- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Babasının uşağı mı var çok biliyosa çayı o doldursaymış. Adamları ilahlaştırmayın artık.Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasının uşağı mı var çok biliyosa çayı o doldursaymış. Adamları ilahlaştırmayın artık.Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
Erkek olması yeterliNuranka sen böyle yanlış bile olsa herkesten farklı cevap vereyim, dikkat çekeyim falan mı diyorsun yoksa orijinal düşüncen bu mu? Neresi haklı bu adamın?
Uzak ilişkisi değildi ikimiz aynı şehirdeydik ilçelerimiz farklıydı kasımda tanışıp diğer kasımda evlendik yani 1 yıl içinde evlendimBoşa konuşma diyosun![]()
Sizin evlilik yürümez. Her tartışmada anne babaları işin içine dâhil ederseniz evli olmanızın da mantığı yok. Kendiniz konuşup çözemiyorsaniz yol yakınken yolları ayiracaksiniz, en yakın çıkışa doğru yöneleceksiniz.Artık soğuk davranacağım ailemle konuş cam biraz onlar konussun en azından anneme anlatayım da biraz konussun annem
Kendi çayımı koyuyordum onunkine de koyayım dedim caycinin altı damlatiyormus .Ben konuştum az önce abartıyorsun diyor ben böyle şeylere önem veririm beni azarlayamaz kimseBabasının uşağı mı var çok biliyosa çayı o doldursaymış. Adamları ilahlaştırmayın artık.
Sizin evlilik yürümez. Her tartışmada anne babaları işin içine dâhil ederseniz evli olmanızın da mantığı yok. Kendiniz konuşup çözemiyorsaniz yol yakınken yolları ayiracaksiniz, en yakın çıkışa doğru yöneleceksiniz.s
Deprem zamanı annemizin yanına göndermemişti sizi bu aile dimişimdiye kadar anlatmadım ama değişmiyorsa anneme anlatıcam en azından bilsin biraz
Evet biraz gitmeme farklı davranmışlardı ben bir süre ailemle kalmıştımDeprem zamanı annemizin yanına göndermemişti sizi bu aile dimi
Bence dolu olsunKendisine bi boş çaydanlık şakası yapın![]()
Bence dolu olsun
Bence sen bu aileye fazlasın. Memur olduğun için mi evlendi acaba? Garanti işin var.Evet biraz gitmeme farklı davranmışlardı ben bir süre ailemle kalmıştım
Bence sen bu aileye fazlasın. Memur olduğun için mi evlendi acaba? Garanti işin var.
eşin ne iş yapıyor
Tabiki kesinlikle laf söyleyene kadar getirmeliydi yada kendi doldurmaliydi.Benim eşim ikiletmez mesela bizde herşey yarı yarıyarıyadır.Hatta fazlası ondadır.O yüzden asla ev işini kadınin yükü olarak görmüyorum.Kendinin farkında olan zaten yapar ama burda kadını azarlamak yerine kalabalıkta en azından tatlı dil kullansaymış o an kalbi kırılmazmış, kalabalıkta, özellikle ailesinin yanında hiç hoş olmamış eşinin tavrı.Haklısınız o zaman kırılmazdı ama damlattığını gören ve tepsiyi düşünen erkek tepsiyi de getiriversin çok mu.
Her şeyi yüklendikçe erkekler iyice rahata eriyor. Sonra da görev gibi kadınların yakasına yapışıyor.
Sırf bunu yaşamamak için bir şey yapıyorsam ucundan kıyından mutlaka kocamın da eline de bir şey yapıştırırım o da bir iş yapsın.
aTabiki kesinlikle laf söyleyene kadar getirmeliydi yada kendi doldurmaliydi.Benim eşim ikiletmez mesela bizde herşey yarı yarıyarıyadır.Hatta fazlası ondadır.O yüzden asla ev işini kadınin yükü olarak görmüyorum.Kendinin farkında olan zaten yapar ama burda kadını azarlamak yerine kalabalıkta en azından tatlı dil kullansaymış o an kalbi kırılmazmış, kalabalıkta, özellikle ailesinin yanında hiç hoş olmamış eşinin tavrı.
Tepkinizi vermeniz iyi olmuş ben diğer kullanıcıya yazmıştım ilahlaştırma yorumunu tepki vermezseniz sonrasında dozu artarak gider. Bir kendine gelip silkelensin. Güzellikle olmuyorsa çekindiği için bir daha yapamasın.Kendi çayımı koyuyordum onunkine de koyayım dedim caycinin altı damlatiyormus .Ben konuştum az önce abartıyorsun diyor ben böyle şeylere önem veririm beni azarlayamaz kimse