• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

~ Az yiyerek ve çokça yürüyerek kilo verme mücadelem ~

Hoşgeldin :) Bütün öğrenciler toplandık :)
Ben de tam anlamıyla başlayamadım bir türlü, evde misafirler bitmiyor, bir de yatılı, onları bırakıp yürüyüşe çıkamadım.
Yarın ben de başlıyorum. :8:

Aynen bende misafir derdinden baslayamadim. Ama yarin kesinnnnn :)

Birde kizlar telefondam nasil smile ekliyorsunuz. Ben beceremedim. Böyle ifadesiz ifadesiz kaldim.:(

Kizlar belki biliyorsunuzdur, belki bilmiyorsunuzdur. Ben yine de sizleri bildiklerimle bilgilendireyim.
1- Sporsuz zayiflamak catlaklara neden olur. Bu yuzden spor az da olsa yapılmalı. Andorid telefonunuz varsa store da cok iyi egzersizler var tavsiye ederim.
2- Nerenizin daha cok spora ihtiyaci varsa belirleyip ona gore spor yapin. Mesela benim simitlerim var ve en kisa zamanda genisligini hesaplayip onu inceltmek icin sporlara baslayacagim. Sizide
bilgilendiririm.
3- 17.00den sonra yediginiz mandalina dahi kacamak hukmundedir. Metobolizmamiz yavasladigi icin bir mandalinayi dahi eritemez. Ancak saat 13.00 gibi yeddiginiz koca tabak makarna icin uzulmeyin. Her zaman olmamak sartiyla bir kac kere olan bu kacamak aksama kadar eritilir. Sorun yok yani :)
4- Benim gibi gunde 2 bardaktan fazla su icemeynelerdenseniz. 1 kase yogurdunuza 1 avuc yulaf katıp yiyin. Susadignizi goreceksiniz.
5-Zararsiz gordugumuz form urunlerinden tamamen uzak durun. Direkt olarak bel bolgesine yag olarak gidiyorlar. Diyetisyen onaylı bir bilgi.
Simdilik aklıma gelenler bunlar kizlar. Aklima geldikce size yazarım. Aaa birde hepimizi incelmesini istedigimiz bir bolgemizi belirleyelim bir hedef ve zaman koyalim. Diuetle birlikte onu da goturelim diyorum. :)

Ayrica bugun oglen kalktigim icin sabah kahvaltisi yapmadim. Ogle yemegi yedim.

2 haslanmis yumurta
2 bardak komposto = 406 kalori

Birde kizlar sizlere tavsiyem kalori hesabi yapin. Boylece sabah abarttiysaniz aksam ona gire yiyip daha hizli zatilayabilirsiniz. Gunluk kalori ihtiyacimi 1500 olarak belirledim. Eger andoridiniz varsa storedan fatsecret uygulamasini eger bilgisayardan giriyorsaniz da eti formun sitesindeki kalori sayacini her gun doldurmanızi tavsiye ediyorum.

Kizlar belki biliyorsunuzdur, belki bilmiyorsunuzdur. Ben yine de sizleri bildiklerimle bilgilendireyim.
1- Sporsuz zayiflamak catlaklara neden olur. Bu yuzden spor az da olsa yapılmalı. Andorid telefonunuz varsa store da cok iyi egzersizler var tavsiye ederim.
2- Nerenizin daha cok spora ihtiyaci varsa belirleyip ona gore spor yapin. Mesela benim simitlerim var ve en kisa zamanda genisligini hesaplayip onu inceltmek icin sporlara baslayacagim. Sizide
bilgilendiririm.
3- 17.00den sonra yediginiz mandalina dahi kacamak hukmundedir. Metobolizmamiz yavasladigi icin bir mandalinayi dahi eritemez. Ancak saat 13.00 gibi yeddiginiz koca tabak makarna icin uzulmeyin. Her zaman olmamak sartiyla bir kac kere olan bu kacamak aksama kadar eritilir. Sorun yok yani :)
4- Benim gibi gunde 2 bardaktan fazla su icemeynelerdenseniz. 1 kase yogurdunuza 1 avuc yulaf katıp yiyin. Susadignizi goreceksiniz.
5-Zararsiz gordugumuz form urunlerinden tamamen uzak durun. Direkt olarak bel bolgesine yag olarak gidiyorlar. Diyetisyen onaylı bir bilgi.
Simdilik aklıma gelenler bunlar kizlar. Aklima geldikce size yazarım. Aaa birde hepimizi incelmesini istedigimiz bir bolgemizi belirleyelim bir hedef ve zaman koyalim. Diuetle birlikte onu da goturelim diyorum. :)
sağol bak 4 . maddeyi bilmiyodum ben denerim:34:

Ben calisiyorum evde nasil spor yapabilirim ki

bilgilendiririm.

Ayrica bugun oglen kalktigim icin sabah kahvaltisi yapmadim. Ogle yemegi yedim.

2 haslanmis yumurta
2 bardak komposto = 406 kalori

Birde kizlar sizlere tavsiyem kalori hesabi yapin. Boylece sabah abarttiysaniz aksam ona gire yiyip daha hizli zatilayabilirsiniz. Gunluk kalori ihtiyacimi 1500 olarak belirledim. Eger andoridiniz varsa storedan fatsecret uygulamasini eger bilgisayardan giriyorsaniz da eti formun sitesindeki kalori sayacini her gun doldurmanızi tavsiye ediyorum.

sağol bak 4 . maddeyi bilmiyodum ben denerim:34:

Merhaba kızlar :)

Evet, ben de kalori hesabı yapıyorum. Hedefim günlük 1000 kaloriyi geçmemek (oldukça düşük bir kalori) ama her zaman başaramıyorum, o civarlarda dolanıyorum :1:

Yürüyüşün çok faydasını gördüğüm için bol bol yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. Sabah 6 km yürüdüm, birazdan 10 kmlik bir yürüyüş daha yapıcam. Yemek listemi de akşama toplu bir şekilde yazarım.

Leslie var, evde onunla yürüyüş yapabilirsin. Ben bir aralar yaptım, faydasını da gördüm ama sonra sıkıldım tabi, dışarıda yürümek daha iyi geliyor bana ama zamanın yoksa tam sana göre.

1 mil

http://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE

2 mil

http://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY

Gercekten supermis bu. Bende okudugum icin vede yokuslarla dolu bir yerde yasadigim icin yuruyus pek yapamıyorum. Yuruyus yapmak icin otobusle bir yere gidip oeadan yurumeye baslamam lazim dusunun. :) ama buna bayıldım.

Ben calisiyorum evde nasil spor yapabilirim ki
Eger android telefonunuz varsa play storeda cok iyi egzersizler var bolgesel olarak 5-8-10 dakikalil seanslarla egzersiz yapiyorsunuz. Ayni sekilde interneti biraz kurcaladiginizda da cok faydali videolar bulabilirsiniz. Ozellikle kendi basiniza bile olsa plates yapmanizi tavsiye ederim. Internette bir cok video mevcut.

Gercekten supermis bu. Bende okudugum icin vede yokuslarla dolu bir yerde yasadigim icin yuruyus pek yapamıyorum. Yuruyus yapmak icin otobusle bir yere gidip oeadan yurumeye baslamam lazim dusunun. :) ama buna bayıldım.

Evet, çok faydalı :)
Ama ben bir süre sonra kadının konuşmasına dayanamaz oldum, sesi kapatıp öyle yaptım :52::9:

Sabah: 2 dilim ekmek, 5-6 zeytin, 1 bardak çay

Öğle: 2-3 parça balkabağı tatlısı (çok az şekerle), 1 bardak şekersiz kahve

Akşam: 1 porsiyon mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz kola

14 km yürüyüş :32:

Sabah: 2 dilim ekmek, 5-6 zeytin, 1 bardak çay

Öğle: 2-3 parça balkabağı tatlısı (çok az şekerle), 1 bardak şekersiz kahve

Akşam: 1 porsiyon mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 bardak şekersiz kola

14 km yürüyüş :32:

14 kmyi tek seferde yurumediniz değil mi? Sizce kac km kac km bolsek ise yarar mesela 3.5 km yurudum ben bugun az mi wizce?

Ben ayrintili olarak yazmayayim. Parca parca cok ivir zivir yedim cunku. Bugun 1.331 kalori aldim. 3.5 km yurudum. Ama arada o egzersizlerle epey yoruldum :) yaein daha fazla hedefim insallah :)

14 kmyi tek seferde yurumediniz değil mi? Sizce kac km kac km bolsek ise yarar mesela 3.5 km yurudum ben bugun az mi wizce?

Ben 6+8 şeklinde yürüdüm. Normalde günde 20 km rahat yürüyorum, kondisyonum tam ama can sıkıntısı sorununu çözmem lazım, o kadar uzun yürüyünce canım sıkılıyor müzik dinlesem bile :) 3.5 km yürüyüşe yeni başlayan biri için iyi bence, zamanla arttırmak kasların da adapte olabilmesi için daha iyi. Fazla yürümeyen biri birden kmlerce yürürse ayakları tutmaz birkaç gün :1:

Sabah 10 km yürüyüşümü tamamladım. Hava bugün yağmurlu ama akşama doğru fırsat bulursam 4-5 km daha yürümeyi düşünüyorum. Sabah 1 kupa sütlü nescafe, 1 mandalina ve birkaç bisküvi şimdi de 1 porsiyon kabak yemeği.

Kızlar sizler ne durumdasınız, umarım sizin için de her şey yolunda gidiyordur :)

Ben 21 günlük yani 3 haftalık çok ekstrem bir plân yaptım kendime, daha önce buna benzer 2 haftalık bir programla 5 kilo vermiştim. Hazır evdeyken ve zamanım varken tekrar yapmak istiyorum. Sağlıklı olduğunu iddia edemem ama burada o kadar saçma diyetler yapılıyor ki benim diyetim de sorun arz etmez sanıyorum :D

Günlük kalori limiti: 600
Günlük yürüyüş: 20 km

21 gün sonunda 6-7 kilo civarında vermiş olacağımı umuyorum ama asıl sonucu hep birlikte göreceğiz elbet :) Benden desteğinizi esirgemeyin kızlar :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar sizler ne durumdasınız, umarım sizin için de her şey yolunda gidiyordur :)

Ben 21 günlük yani 3 haftalık çok ekstrem bir plân yaptım kendime, daha önce buna benzer 2 haftalık bir programla 5 kilo vermiştim. Hazır evdeyken ve zamanım varken tekrar yapmak istiyorum. Sağlıklı olduğunu iddia edemem ama burada o kadar saçma diyetler yapılıyor ki benim diyetim de sorun arz etmez sanıyorum :D

Günlük kalori limiti: 600
Günlük yürüyüş: 20 km

21 gün sonunda 6-7 kilo civarında vermiş olacağımı umuyorum ama asıl sonucu hep birlikte göreceğiz elbet :) Benden desteğinizi esirgemeyin kızlar :emir_bebek::emir_bebek:

Bende kendime bir plan yapayim o zaman

Günlük kalori limiti : 900
Günlük yürüyüş : 10 km
Günlük su: 1.5 litre (1 bardak iciyorum tum gun genelde)

Daha fazlasini bunyem kaldırmaz sak diye bayilirim valla. :D benimde ayin 17sine kadar yaniii 23 gunum var. Hedefim de 3 kilo bu arada sabah tartildim kizlar 72ydim ve 70.200 olmusum :D :D

Bugunku yediklerim
Sabah:

3 dilim tost ekmegi
3 çeri domates
Biraz peynir
1kucuk meyvesuyu

Disaridaydim ve ogleni atladim.
Aksam ise yolda acliga dayanamadim
1 acma ve 10 kucuk kus lokumu yedim.
Sekerim düşük cunku basim dondu gibi hissettim cunku ve bayiliyorum oyle olunca.

Eve geldim hala doymamistim 2 tabak misir yemegi yedim 1 kase de yogurt. Abarttim farkindayim ama cok acikinca cok yiyor insan.

Tum gun ise sadece 3 bardak su ictim ama sanki 3 litre icmisim gibi midem suyla dolu :(

Back
X