azarlanmak ..

SweetiSh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
69
0
86
37
İstanbul
Kızlar merhabalar.. opuyorumnanaktan

içim okadar sıkkınki dışardan belki milltin ne derdi var bu da ne demeyin lütfen..
eşimle çok severek evlendik hatta eşim aşırı fazla diyebilirim .. gözlerimin içine bakarak ağlayan bıridir o.. çok istedi evlenmeyi bnmle..

eşimle ufak tefek tartışmalarımız oluyor.. bunlar önceleri kıskançlıktı yada ailevi durumlardı.. nişan söz dönemlerinde..şimdi 7 aylık evliyiz daha çok yeni..
ama eşimin hal tavırları cok kırmaya basladı beni.. özellikle nedenleri saçma sapan seyler olunca değdi mi sanki diyorum kendi kendime.. lmaz:

Örneğin eşim fanatik fb li.. dünki maçta yenilince ve kupayı kaybedince sinirlendi elini duvara vurdu.. bende eşime aşkım alt tarafı maç boşver bize
bi kazancı yok ki kendini strese sokuyosun dedim.. oda bana bagırdı .. azarladı.. ama ne bagırma.. sen ne anlıyosun kii bide alt tarafı maç diyosun diye..
okadar üzüldüm ki.. bide ben üzülünce bu şekilde azarlanınca hemen gözlerim dolar.. mafoldumben sonra annesi geldi ne oldu kazandılar mı diye..
bende eşime imalı baktım hani sıkıyosa annene de bagır diye.. yemez tabii borusu bi bana ötüyor ya.. yani o anki sinirle bagırsa kii bu bnce bi bahane değil..
ee ozaman herkese bagırması gerekir.. neden sadece bana? neyse tabii ben surat yaptım o da yanıma gelip durdu sonra baktı oturdugu yerden gülerek sataşıcak yer arıyorum diyor maçın sonucuna istinaden.. :umursamaz:

Mesela eşim takılmayı cok sever espiriler felan.. ama bazen cok kırıcı hal alıyor.. mesela kilomla dalga geçmesi beni çok kırıyor..
yani abartı kilom yok sadece biraz fazlalıklarım var .. yani boyum 160 kilom 55-57 arası.. yani imalı imalı bakar bazen ayy şu kiloya bak der gibi..
kızarım bende tabi.. sonra şaka yaptım der..

ne bileyim kızlar yaa.. benım annemle babam ayrılar.. babam yuzunden çok kavgalı tartışmalı ortamda büyüdük gelemiyorum öyle tartışmalara ..
yani ne gerek vardı diyorum değdimi sankı.. şuan bile limoni aramız.. bide haklı gibi ben çok sinirliyim diye arkasına sığınıyor.. sankı bi sınır onda var.. mafoldumben

yani elle gösterilen bi sebeb olsa neyse.. saçma salak seylerden bagırmasından cok sıkıldım. :umursamaz:

oturup konuşmakta yaramıyor.. ki ben bi sorun oldugunda önce konusurum.. defalarca söyledim ama aynı.. bilmiyorum ... ufffff

Sanki benim eşimi anlatmışsın..Benim eşiminde böyle neye kızacagı belli olmaz..Artık o bağırınca bende bağırıyorum..Bu sefer susmak zorunda kalıyo..İlk dönemler bende böyle hemen gözlerim dolar yatak odasında ağlardım..Yanıma gelirdi hemen..Ama artık onun yaptıgını yapıorum çünkü bundan anlıyo..Kendimi üzeceğime onu üzüyorum..Eskiden komşular duyuyo diye strese girerdim..Artık benim bağırma sesimi duyuyolar..Bu daha güzel kaydirigubbakcemile3

Yani diyeceğim o ki kendini üzme..Her kadın ister eşiyle iyi geçinmeyi herşeyi saygı çerçevesinde halletmeyi..Ama anlamayana da böyle davranıcaksın mecburen..

Bide kiloma takılıyo demişsin..Benim boy 176 kilom 62 ..Benim eşimde bazen takılır ne kadar kilolusun diye..Bazende mnken gibisin der..Bi dengesizlik var ama çözemedim.. kaydirigubbakcemile3

sende maçsa sadece sorun takımı yenildimi sus pus ol bi kenara çekil canım benim babamda çok iyifir ama beşiktaş yenilsin tamam çıldırır::) susarız biz ailecek hiç konuşmayız o bizle konuşana kadar ama bide yendimi bayram havası eser evde gırgır yapar güler:) maç onlar için ekonomiden siyasetten aileden herşeyden önemli ne yazıkki.

ayyy canım benim üzülme. ben de fanatik fenerbahçeliyim dün hiç tadım tuzum yoktu. Nişanlım fanatik galatasaraylı o bile dalga geçemedi patlayacağımı bildiğinden. alt tarafı maç işte ama insan üzülüyor bir de benim gibi hiç kupa görmediyse:) eşine anlat sakin sakin ben tartışmaya gelemiyorum biliyorsun diye. haklısın ama maç; yüzünden kimse kırmamalı kimseyi.

valla bi maç yüzünden duvara yumruklar atıp sana fırça atıyosa vay haline ya
dalga falan geçsen, hassas olduğu bi konuda sinirlendirimişin dicemde öyle bişey de yok
benim eşimde fanatik fb li ama hiç böyle davranmaz, dün o ada yıkıldı maç esnansında ama 15 dk sonra düzeldikaydirigubbakcemile3
dediğin gibi alt tarafı maç
:hulya:

Deli deliyi görünce elindeki degneyi atarmis.....o bagriyormu sen ondan fazla bagir, bir güzel piskopati oyna bak bakalim bir daha yapiyormu?

Sinir oluyorum böyle adamlara....yok yere bagirip cagirmayi bir halt saniyorlar....sen samar oglanisin sanki onun, neymis beyfendi sinirli....baslarim senin sinirine diyeceksin....hicte öyle sus pus gözlerin dolu aglamakli oturup bunu sineye cekme güzelim.

Sen cocuk degilsin....cocuk gibi azarlanmakta zoruna gider hali ile.

senin hassas noktan bu işte, bence eşin buna biraz saygı duymalı
bence eşinle tatlı dille bu konuyu konuşmalısın, bak aşkım ben kavga gürültüde büyüdüm, o yüzden bu hareketlerin beni olacağından daha fazla üzüyo diye..:hulya:

ay şu erkeklerin ben sinirliyim yaklaşma patlarım tavrınada uyuz olurum
sinir sadece onlarda mı varmış
ben öfke nöbetlerine inanmayan biriyim, öfke, sadece karşısındaki insanları yönetmek için bi bahane, o öfke nöbetlerinden o kadar çok kazancı oluyo ki bu tip erkeklerin, o yüzdende öfke nöbetlerinden asla vazgeçmiyolar
:hulya:
o yüzden sende bu öfkeye sinire çanak tutup beslemeyeceksin bi kazanç yaratmayacaksın yani ona bu öfke nöbetlerinden

Arkadaş maçı örnek göstermiş sadece..Saçma sapan şeyler yüzünden kızdıgını anlatıyo..Keşke konu sadece maç olsada,yenildiği zaman kızcağız agzını açmasa..Ama bazı erkekler böyle işte..Abuk subuk şeylere bi anda öfkeleniyolar..Sen benim yaptıgımı yap cnm..Saygı falanda düşünme..Osana saygısızsa onun yaptıgını yapacaksınki anlasın..

bence fazla dert edecek bisye yok..
bunlar cok normal seyler..
ama sen daha yeni evli oldugun icin zoruna gidiyo tabi..
erkekler boyle canim nisanliyken sana bakmaya kiyamaz..
ama evlendinmi degisiveriyor iste..
sen soktasin su an esinin bu kadar deismesine anlam veremiyosun..
bende baslarda sok yasadim ama sonra alistim.
sende alisirsin merak etme........

canim ezdirme kendini gözlerinde dolmasin güclü ol seni öle minik fare gibi gördü istediyi gibi davraniyor ohh ne ala sus pus olma macin sinirini senden cikariyor ayyy ne sinir olurum böyle insanlara amannn ben sallamiyorum artik kim kizarsa kizsin kim ne yaparsa yapsin,degmez ki bagirsin cagirsin tinlama sen muhatab olma o yoruyor kendini hic teselli de verme cünki degmez olmayacak seye teselli verilmez.gitsin FB takimina teselli versin he he he

daha 7 aylık evlisin unutma baştan nasıl oturursa öyle devam eder alıştırma yani...konuşmaktan anlamıyor mu gerektiğinde sen de bağır..sen onun karşısında çocuk değilsin..buna katlanmayacağını görsün..zamanla oturur evlililiğiniz birbirinizin hassasiyetlerininzi öğrenirsiniz.ama bu süreçte o da senin sınırlarını görmeli..yani alttan alan sen olmamalısın..şimdi biraz ağlarsın o da dayanamaz gelir yanına ama bi süre sonra sen de herşeye ağlyorsun sürekli seni pışpışlamak zorunda kalıyorum diyecek..ağlıyorsun diye bi de bunu başına kakacak.bu yüzden şimdiden güçlü dur karşısında..benim de sınırlarım var de..

amaaan güzelim eskiden kadınlar kurbağaları öpünce prense dönüşürdü ,şimdi prens sanıp öpüyorsun bi bakıyorsun ki aaaaaa kurbağaymış meğer..takma kafana çok her erkek değişiyor bir miktar..özellikle evliliğin ilk yılı biraz sıkıntılı geçebiliyor.sevgili olmak başka bişey çünkü karı koca olmak başka bişey.

ha bi de son bişey bence evliliğin oturana kadar çocuk düşünme..

teşekkür ederim kızlar.. evde yalnızken üzülüyosun kendini yiyorsun ama burası insanı
sakinleştiriyor .. bak benden başka insanlar da var diyebiliyorsun.. teşekkür ederim
gerçekten moral oluyor... iyii ki varsınız kızlar .. a.s.

eşine ;
kavga ortamında büyüdüğünü ve bu tip davranışların seni çok ürküttüğünü ,
herkesten daha şiddetli duygulara kapıldığını tatlı bir dille anlat..
seni anlayacaktıryerimseniben

canım senden başka insanlarında olması durumu normalleştirmiyo ki, normal olarak kabullenmemelisin bence bunu:hulya:

hayır canım kabullenmek için değil,, evde suan yalnızken kendi kendini yeme açısından dedim.. başkalarının da yaşaması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor tabii ki yanlış anlaşılmasın moral açısından demek istedim..

o bunların hepsini biliyor.. bildiği halde bu şekilde davranması..
en ufak seyde parlaması insana koyuyor ya ::bbo:

Sanki nisanlimi anlatmissin:) Sevgiliyken baktikca aglardi ve o da böyledir, gs maci kaybettigi günlerde, veya herhangi bi sacma sapan ufak bir sorunda hemen sinirlenir, kirici olur. Aksiliklere hic gelemiyor kendisi cünkü. Aksiligin bazende iyi olabilecegine inandiramadim kendisini hic bir zaman. Moreli bozukken bende senin yaptigin gibi yapici olmaya calisiyorum. Bunada kiziyor, polyanalik yapiyorsun yine diyor:)) Bende cok duygusal biriyim, biri kizip bagirinca hemen gözlerim dolar, ama inan nisanlimla ilk tanistigim dönemlerde daha cok agliyordum, daha cok kiriliyordum söylediklerine. Icime atiyordum cünkü karsilik vermiyordum. Ama artik cenemi kapamiyorum herseye, yoksa üstüne üstüne geliyorlar. Bazen bakiyorum o susuyor artik:)) Bu hale gelmek zor tabi, insan kendini taniyamiyor, ben mesela hic kavgaci tartismaci biri degilken nisanlimin sinirli halleri beni eski halime göre hircinlastirdi. Bunun bana bir zarari olmadi, aksine kendimi savunuyorum artik, zarari kendine:)) ama kendi böyle yapti benim bir sucum yok:) Umursamaz takilarak basla canim, bagiriyormu amaaaaaaaaan de herzamanki hali iste hic takilma. Kiloya gelince bende 163 boyunda 54 kiloyum, kilolu degilim ama yapi geregi cok cok zayif olmam icin 50 felan olmam lazim, bazen takilir oda bana siskosun diye, cünkü biliyor en hassas noktamin kilo oldugunu:)) ben kendimden memnunum desem hic birsey diyemez, yani malzemeyi yine biz veriyoruz ellerine:))
Artik cogu seye gülüp geciyorum. Aslinda sinirli insanlar özünde cooook duygusaldir. Sadece sinirli olmalari bunu aciga cikarmiyor. Güzel taraflarini gör ve en önemlisi dedigim gibi umursama. FB macinami sinirleniyor??? gül gec:)) cocuk gibiler iste..:)) mutluluklar canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…