azarlanmak ..

o bağırıyosa daha çok bağır
aman tepene çıkmasn izin verme yerimseniben

ya bende bı mackolıgım ve fb lıyım..acıkcası tek damarımdır :)..
hanı bırı kaybettınız demesı benıde delı eder ama asla kırmam karsımdakını cunku kazanılcak gunde vardır..ama hakaretlere maruz kalmayın derım..sız sustukca esınız bagırır nasılsa tepkı veren bırı yok dıye..

canım benim yaa teşekkür ederim .. bi an aaa evet bende böyleydim dedim içimden.. aynı
şekilde bende cok sessiz sakindim.. o çok sinirli ve kırıcı oldugundan bende onun gibi
oldum.. hatta der bana bazen sesin çok çıkmaya başladı sen böyle değildin diye.. bu bile
insanın canını sıkıyor ne demek sesin çok çıkmaya başladı .. değil mi ? :) halbuki eşim
aşırı zayıf ve 169 boyundadır.. 50 kilo.. herkes der aşırı zayıf ..erkek dediğin yapılı olur
diye.. ben hiç bunu kusur olarak görmedim.. sevmem çünkü kusur aramayı insanlarda..
oldugu gibi sevdim onu ben.. ama işte bazen sinirleniyorum sen kendine bak diyorum..
bu bile bana okadar saygısızca geliyor kii.. kızıncada alıngan oluyorum.. mafoldumben

Birdaha sesin cok cikiyor derse, dersin sen beni böyle yaptin diye:)) Bak nisanlim bana bir keresinde, beni alttan almak zorundasin demisti. Hatta hala eminim ayni fikri tasiyordur sahsi muhterem:)) O anlarda kesinlikle birsey demiyorum. Hayir desem kavga edecek, tamam desem bu sefer söz vermis olacagim. Umursamiyorum hic. Sonra yeri geliyor beni kiriyor, orda icimi bosaltiyorum, kesinlikle istedigi gibi alttan almiyorum o anlarda cok kirildiysam eger. Bi bakiyom kendi gibi pismis, dogrusun askim ben hayvanin biriyim, benim huyum kötü, seni üzüyorum, özür dilerim vs vs:)) icime su serpiliyor valla:)) Moreli bozukkende moral vermeye calisma bence. Cünkü gercekten bir faydasi olmuyor. Ben bunu cok yapardim. Cünkü biz kadinlar merhametli oldugumuz icin hemen kucak acip moral depolamak istiyoruz. O anlarda yaninda oluyorum ama sesimi hic cikarmiyorum. Sadece onu cok sevdigimi söylüyorum seni yerim felan diyorum öyle gecistiriyorum. Eger cok iclendigi birseye kafasi bozuksa, ben moral vermedigim zaman siniri gecince bir bakiyorum kendi aciliyor, konusmak istiyor:)) yine abartmiyorum moral verirken, sinirlenmesin, yine polyanalik yapiyorsun demesin diye. Kisa kesiyorum, gecer takma kafani diyorum, öyle kapaniyor. Birde unutma tatlim, seni azarliyorsa, sakin gözlerin dolmasin yaninda. Aglanacak birsey yokki de kendi kendine.Aglayacagin yere trip yap kocana azcik:)) iyi aman birsey demedik de, gir mutfaga ugras bul kendine. Yine kedi gibi pesinden gelir:))) Burda önemli olan, kirici olmadan kendini savunmayi bileceksin, öyle her lafina alinmayacaksin, alinsanda aglamayacaksin herseye. Bazen düsünüyorum, benim bu icimdeki merhametle, ben iliskimizi objektif olarak disardan seyretseydim bir süre, inan kendime daha cok acir, kendi kendime moral verirdim:))) ama iste iliskinin icindeyken kendimizin degerini unutuyoruz.. Umursamaz ol, dik dur kocanin karsisinda, kendine önem ver iste ozaman mutlu olursun)
Benimkininde saclari dökülüyor, büyük ihtimal kafasinin ortasi kel olacak, cünkü ailesindeki erkeklerin hepsi keltos:)) bunu sorun ediyor ama ben asla dalga gecmedim, sen her halinle yakisIklisin diyorum seviniyor:)) onlar etsinler alay, takiliyorlar iste, bence bunu sorun etme

Son düzenleme:
sende o bağırdığında umursama canım onu;
o evde yokmuş gibi davran...
böyle yaptığında onu önemsemeyeceğini anlasın...

benim eşiminde arada böyle saçma sapan konularda sesini yükselttiği olur tabi maç için hiç olmadı ama başka konularda olur bende hemen suratımı asarım niye bağırıyosun sen şimdi derim hemen yumuşar yada hiçbişey demeden yanından giderim :umursamaz:
onunla sakin anında sürekli konuşurum uyarırım dikkate alıyor ama maalesef sinirli bir yapısı var arada yine kırıcı oluyor:mymeka:
ben sana o bağırınca daha çok bağır diyemicem çünkü her erkek bir değil daha kötü sonuçlar çıkabilir ama umursama o an boşver sonra keyfi yerindeyken onu uyar ikaz et.kırıldığın noktaları iyice anlat
eşin seni seviyorsa mutlaka dikkate alıcaktır

ay anlamıyorum yaa kocan ayıp etmiş maç yüzünden kırarmı insan karısını.cidden ben bu fanatikliği abartanlara çok gülüyorum.yerinde olsaydım ve eşim maçı kaybetti diye duvara yumruk atsaydı gülme krizine girerdim ben heraldelaelaelaelaelae

katılıyorum.o tür anlarda teselli etmek işe yaramıyor.o değilde..

keşke ''aşkım üzülme bu maçı kaybettiniz ama gece yapacağımız maçı alırsın:jeyyar:aklinialirimsmile'' deseydinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Kuzum böyle seyleri bende cok demek istiyorumda, henüz evli degiliz biz. Bu sefer adami gaza getirecez, birsey olmayacak, onada bozulacakkaydirigubbakcemile3
Evlenince denerim ama:jeyyar:
Bu gece canimi sIktI yine. Yeni ise basladi, biraz yogunmus is ortamini sevmemis, bana yansitiyor hemen huysuz keci. Gerci birsey demedi ama soguktu. Zaten kafasi benle alakasi bile olmayan birseye bozuk olsa sanki anasini öldürmüsüm gibi davraniyor bana, buz dolabi:))) Önce canim sIkIldi, sonra amaaaaaaaaaaan dedim, yarinda ben ona bi sibirya sogugu veririm, görür soguk neymis:)) Cocuk gibiler, egiteceksin. Derlerdide inanmazdim. Biz kadinlar niye ünv bitiriyoruz ki, zaten egitmen olarak dogmusuz

ayy gülümm sen n'apmışsın ? Adam fanatik fenerli diyorsun, ee kupayı kayBettiler ve çook umutlulardı üstelik, kupa kesin Bizim gözüyle Bakıyolardı, sinirli olması çoook normal. merak etme bu futBol yüzünden Biçoğumuz zılgıt yiyoruz. Amaaan alt tarafı Bi fotBol gözüyle Bakman onu çileden çıkarmıştır, onlar için alt tarafı falan yok işte resmen hayat memat meselesi yapıyolar. Bilirim o durumları. Allah saBır versin Bütün fenerli Beylerin hanımlarına. Benim de en yakın dostum fenerli dün geçmiş olsun kardeşim dedim, git Başımdaaaaan yazdı Bana. Dün Bi çok evde kavga oldu yani Bu kesin Bu maç yüzünden =)) neyse şaka Bi yana sen Biraz alıngansın sanırım, Ben de öyleyim, sevgilim azıcık sesini yükseltsin hemen ağlarım, geçen kahvaltı yaptık, peyniri dolaBa koyuyordum ki " görmüyo musun Ben hala yiyorum !" diye Beni Bi azarladı anlatamam sana. Hemen içeri geçtim ama nasıl ağlıyorum. eskiden gelir gönlümü alırdı artık her şeye ağladığım için onu da yapmaktan vazgeçti, ağladığım için tekrar azarladı Beni, Ben de çektim eve geldim. Laf söylemeye korkuyorum artık diyor. Bilmiyorum, ya onlar çook kaBa, ya da Biz çok hassasız. Orta yol nasıl Bulunur Bilmiyorum. ıstiyorum ki Bana hiç sesini yükseltmesin hep yumuşak davransın, hep güleryüzlü olsun, oluyor olmuyor da değil, her daim höt pöt kaBa saBa Bi adam da değil, ama arada Böyle sesi yükselince kaşlar çatılınca Ben Başlıyorum ağlamaya =( eskiden Ben öyleydim, Ben düzeldim o sanki Benim yerime geçti =(

sende bağır cağır tatlım. bende eskiden susardım. baktım o sinirleniyo ben 2 kat sinirleniyorum. şimdi artık susuyor. birde sallma pek salladıkça dahada sinirlenirler

canım benim .. şu kupayı kazanınca bizim eve mi getirecekler de bu kadar stres anlamıyorum kii hee öyle bişey olacaksa ben ondan daha çok kahrolurum delikafadulden evet alınganım ama sadece sevdiğim ve yanımda olduklarını bildiğim insanlardan bu tarz seyler duydugumda alınırım,, takmadığım birisi söylese umrumda olmaz zaten. :umursamaz:

amann be güzelim inan herkes de var böle bi sinirli horoz
valla ben geçen gün dayanamadım elimde çantam vardı 2-3 kez arka arkaya indirdim tepesine çantayı öf be dedim nasıl rahatladım ..
boşver sıkma canını böyle gelmiş böle gidecek bu alışmaya çalış bu huyuna hepimizin olumsuz huyları var napalım ..

kaydirigubbakcemile3

haklısın canım yaa aslında alışmamız lazım sevgiliyken anlaşılmıyor ki bunlar .. eve girince ohh elimin altında artık muamelesi yapıyorlar..

canım kırılmakta çok haklısın ama erkek milleti böle işte.bence siniri geçince herşey yoluna girer.sen de kendini çok uzak tutma bence.çünkü evdeki gerginlik insanı daha da eşinden soğutuyo.ben de eşimle tartıştıktan sonra üç dört gün surat yaparım.sonra o soğuk atmosferden sıkılıp gider kendim sırnaşırım.bazende o yaklaşır.napalım atsak atamayız satsak satamayız.çok fazla takılı kalma canım.olur böle şeyler.

ayy dünki kupa maçı mııı
benimde nişanlım fanatik fbli ve dün yanındaydım iş yerinde fener yenildi ve inanılmaz astı suratını mutsuzlaştı salla falan dedim bişey demedi ama ufak bişeyden canımı sıktı o da...bu erkekler böyle galiba..ama bende bir daha yapmasın diye o ufak şeyi büyüttüm de büyüttüm gördü gününü...bayanssulusmile

her evde var böylesi konu futbol olunca dengesizleşiyorlarr
futbol dışında ota moka azarlıyorsa seni yasakkelimeyasakkelime bu hareketlerinden hoşlanmadığını dile getir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…