollenmisti ikiside bolunuyormus cok sevindim =) insallah yarina kadar bir problem olmaz. ikiside transfer olacak Allahin izniyle. dualarinizi benden esirgemeyin insallah bu son olur Allah butun isteyenlere annelik duygusunu tattirsin. cok ta hastayim her tarafim dokuluyor agriyor bugun hep yattim soguk alginligi heralde yarin basima is acmaz insallah....
merhaba kızlar.ben 30 yaşındaydım tedaviye başladığımda.fsh çok yüksek çıktı.doktorum menepoza giriyosun sadece 2 yumurtan kalmış onlarda kalitesiz dedi.günlerce ağladım.ilaç tedavisine başladık.fsh 8 oldu.ama sadece 5 yumurta toplandı.bunlarında sadece 3 tanesi döllendi.transfer gününe kadar 2 tane kaldı ve 2 tanesi transfer edildi(tüp ebek yasasından tam zamanında yırttım yani)1 tanesi tuttu.şimdi 2 aylık kızım kucağımda bunları yazarken.allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
arkadaşlar gerçekten herşey moralle ilgili.bana transfer edildiğinde o kadar çok sorunum vardı ki ama transferden sonra 1 hafta yataktan kalkmadım ve transfer edilen yumurtalar canlıydı yani ben eve gittiğimde hamileydim zaten.şimdi ikinciyide tüp bebekle düşünüyorum.ama tek embriyo yasası kalkarsa çok iyi olur.
merhaba kızlar.ben 30 yaşındaydım tedaviye başladığımda.fsh çok yüksek çıktı.doktorum menepoza giriyosun sadece 2 yumurtan kalmış onlarda kalitesiz dedi.günlerce ağladım.ilaç tedavisine başladık.fsh 8 oldu.ama sadece 5 yumurta toplandı.bunlarında sadece 3 tanesi döllendi.transfer gününe kadar 2 tane kaldı ve 2 tanesi transfer edildi(tüp ebek yasasından tam zamanında yırttım yani)1 tanesi tuttu.şimdi 2 aylık kızım kucağımda bunları yazarken.allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
arkadaşlar gerçekten herşey moralle ilgili.bana transfer edildiğinde o kadar çok sorunum vardı ki ama transferden sonra 1 hafta yataktan kalkmadım ve transfer edilen yumurtalar canlıydı yani ben eve gittiğimde hamileydim zaten.şimdi ikinciyide tüp bebekle düşünüyorum.ama tek embriyo yasası kalkarsa çok iyi olur.
hayırlı olsun canım insallah annesine sıkı sıkı tutunsunlarArkadaslar bugun transfer yapildi 2 tane ikinci kalite embriyo. birisi 7 hucreli birisi 12 hucreliymis. Embriyologun dedigine gore 3. gunde 8 ve uzeri iyiymis. hic olmazsa birisi tutsa.hadi bakalim hayirlisi.simdi 12 gun nasil gececek: :)
hayırlı olsun canım insallah annesine sıkı sıkı tutunsunlar
Arkadaslar bugun transfer yapildi 2 tane ikinci kalite embriyo. birisi 7 hucreli birisi 12 hucreliymis. Embriyologun dedigine gore 3. gunde 8 ve uzeri iyiymis. hic olmazsa birisi tutsa.hadi bakalim hayirlisi.simdi 12 gun nasil gececek: :)
hayırlı ve uğurlu olsunnnn... dilediğin gibi olsun:) bence ikisi birden sana sıkıca tutunsun inşallahhhh:)))) bol şans arkadaşım. sayılı gün çabuk geçer kavramı bizim bu bekleyişlerde dibe vuruyor maalesef. kafana isteyerek ve bilerek taktığın minik embriyoların sayesinde 12 gün uzadıkça uzuyor:))) ama geçiyor. benim 6. gün.aç kapa gözlerini de vakit geçsin, yüzün ve yüzümüz hep beraber gülsün. umarım hepimiz hayırlı ve güzel haberlere boğarız bu siteyi...
kızlar benim için yarın büyük gün. yumurtalar toplanacak çok korkuyorum. inş. kaliteli olular ve emeklerim boşa çıkmaz. lütfen ban dua edin.
Arkadaslar bugun transfer yapildi 2 tane ikinci kalite embriyo. birisi 7 hucreli birisi 12 hucreliymis. Embriyologun dedigine gore 3. gunde 8 ve uzeri iyiymis. hic olmazsa birisi tutsa.hadi bakalim hayirlisi.simdi 12 gun nasil gececek: :)
canım ya merak ettim yumurtaların kalitesi güzel bieseyler yaptın mı kür felan bende bu hafta adet beklıyorum baslıcam da korkuyorum
yo hic bisey yapmadim sadece iyi beslenmeye calistim bal sut pekmez falan. stresten uzak dur rahat ol Allahin dedigi olur insallah kaliteli kaliteli yumurtalarin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?