Azarlayan eş

Artık soğuk davranacağım ailemle konuş cam biraz onlar konussun en azından anneme anlatayım da biraz konussun annem
Sizin evlilik yürümez. Her tartışmada anne babaları işin içine dâhil ederseniz evli olmanızın da mantığı yok. Kendiniz konuşup çözemiyorsaniz yol yakınken yolları ayiracaksiniz, en yakın çıkışa doğru yöneleceksiniz.

Babasının uşağı mı var çok biliyosa çayı o doldursaymış. Adamları ilahlaştırmayın artık.
Kendi çayımı koyuyordum onunkine de koyayım dedim caycinin altı damlatiyormus .Ben konuştum az önce abartıyorsun diyor ben böyle şeylere önem veririm beni azarlayamaz kimse

şimdiye kadar anlatmadım ama değişmiyorsa anneme anlatıcam en azından bilsin biraz
Sizin evlilik yürümez. Her tartışmada anne babaları işin içine dâhil ederseniz evli olmanızın da mantığı yok. Kendiniz konuşup çözemiyorsaniz yol yakınken yolları ayiracaksiniz, en yakın çıkışa doğru yöneleceksiniz.s

Kendisi bilir elalemin ne der korkusuyla yaşamam ben ayrılırım biter ben ama çözebilir miyiz ya da yeni olduğumuz için bekliyorum

Haklısınız o zaman kırılmazdı ama damlattığını gören ve tepsiyi düşünen erkek tepsiyi de getiriversin çok mu.
Her şeyi yüklendikçe erkekler iyice rahata eriyor. Sonra da görev gibi kadınların yakasına yapışıyor.
Sırf bunu yaşamamak için bir şey yapıyorsam ucundan kıyından mutlaka kocamın da eline de bir şey yapıştırırım o da bir iş yapsın.
Tabiki kesinlikle laf söyleyene kadar getirmeliydi yada kendi doldurmaliydi.Benim eşim ikiletmez mesela bizde herşey yarı yarıyarıyadır.Hatta fazlası ondadır.O yüzden asla ev işini kadınin yükü olarak görmüyorum.Kendinin farkında olan zaten yapar ama burda kadını azarlamak yerine kalabalıkta en azından tatlı dil kullansaymış o an kalbi kırılmazmış, kalabalıkta, özellikle ailesinin yanında hiç hoş olmamış eşinin tavrı.

EEvet zaten üslubu iyi olsaydı sorun olmazdi
Tabiki kesinlikle laf söyleyene kadar getirmeliydi yada kendi doldurmaliydi.Benim eşim ikiletmez mesela bizde herşey yarı yarıyarıyadır.Hatta fazlası ondadır.O yüzden asla ev işini kadınin yükü olarak görmüyorum.Kendinin farkında olan zaten yapar ama burda kadını azarlamak yerine kalabalıkta en azından tatlı dil kullansaymış o an kalbi kırılmazmış, kalabalıkta, özellikle ailesinin yanında hiç hoş olmamış eşinin tavrı.
a

Adam olaydnda damlatmayan çaycı alsaydn bukdr biliyorsan diyemediniz mi 😊 üslup nekadar önemli bisy ya noldu şimdi ailenin yanında patronculugu oynatp kime neyi ispat ettin. Bu erkeklerdeki gereksiz ego meşhurdur ailelerinin yanında ben evlendikten sonra değişmdm merak etmeyin bu evde benim borum ötüyo karımın değil anamın kuzusuyum hala tavrı bu Allah akıl versin 😅

Kendi çayımı koyuyordum onunkine de koyayım dedim caycinin altı damlatiyormus .Ben konuştum az önce abartıyorsun diyor ben böyle şeylere önem veririm beni azarlayamaz kimse
Tepkinizi vermeniz iyi olmuş ben diğer kullanıcıya yazmıştım ilahlaştırma yorumunu tepki vermezseniz sonrasında dozu artarak gider. Bir kendine gelip silkelensin. Güzellikle olmuyorsa çekindiği için bir daha yapamasın.

Back
X